Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 vuu süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 vav iimiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Eve yeni geldim. Ayaklarım ve belim adeta kopuyor. Ölecek gibiyim. Ölmeden önce başımdan geçenleri yazmalıyım ki gelecek nesiller bunları öğrensin. Her şey dün gece yapmayıp sabaha bıraktığım pankartla başladı. Akşam içtiğim biralar sabaha az çok bi baş ağrısı yapmıştı. Kahvaltı falan derken geçti baş ağrısı ama bu sefer de pankartı tamamlayamadan gündoğana okuldan elemanlarla akmak için iskeleye koştum. Tam ben geldim, onlar vapura bindikleri söylediler. Neyse moralimi bozmayayım dedim. Onlar konak iskelede inmişler , çokakıllıadam (fırat) da beni alsancakta bekliyordu. Bindim vapura büyük bir kuyruktan sonra. Vapurda herkesin elinde bayraklar tabi marşlarla falan vardık pasaporta. İnince hemen "karşıyaka burada" sloganları attık. Sonra ben koşa koşa gündoğana aktım. İşte tam o sırada izdiham başladı. Telefon hatları da kitlenince fıratla birbirimizi bulma olayımız sona ermişti. Baya bi dolandım. Bir o ekrana bir bu ekrana koştum fıratı bulucam diye ama aradaki kalabalık ölümcül. Son olarak arkadan dolaşıp gündoğana vardığımda kabalık yüzünden bayılacak gibi oldum. Yine ekranların altlarına baktım ki en son pasaport iskeleye yakın ekranın kamyonunun önüne oturdum ve su dilenerek su içmeyi başardım. O sırada okul arkadaşıma rastladım. Onla gücümüzü toplayıp gündoğana aktık. Sonrasında eski okul arkadaşlarıma da rastlayınca ve konserler başlayınca coştuk zaten. Her ne kadar playback de olsa , edip akbayram , zülfü livaneli , bulutsuzluk özlemi ve adını hatırlayamadığım diğer elemanlar süperdi. Sonra yavaş yavaş dağılmaya başladık zaten. Ardından hatlar açılınca fıratı aradım ve pasaport iskelede buluştuk. Az bişiy sohbet ettik. Ardından da şişelerle ( o kadar birikmişti ki ) yere "HM" yazdık : ) ( resmi aktarınca koyacağım ). Sonra da ona fuarı tarif edip alsancak vapuruyla evime yani karşıyakaya döndüm. Bir yürüşün ardından evdeyim şimdi. Birkaç şeyi öğrendim tabi ; -En önde olucam diyen selin ( utopia ) dünkü patlama yüzünden annesinden izin alamadığı için gelememiş , en önde olmama rağmen onu görememe sebebim buymuş : ) -Babam kuzenim ve halamlara rastlamış. Arkadaymış onlar. Hatta gündoğana bile girememişler. -Okulumun grubu izdiham yüzünden adeta gelmiş ve kaçmış -Fırat bi kamyona gidince mesaj yeni geliyor diğerine geçiyormuş bana da geç gelince diğerine gidiyormuşum. Yani o nerdeyse ben diğer kamyona geçiyorum falan tam rezalet -İnsanlar her şişeyi yere atmışlar. Dönüş manzarası izmire yakışmıyordu. İşte miting böyleydi. : ) not: konu "miting ve ben", bu koşuşturmaların arasında ne manzaralar gördüm. zaten koşuştururken tüm sloglanlara katıldım herşeyi dinledim. bunları herkes görüyor diye değinmedim zaten. bu yazdıklarım biraz daha yaşadığım kişisel olaylar : ) [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 18:02 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 saat 10'da oradaydık, yeni geldim eve. mükemmeldi gerçekten, konaktan limana kadar iki cadde kalınlığında insan seli vardı, hayatımda ilk kez böyle birşeye tanık oldum, çok ama çok güzeldi. fotoğraf çektim birsürü ama sahneye yakın bir yerde çukurda kaldığımız için kalabalığı pek yansıtamadım resimlere.. yine de ölümsüz bir hatıra olarak kalacak bende. özellikle kabazlı köyü idi sanırım salihliden 50-100 kadar köylü süpürgeleriyle gelmiş, heryerde alkışlandılar, kıbrıs şehitlerindeki yaşlı teyze, kordondaki şapkalı dede, unutamayacağım görüntülerdi. bugün türbanlı da gördüm orada, sakallı da, genci yaşlısı işçisi köylüsü zengini öğretmenleri hep beraber oradaydık, gelen herkese gönülden teşekkür ederim... haa bir de fetulayı yuhladığımız mükemmeldi resmen yerler sallandı sesten youtube a koyacak olan olursa süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Katılımınız için çok teşekkür ederiz. Türk gençliği var olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Evet. Başlayabilirim... Anca atabildim yorgunluğumu, kordon boyu tamamen ine atılsa yere düşmücek şekilde bir kalabalık vardı . Denizden havadan karadan güvenlik ise son derece başarılıydı. Bir çok gemi teknelerinde eşlik ederken ve o anı yaşarken gözlerim dolmuşdu. 7den 70ye herkes oradaydı. Herkes çoşkulu bir şekilde durmadan sloganlar attı. Adanadan Manisadan Ankaradan Istanbuldan Antalyadan Bursadan ve diğerlerini sayamadığım bir çok ilden katılım oldukça fazlaydı. Fotorafını alamadığım ama çok duygulandığım bir pankart ise " Anne Seni çok seviyorum, ama ülkemi de çok seviyorum, anneler gününde yanında olamıyorum ama cumhuriyetimize sahip çıkıyorum " şeklindeki pankarttı. Basında ise TRT kameramanı ve muhabirleri mitinge katılanlar tarafından protesto edildi. Onlara ise " TRT dışarı " Şeklinde sloganlar atıldı. Türk telekomun binasında bulunan bayrak açık değildi. Ordaki bende dahil olmak üzere yoğun kalabalığın slogan atması üzerine binanın üzerinde bulunan dev bayrak açıldı :) Büyük bir kalabalık olduğundan gündoğdu meydanına herkes giremedi. O kadar tıklım tıklım idi ki. Insanlar yapışmış vaziyette idi. Cektiğim bir kaç foto. [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Saat ; 11.00 [spo] [/spo] Geri döndüğüm zaman teyzemin o sıcakda bile cıkmadan evinde pankartlarını astığı ve eline aldığı bayrakla eşlik ederken. [spo] [/spo] Işte Pankartlardan birisi gerçekden tüylerimi diken diken etmeye yetti. [spo] [/spo]Buradan ise yukarıdan resimlere ulaşabilirsiniz. [ Mesaj 13 Mayıs 2007, Pazar - 17:54 tarihinde, Nostredamus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 iç cadde ve sokaklar da doluydu tıkabasa ama onlar görüntülenemedi maalesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 mükemmel gsm iletişimi sayesinde çokakıllıadam ve devoçi ye ulaşamadım :D hatta fıratın attığı mesajlar daha demin geldi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Tek kelime ile Mükemmel! heryer kıp kırmızı, denizden karadan.. 100 yaşında adam bile katılmıs Atatürkü gördüm ben şuanki durumumuz çok üzücü bu günlere de mi gelecektik diyor. Ağlıyor konuşurken.. Helal olsun İzmir de üstüne düşeni yaptı. Fotolarda çok güzel, ee deniz kenarında ve kalabalıgı bir bütün olarak bukadar güzel gösterince de şahane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 kalabalik muthisti ama bayginlik geciricektik sicaktan.. olsun deydimi deydi.. ama yukardada denildigi gbi mitingden sonra yerler copten gecilmiodu bu izmirimize yakismadi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 az önce fazlabirşey yazamamıştım artık rahat rahat anlatabilirim. sabah 9 da cumhuriyet meydanından alana resmi olarak giriş yaptık ömer isimli bir arkadaşla birlikte. gündoğdu meydanını hayatımda hiç böyle görmemiştim. her yer kırmızı beyaz, fenerlisi trabzonlusu kolkola gündoğdudaydı. o tabloyu karşımda gördüğümde boğazıma bir düğüm takıldı bir garip oldum. neyse standın ön taraflarına doğru mevzilendik ve gelecek olan arkadaşları beklemeye başladık. bu sırada slogan atmaya başlamıştık bile. aradan bir kaç dakika geçtikten sonra telefonum çaldı. diğer arkadaşlar gelmişti bile. ömere dur abi burda sakın kımıldama yerinden dedim verdim eline bayrağımı ve diğer arkadaşları almaya gittim. fakat o kalabalığın içinden geçmek o kadar zordu ki... neyse bir iki kez birbirimizi kaybederek de olsa sonunda buluştuk adamlarla. buluştuk da bu sefer de ömer i kaybettik. adama telefon ettik bilmemne yaptık ama bir türlü biraraya gelemedik bir türlü. ömerin de doğum günüymüş. ayıp oldu adama. neyse artık. aslında bütün eğlence saat yarım gibi tuncay özkanın sahneye çıkışıyla başladı aslında.koskoca tvlerde gösterilen tayyibin yaptıklarından sonra onu yuhlarken arkasından bir de fetullah ı çıkardılar. onu da yuhladık. bu sırada tayyip gösterilirken yanımızda duran bir eleman "allah belasını versin" dedi gayrı ihtiyari, etrafımızdan bir anda "AMİİİN" diye bir gürültü geldi. bu olayın üzerine herkes gülmeye başladı. tuncay özkan indi, inerken de hakkımızı sonuna kadar helal ettik kendisine. ondan sonra izmir türküleri çaldılar kendimden geçtim. "Yaşa Mustafa Kemal Paşa... " arkasından zülfü livaneli çıktı, arkasından edip akbayram, tolga çandar geldi. bağıra bağıra eşlik ettik. öyle ki birbirimizin tükrük yağmuru altında kaldık. arada televizyonlardaki kalabalığı görüp "göz alabildiğine insan laaaan" diye bağırdık birbirimize. sonuç olarak harikaydı. arada gördüğümüz harika pankartlar vardı. KIZ OLURSA TANDOĞAN ERKEK OLURSA ÇAĞLAYAN ÜÇÜZ OLURSA GÜNDOĞDU DÜŞÜK OLURSA ERDOĞAN vardı. koskoca bir camel sigara şeklinde pankart, üzerinde Tayyip yazıyor. üzerinde de uyarılar var eheh. Üç İrticaşörler şeklinde fotoğrafları vardı. ellerinde kılıçlar. sonuç olarak harikaydı. denizini, karasını kırmızı beyaza boyadık. gelecek sefere havayı da kırmızı beyaza boyayacağız dedi tuncay özkan. biz de bunu gerçekleştirmek için orada olacağız tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 size milli takimin kadrosunu sayicam kalede cumhurbaskanimiz ahmet necdet sezer tek bir tane topu kaleden iceriye birakmadi aslanalr gibi savundu savunmada genelkurmay baskanimiz ve kuvvet komutanlarimiz son dakikaya kadar oyunu birakmadilar orta sahada ana muhalefet ve deniz baykal iyi bir oyun kurup sahanin her yerinde mekik dokudular atakta kim vardi biliyormusunuz tandoganda caglayanda burada toplanan siz vardiniz, 3 golu sizler attiniz iyiki varsiniz ----------------------------------------------------------------------------- konusmalarin en sevdigim kismiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 superdi muhteşemdi tarifi edilemezdi saatlerce yaşandı heycanı saat beşti altı idi hala alsancakta bağıran toplulukllar vardı uefayı alsak bu kadar çoşkulu olmızda bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 güzeldi ama saat 10 da başlaması bir dezavantaj oldu bence aradaki 2 saatte insanlar haşlandı izmir icin ogleden soraya alınması daha iyi olabilrdi sanki.bir ara o konak pier in ordaki savaş gemilerinden biri harekete gecti siren falan calmaya başladı.kıyıdaki gemileremi caldı yoksa mitinge mi destek verdi pek anlayamadım.izmir e yakışan bir kalabalık vardı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 tek kelime ile muhteşemdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 huseyin celik "istesek 3milyon u toplariz ama kamplasma olmasin diye yapmiyoruz" demis tebrik ediyorum kendisi AKP nin zihniyetini bir kere daha gosterdigi icin kucuk beyinlerinin hazmedemedigi bu dmeorkasielrde iktidarlar sirf kendi taraftarlarina ve secmenlerine degil HERKESE KARSI sorumludur istiyorsa 70 milyon desteklesin genede o 10 milyonluk azinligin cikarlarinida korumak onlarinda dertlerini dinlemek zorundadir cunki kendisi AKP secmeninin degil Turkiye Cumhuriyetinin iktidaridir bizden degil diyip buyuk bir halk hariektini gormezden gormek demokratik degildir, demokrasi cogunlugun saltanati degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Katilan herkese tesekkur ederiz.. Tandogandaydik ama izmire gelemedik olsun muthis bir kalabalik vardi. Hurriyet bile yuzbinleri gecmis 1.5milyon diyor eh o kalabaliga 100 bin diyecek adamida sokakta linc ederler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ve bu mitinglerin devam etmesini istiyorum sahsen sadece 3 buyuk sehirde olmaz bunlar yurdun her tarafinda olmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Mitingler bitmiş sanırım. 19 mayıs ta Samsun mitingi olucakmış onu daha karar vermemişler. Ama bencede olsun. çukurova bölgesinde hiç yapılmadı hiçbirine denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 said: "istesek 3milyon u toplariz ama kamplasma olmasin diye yapmiyoruz" bunu diyen amca ne diye slogan attıracakmış 3 milyona? allahuekber? kahrolsun baykal? lol der geçerim buna ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben buldum birkaç slogan [spo]kahrolsun laiklik!! şeriat feteve!! medya bizimdir, bizim kalacak!! akp ye oy vermeyen din düşmanıdır!! köylüler, işçiler, işsizler, ananızı da alın gidin ulan!! çarşafsız first lady istemiyoruz!! sayın öcalan buyursun gelsin!! şehitler ölmez kelleleri alınır!! şeyini şey ettiimin şeyleri dininizi şeyedeyim!! dörtgöz baykal dörtgöz baykal dörtgöz baykal (ampul tayyip diss)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 İnanılmaz güzeldi. İzmir'den Ankara'ya geçtiğim için anca yazabiliyorum. Hakikaten inanılmaz güzeldi. Biz Maraş'tan yola çıkıp 16 saatlik yolculuğun ardından saat 8 gibi vardık İzmir'e. 9 gibi alandaydık, kameraların bulunduğu platformun arkasına yerleştik gelince, yani 9'da bile bayağı kalabalıktı. Saat 11'i gösterirken, bi arkadaşla sıcağa dayanamayarak çıkmaya kalktık, 100 metreyi yarım saatte geçebildik, 2 insanın arasından geçmek mümkün değildi. Zaten çıktıktan sonra da bir daha geri dönemedik. Açıkçası mitingden ziyade bir bayram havası vardı. Herkes inanılmaz mutlu, şen bir şekilde gelmişti. Miting alanıyla sokaklar arasında sürekli bir insan akışı vardı -ki saat 2 gibi resmen felç olmuştu ara sokaklar dâhi- İstiklal Marşı okunurken biz arkadaşla ara sokaklardan birinde bir kafede oturuyorduk, o anda resmen bütün şehrin ayağa kalkıp İstiklal Marşı'na eşlik etmesi tüylerimi diken diken etti. Sonuç olarak yüzbinlerce insanın birbiriyle bu kadar uyumlu bir şekilde Cumhuriyetine sahip çıkması beni hem şaşırttı, hem de umutlandırdı. Umarım işe de yaramıştır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 miting alanına giderken her taraftan geçen kırmızı beyaz giyinmiş, ellerinde bayrakları olan insanlar gördük. işin en güzeli neydi biliyormusunuz? her birbirini görenler birbirine selam veriyordu. Birbirini tanımayan binlerce insan kardeşmişcesineydi. İşte bu, bu vatanın neden vazgeçilmez olduğunu anlatıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar