Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk'li Muhammed Vs Alex


A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Beyler şu saçma futbol tartışmaları içinde süper bi görüntü vardı inönü'de ki maçtan sonra barcelonanın istediği muhammed maçtan sonra Alex'ten formasını bir türlü isteyemiyor:P Maçtan sonra Alex'e söyleniyor olay ve takımımızın idari menajeri Volkan ballı bu işle ilgileneceğini söylüyor bugün yarın Alex'in forması Muhammed'e verilecek...

http://www.youtube.com/watch?v=bmsyBhv1aNw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Demirörenle alakalı değil bildiğim kadarıyla. Barcelona sadece çocuğu alırız ailesini getirtemeyiz demiş diye okudum ben.

Öte yandan burda kalsa da daha iyi olabilir gibi. Düşünün yani bu çocuk daha 11 yaşında. Hiç bilmediği bir ülkeye hiç tanımadığı insanlara gidecek. Hiç bilmediği bir dille seslenecekler ona, her şeyi baştan öğrenecek. Okulu eğitimi aksayacak buradaki arkadaşlarından kopacak. Daha 11 yaşında...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş kulübü prim yapmak için bilerek satmadı. nedeni ise ;

alın bakın barcelona 13 yaşındaki daha profesyonel olmamış bir çocuk için 3 milyon avro veriyor. bizim gözümüz parada değil, beşiktaşın geleceğinde imajı çıkardılar.

5 milyon avroyu barca verseydi bile emin olun yönetim fiyatı daha da artıracaktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orda da turk okulları var, ayrıca ispanyolca ogrenip devam edebilirdi okuluna da. 11 yasında olması daha guzel, sıfırdan avrupada baslıyosun ögrenmeye. burda ordaki kadar iyi bakılamaz. beslenmelerine bile cok dikkat ediyolar. barcelona gibi bi kulup kim bilir ne imkanlar sunardı cocuga. bjk resmen yıldız olsun oyle satarız gibisinden bi tırsma yaşamış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla nerden duyduysam aklimda barcanin cocugu reklam etmeyin, bizim ilgilendigimizi de belirtmeyin gibi bi uyarisina ragmen her gun gazete ve tvlere cikarmalarindan dolayi vazgecmis.

bir de aklima geldi iker casillas real madrid a takimina yukseldiginde bile stada otobusle gidiyormus. yani takim otobusu degil, belediye otobusu felan. ne alaka demeyin sonucta oyle alt yapidan gelmis bir oyuncu o da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vatan Gazetesi'nin Alex'e hediye etmek istediği forma krizi Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner'in araya girmesiyle çözüldü.
Kartalhaber.com özel haberi... Vatan Gazetesi'nin, Beşiktaş'ın minik yıldızı Muhammed'e Fenerbahçeli Alex'in formasını hediye etme isteği Muhammed'in formayı almak istememesiyle krize dönüşmüştü. Bu sabah Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı'na giden Vatan'da yazılar yazan Yemen Ekşioğlu uzun süre Muhammed'i ikna etmeye çalışmış ancak minik yetenek "Alex'in forması sizin olsun. Bana Sergen'in 10 numaralı forması yeter" demişti. Bunun gelişme üzerine devreye Beşiktaşlı yöneticiler girmişti. Vatan Gazetesi spor müdürü İbrahim seten'in çocukluk arkadaşı Mario Berk ve Abdi Celalettin Kolot'ın çabaları da sonuç vermemişti. Bu gelişmeler üzerine Yemen Ekşioğlu, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner'i arayarak yardım istedi. Kenan Öner de Muhammed'in ailesini arayarak minik futbolcunun Fenerbahçeli Alex'in formasıyla Vatan Gazetesi'ne poz vermesini istedi. Muhammed de bu gelişme üzerine istemeye istemeye de olsa Alex'in formasıyla görüntü verdi. Kriz böylelikle aşılmış oldu. İbrahim Seten ve Yemen Ekşioğlu rahat nefes alırken Vatan Gazetesi de büyük bir gazetecilik olayı gerçekleştirdi. muhammed'in Alex'in formasını Yemen Ekşioğlu'ndan aldığı formayla iligili haber yarın (pazar günü) Vatan Gazetesi'nde yayınlanacak.

[ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 01:46 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...