Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bu bölümde eskiden dünyalarca topic mesaj muhabbet olurduda şimdi bakıyorum vay be diyorum.oyu harbi bırakılmış.bende bıraktım.ah tbc.oyunu sen bitirdin... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yok be insanlar rep ve item kasma pesinde bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 pati sayısı baya azalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 eskiden pvp daha zevkliydi, şimdi herkezde 1 ton hp var, dmgler eskisinden biraz daha iyi, ben fazla sevmedim bıraktım 70 yapıp acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bende bi tek patinin muhabbetini sevdiğim için takılıyorum oyun falen oynadığım yok arena takılırım belki dedim kafama gore bi eleman bulamadım 1v1 seçeneği olsaydı arenanın belki kasardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben lotro ya gectim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 valla şahsen ed'nin kendi forumlarını tercih ediyorum wow'la ilgili mesaj atacağım zaman genelde. oyunun bırakıldığı filan yok. (düşünmedim değil şahsen ama ben bırakınca "vooo oyun bırakıldı" demem abes olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 [spo] Hatun gerenk[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 blizzard blizzard duy sesimizi bu gelen patinin pati sesleri!!! :p Şahsen ben 3 ay uğraşıp rank 14 olup aldığım silahların 2 gün PvP ile alındığı günü gördüğüm vakit bıraktım oyunu :) Kas da kas da kas da kas kas kas daha da kas şeklini almış zaten oyun. Geçenm girdim. sonra hemen çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 malibu bbenim bi ark magesini rank 14 yapmak için 1500 dolar para ödedi.. sonra tam rank 14 olduktan 1 hafta sonra honor sistemi geldi adamın yüreğine indi ne küfürler etti :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 1000 dolara yapardım ben o işi be :< çok vermiş 1500 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben de bıraktım :P lineage 2 oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 oha 1000 dolara ben de yapardım işi gücü bırakıp 1000 dolar ne ya hele 1500 e hiç bişi söylemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 shadowbane güzel gibi ben de oraya geçebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 shadowbane güzel de wow dan sonra kontrolleri falan işkence gibi gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 össnin ak. 18 haziranda dunemaul sokaklarını hammerlarımızla yaracaz tekrardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 TBC wowu bitirdi aşırı hard core yaptilar yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar