paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 [spo][/spo] efem resimdede görüldüğü gibi çizgiler var oyunda aslında olmaması gereken ve ben bu çizgilere kılım nedenini anlamış değilim direct3d olan tüm oyunlarda oluyor böyle bir durum veya ben böyle zannetmekteyim bir nostaji kuşağı çeviriyim dedim hevesim kursağımda kaldı.Varmıdır bir çözümü ? ekran kartım Radeon x300/x500 'ki disciples 2 yi rahat kaldırabilecek bir ekran kartı bu yıllarda ne kadar dandirik gelsede.Bilen söylerse müteşekkir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ilginç... puzzle gibi duruyor görüntü :o driverlarını update etmeyi deneyebilirsin ekran kartının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 denememmi olmadı yine hatta sildim eski driverları buldum yine kesmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 çizgileri bilmiyorum ama disciples galiba dünyanın en güzel oyunlarından birisi olabilir demeden geçemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 monitörden kaynaklanıyo olabilir mi peki? ya da oyunun video ayarlarından ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Benzer (aynen olmasa da) sorunlar bende de bir zamanlar mevcuttu, teknik servise götürdüğümde ekran kartıma arızalı teşhisi koydular. Garantisi filan hala sürüyorsa bir götür göster derim, ciddi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ekran kartı ram'inden kaynaklanıyor diye biliyorum böyle çizgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Hmm, ben ekran kartımı overclock etmeye çalışırken kapalı olan vertex shader'ın birini açtığımda böyle olmuştu. Mecbur kapadıydım tekrar. Tam olarak böyle değildi ama bende o çizgiler animasyonluydu bi de.. :) Donanımsal olabilir yani bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 direct3d ile alakalıymış yardımlarınız için sağolun counter strike gibi oyunlarda direct3d yi açınca aynı sorunla karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar