Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bilgisayarda islem yaparken cok yavaslıyor ve hdd'den sureklı takırtı seslerı gelıyor("tırt tırt gibi") makınada virus yok ve ozellıklerde dizustu athlon 1400+ 20gb hdd 256mb ram(ekran kartı 32mb'sini kullanıyor). daha oncelerı sorunsuz calısan programlar bile kasıyor (firefox vs..) cozumu nedır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 defrag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 sabah attım tuneup2006 var onunlada temızledım defrag attım yok gecmedıı baska bı derdı var galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 "Harddiskte mekanik bir sorun var gibime geliyor." Bu replik Star Wars'ın tüm filmlerinde varmış , öyle diyorlar. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:53 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bende mekanık sorundan korkuyordum zaten tamır olur mu?yoksa yenısını mı almak zorundayım? suna fark ettım fırefoxta sekmelerı degıstırırken bıle ses cıkartıyor meret [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:56 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ya bu sey benı sınır edıyor uygulama calıstırıken bıle kasıp ses cıkartıyor neden bu kadar cok sanal bellek kullanıyor bılgısayar, hadı kasılmayı anladımda neden ses cıkartıyor ekrana sag tıklıyıp yenıle yapınca bıle ses cıkartıyor cozum yolu aramaktayım .... [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 21:06 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 dofusarena.exe nedir bilmiyorum ama onu kaldırman için güvenli kipten açıp, o ve uzantılarını silmen lazım. normal accounttan yada adminden açıp silmeye çalışırsan, ya program calısıyor hatası, ya siler tekrar reste açılır, yada sildikten sonra tekrar açar. güvenli kipten açıp, arat ve uzantılarınıda sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 abi dofus arena oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 valla bilmiodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 uzun zamandır format atmadıysan defrag da çare olmaz temiz bir format lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar