Villians Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Merhaba Geliyorum ben artıkın,bu haftaya buluşmayı verin:) yada bu hafta buluştuktan sonra da buluşalım birşeyler olsun gelen varsa elini kaldırsın yok ama gelimicem diyorsanız ben gelmişim tr ye artık tek takılma garip olur sanki birazcıK Ehe kimler el kaldırcak bakalım (14 mayıs pazartesi) geliyorum o günden sonra en yakın zamanda isterüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bi de nereye geldiğini yazsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Finlandiyadan-İstanbula geliyorum pardon:) unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 ben! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hani nerde paticik havaalanı karşılama ekibi ? =p Bi ankara buluşması yapsak be canlar bak eller neler yapio =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 valla öle diyosun daha kimseden ses çıkmamıs:( kutuludan hariç.... kimse bakmamış heralde ama olsun ayarlıcam ben [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 15:09 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 salı veya çarşamba buluşulacaksa kesin ordayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 arka bahçeye çıkalım bizim ? nasıl olsa artık aynı apartmandayız :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 @bellow benden kurtuluşun olmıcak zaten eheh aynı apartmandayız:) karşı karşıya yetmedi köşeyede ineriz:) @demorah valla senin günlerinde uyudurmaya çalışırım güzelim olmassa ikimiz de buluşuruk yane::) milleten ses çıkacağa benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 demorah ı bizim buraya alalım sende kalsın anime izlerük :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Biz görüşces zaten dimi sevgilim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 herkes bi sevgi yumagi olmus burada walla?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 bulunşmuyorum ben senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 @ghost boo tabi sefgilimm buluşcaz sewgi yumaa olmak iyidirrr @sly-one buluşmasan valla avlanmış olurusun ona görem :hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ben buluşmuom senne hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Bkleyin azcık surda 1 ay sonra artık bursa bitiyo :d bu arada bu bulusma grubunun yas ortalaması ne :d kart kaçmayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 villians nickinin villiusla ilgisi varmı? finlandiya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 alo noluyoz sevgilim falan??ne ayaksınız kardeşim =) bir de bana havaalanında eşlik edecek adam arıyorum ben yarın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 sibellus diyecktim sanırsam yok buraya geldiğimde öğrendim ben. abi yaş sınırlaması koymadım valla @Silmarwen üühühü neden buluşmuom ama ya olmazki banane banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 allahtan kocaeline gidiyorum yarın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 @Cthulhu: Bu sefer bana bakma =P Gönderirken tatildeydim. O da gelceği zamanı ertelesin arkadaş haftasonuna =P @Villians: Bakarız ya buluşuruz belki. Soğuk davranıomuşum zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ayarlayın bişeyler ben de ilk pati buluşmamı yapmış olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Evet ne yapıyoruz ? cumartesi gelemediğim (uyku düzenimi düzelttim artık evet taşlamayın lütfen :( ) buluşmanın acısını çıkartmak istiyorum, bayağı bir insan gelsin eğlenelim vs vs... Hadi ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bugün adam lazım bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 gelene 2 dal sigara benden..söz bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar