Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 50-60 frp kitabı okudum hiç de alakası yok bonepart ın dediklerine aynen katılıorum.. açıkçası kişiliğimi bulmamda pek de yardımcı oldu bu kitaplar diyebilirim.. aynı zamanda roman da okumuş olmak lazım tabi.. ama madem yok bunlar kedi kesio zatanist bunlar ws.. dio aşırı dinciler. gelsinler kapışalım kılıçla, hem onların da hoşuna gider kılıç olayı hehe. kesişelim bakalım frplar vs. selametçiler lol.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 satrançta nezle yapıyomuş dimi... çok tehlikeli beabi ya o taşları oynatırken birinin gözüne gelse?[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Yahu bu açıklamadkilerin hepsi bana oturuyor, daha doğrusu bundan bir kaç ay öncesine kadar.... ya bu ultima ayaaıına baya bi kendimden geçmiştim, böle gece yastığa başımı koyduum zaman oyundaki kahramanımla saattlercer maceralar peşinde koşuyordum.. sonra evde okulda vs vs her yerde her an bu kahramanımlaydım, böle fantastik şeyler ve bir ara baya bi kişiliğim değişmişti, ne biliim ben ben diildimö ama bunu da engelliemiodum sonra arkadaşlar yani çook yakın arkadaşlar falan benle böle baya uzun uzun konuştuşar bu yaptıklarımı idrak edip çoğunluğunu yenebildim... artıık bu şekilde diilim ve gerçek kişiliğimede döndüm.. cidden insan içine çeken bir dünya....[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ya yüzüklerin efendisi sinemaya geldimi coluk cocouk toplanıyorlar frodo izliyorlar.. sonrada satan diyorlar amma nankör bu sosyolog-gazeteciler ya[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ben frp yaopıyorum ben satanistim benim ruhsal dengem bozuk ben metalciyim de oh be tırsın benden türkiyenin gelecegini tehdit ediyorum çok kötüyüm ben kakayım cıs ım[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Ergenlik ve büyüme sorunlar1yla FRP yi kar1$t1r1nca ortaya böyle bir haber ç1kar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Arkadaşlar aslında onlara bazen katılmıyor değilim bazı konularda. Örneğin counter strike gibi bir oyun almanyada yasaklandı nedeni ise bir öğrencinin silah bulup okuldaki öğretmenlerine headshot atması . Tabi bunun altında yatan sebepleri bilmiyorum ama şunu bilirim frp ile ilgilenen insanlar kendilerini bir şekilde geliştiriyorlar okuyarak güzel konuşma gibi zeka geliştirici gibi unsurlardan nasiplerini alıyorlar. O araştırmayı yapanlara sorarım benim üzerimde neden araştırma yapılmadı %70 sux istatistikler hep yalandır zaten[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 abi buffy izlemeden önce haberler gözüme çarptı iki haber: -beyazıtta esnaf çatıştı, 4 yaralı. Tabancayla sopayla birbirlerine girmişler. -beşiktaş tribünündeki kavgalar. şimdi bu insanlar kavga etmiyor da, frp oynuyanlar mı kavga ediyor? Onların yaptığı şeyler doğal da, frp oynuyanların fantazi düşünceleri mi satanistik? ayrıca nerde o haber ben göremedim..[hline]I WILL crush yar bones!!! garrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Zaten türkiyede bizim gibi metalci ve frpci insalar olmasa Türkiyenin hiçbir sorunu kalmayacak.Her şey yoluna girmiş olucak. Ama naparsınız bizim gibi kötü ahlaksız vahşi teröre eğilimi olan metalci - frpci suçlular var.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor closest one to aket atum member of the Comachero enstitüsü Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 i m the holyone[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: Estel_Anorien, 21 September 2003 20:32 tarihinde demiş ki: Frp zarar verir ama en fazla dersleri etkiler o da ders çalışmayana dama.. Zaten o adam her ihtimal bi yerden kalır sınıfta.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım +1[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 FRP insanları nasıl etkiler ? : Örnek Shannara isimli kullanıcı :)[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Selamlar, abi ben de nouma türkiyeden atıldığında tüm ahlakımız düzeldiğini zannediyordum. meğerse çok kötü bir sorunumuz varmış: FRP!!! Saygılar. (çok içimden geldi napıyım uehuehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 sımdı sanane kardesım nouma dan ya :p alla alla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 valla ben 7 yildir frp ile ilgilenirim yogun olarak ama kendi adima frp'nin ne bana ne de yakinimdaki bi insana zarar verdiini gordum, tabi bana oole geliyo da olabilir :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Abi o pskolojik bozukluk kitapların pahalılıgından bence :D Eskiden anam a solerdim alır gelirdi artık cok pahalı die almıo kendi harclıklarımdan alıom :lol:[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Psikolojisi bozuk olanın oyuna ihtiyacı yokki. Herhangi birşeydende debelenip topluma zararlı olabilir. Gerçi frp yüzünden daha delirip kılıç kuşanıp sağa sola saldıran biri çıkmadı heheeh. FRP oynayanların arada bir asosyalleşip hayal dünyasına dalması herhalde bizi yönetenlerin oturup nerden nasıl para koparırız diye düşünmesinden daha kötü deil.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Tek şey söylicem bu millet GERİZEKALI burda nedenlerini açıklasam sabaha kadar sürürer gider bunca şey arasında frp ye bok atiolar ya ya ni saysan bu memlekette olan bitenleri dediğim gibi tek kelime ile özetliyorum aptal larla kaynayan bi ülkede yaşioruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 e frpye bok atacaklar zaten prim yapan o medyada frp güzeldir şöyle iyi yönleri vardır dese kaç kişi alıpta hmm bak sen ne güzel şeymiş der ki ? :) ama frp kötüdür çocuklarımızı şöyle böyle yapıyo deli ediyo onları. alayı manyak olacak ilerde diye bi yazı olursa kuzuların ilgisini daha çok çeker ara sıra medyanın haber sıkıntısı oluyo galiba hazırdaki kapanmamış konuyu ( ve aslada kapanmayacak bi konu çünkü ellerinde para yedirdikleri sosyolog,psikiyatrist ve psikolog sıfatında adamlar var ) açıp açıp duruyo işte bi iki genç intihar etsin hemen frpyi açarlar zaten it ürür kervan yürür ( ürür müydü ya unuttum )[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 valla ben kendimi bildim bileli sırasıyla hayali tommiks, hayali terminator, hayali dinozor avcısı, hayali sim city başkanı, hayali doom kahramanı, hayali dünya fatihi, hayali paladin, hayali the one, hayali başbakan, hayali davulcu, hayali yönetmen, hayali oyun tasarımcısı, hayali minigun tasarımcısı oldum, sonuçta da en azından 15 yıllık bir çatlaklık kariyerim var. bu hayali karakterlerim de eskiden beri 'uçmak' olarak bedensel hareketlerime yansır 'çatlama' prosesi sırasında, anneannem "oğlum uçma, in aşağı" der halen rastgeldikçe. isteyen buyursun götürsün uygun bulduğu tımarhaneye, dünden razıyım. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bu tur `arastirmalar` in cikardigi sonuclar sosyoloji ve psikoloji denen `bilim` dallarinin ne kadar kepaze oldugunun `bilim` niteliklerinin bulunmadiginin gostergesidir. ayni zamanda bu durum neden sosyoloji ve psikoloji kitaplarinin basinda `neden psikoloji/sosyoloji bir bilim dalidir` gibi bir aciklama ve kendini kabul ettirme onsozu bulundugunun, ama hicbir matematik ya da fizik kitabinin onsozunde bunun bulunmadiginin bir aciklamasidir. uc bes metod olup olmadigi bile belli olmayan proseduru ana oge olarak kullanarak `bilim` yapip sonra toplumlarin ve insanlarin ic dogasini `aciklayiveren` `bilim` dallarina itibar etmemek ve ettirmemek lazim. gelsin o arastirmayi yapan psikolog, sosyolog benim evime burada onu bi maymun edip gonderiyim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 eheh Düşünceden zarar gelio ha? Babacan Araştırmacılarıma bi cümle; -kiss my ass!YOU CANT STOP OUR DREAM WORLD! oha ne kadar " s " li bir süfer cümlecik oluşturtdum[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 eger frp oyunlari kisileri gercek kisiliginden uzaklastiriyorsa tiyatro sanatcilarinin hepsinin bu gune kadar ucuncu kattan atlamis olmasi lazimdi. 30 sene baskalarinin kisiligine burunuyor 2 matine oynuyorlar o kisiligi. hatta yetmiyor bazilari oyuna isinabilmek icin sezon baslamadan aylar once o karakter kisiligine burunmeye calisiyor. aa ama tiyatro sanat. oooo. frp oyun. nasi ? oyun ? o zaman butun kahveleri bilardo salonlarini kapatalim. cunku millet birbirini sisleyip bicaklayabiliyor oyunlardan oturu cikan tartismalarda. karsi taraf boyle cuk cuk oterken frpcilerin de kendi seslerini cikarmasi lazim. dernek kursunlar haklarini arasinlar. tazminat davasi acsinlar bir iki sosyologa bakin bir daha oyle bi `arastirma` cikiyo mu. hicbi sosyolog cikip da ben arastirdim kahvelerde kavga cikiyor, kahveler zararli diyebiliyo mu ? bi karanlik kosede takiverirler sisi adama. eger frpciler kendi haklarini korumazsa daha cok samaroglani olurlar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hala bahsettiğiniz haberi bulamadım[hline]I WILL crush yar bones!!! garrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ben elfim zaten[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 29902990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar