Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Aman yurduma gelmesin bu,malum yrdum kekoları kendi kendilerine yapmaya çalışırlar sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 var zaten öyle kekolar, hatta birinin kolu kesilmişti dövme yüzünden. yaptıracaksanız öyle dövmeci, piercingci mekanlarda değil adam gibi bu işi steril olarak mümkünse kliniklerde falan yaptırın. ben kulagımı da kaşımı da mesela klinikte deldirdim, hiç küpecinin leş ellerine teslim edemem kendimi yani. [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:25 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Bunlara bi ton sopa atıcaksın akılları başına gelicek dicemde, adam ohh yanlarım ağrıyordu iyi geldi de diyebilir. Dövme neyse de bu cidden hiç sağlıklı bişi değil yani direk olarak açık yara ve mikrop kapma ihtimali çok yüksek. Ve kabuk bağlamıyor mu bu yaralar birader? Ninja kamlumbapa gibi gezer adam kabuklar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 baglıyor tabi ki düşmesini bekliyorlar, belirli bir süre güneş ışıgına bile cıkamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Delikanl iseler döte başa değil bu kardeş gibi yapsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Kesim sonrası bakım kitapcığı :) Aftercare Cutting Aftercare Your piece will be bandaged upon completion. Carefully remove the bandage after four to six hours and wash with cool water and an antibacterial soap (ie. Dial). Lather up the soap in clean hands and gently rub it into the cuts. Rinse with fresh water and repeat with soap. Rinse once more and pat dry, gently, with a new, disposable, paper towel. Do NOT scrub across the open skin. This will make for undesired, uneven scarring in the end, only rub with the direction of the cut. After you are done with the soap and water, I recommend using Peroxide on the wound. This will help kill any bacteria, as well as irritate the cuts to help with scarring. Pour a bit of the Peroxide into your freshly washed cuts and let it sit for a couple minutes. Following this, apply a thin layer of Vaseline over the entire scar and cover it completely with a plastic wrap dressing (ie. Saran wrap) and tape. It is important to keep the area moist by sealing it off from the air. Do not wrap too tightly, as this may keep your cutting from keloiding upward as well. Leave this dressing on entirely until your next wash. Always, rub your irritant (Vaseline) in gently in the direction of the cut lines, so as not to “blow out” the scar. Back and forth scrubbing with any product could potentially cause undesirable, “blown out” scarring in localized areas. Scrubbing of any fashion during initial healing should be avoided, as it can lead to an inconsistant scar. Your going to do repeat this process 3 or 4 times throughout the day. Continue these steps for the first 10 to 14 days. Soap and water, Peroxide, Vaseline, then cover... It is very possible you will develop an itchy, annoying heat rash below the plastic wrap, especially if you don’t remove it to wash a couple times per day. This is normal and should only be concerned as an irritation. If it bothers you too much you can stop with the cellophane wrapping, but a less desired keloiding may be the result. Your body will eventually (around 3-4 weeks) generate enough scar tissue to completely cover any open wounds, and at this time you may decide to rub, scratch, smack, itch, etc. the design to build even more scar tissue without risk of blowing out lines, but it is important that if you do this, do it to ALL of it, or you will find yourself having some areas that scar more than others. In the end, the degree of scarring you experience is dependant upon your genetics. The reality is that some people just scar more than others. As well, a cutting that is placed over many, or any, different moving muscle groups may scar more in certain areas as it is naturally irritated more from everyday action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 olmmaıs hıc bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Abartmıyorum Türkiyede bu adama doktor diploması verirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 hiç güzel değil ilk dövmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bu tip şeyine de pearcing takar,normal diyicez ona da öyle mi ?ne güzel,tabuları yıkıyoruz sözde,pek güzel,peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: var zaten öyle kekolar, hatta birinin kolu kesilmişti dövme yüzünden. yaptıracaksanız öyle dövmeci, piercingci mekanlarda değil adam gibi bu işi steril olarak mümkünse kliniklerde falan yaptırın. ben kulagımı da kaşımı da mesela klinikte deldirdim, hiç küpecinin leş ellerine teslim edemem kendimi yani. Dövme için steril yerler yok mu ? Yani dövme/piercing yapılan yerler illa ki salaş yerler olmak zorunda mı ? Klinikte dövmeden kastın nedir ? Doktorlar mı yapsın dövmeleri ? Allahım neler oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 e adam var dio işte, oralarda yaptırın dıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 said: bu tip şeyine de pearcing takar,normal diyicez ona da öyle mi ?ne güzel,tabuları yıkıyoruz sözde,pek güzel,peh. milletin şeyindeki piercing seni niye ilgilendiriyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 düşün bunu biraz ozman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 dusunuyorum niye insanların pipisindeki/vajinasındaki piercing malik i ilgilendiriyor cözemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 mizahi düşünce yeteneğine küsücen ozman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bu konu cok ilerler neyse :P ama piercing ile tabu yıkmak cok ilintisiz oldu bende onu belirtiyorum. deri kazıtarak dövme yapma stili benimde hosuma gitmedi ama sebebi bana hos gorunmeyen midemi kaldıran birseydi. bende piercing takıyorum(ceneme) bazısının hosuna gider,bazısının gitmez ama etrafta gordugum kadarıyla piercing insan fizikine super yakısan birsey tabu yıkmakla falan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 of içim gitti ya çok kötü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 sen gördün mü genital bölgelere yakışan piercing ? :D ben rastlamadım. susim mi ben ya da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 dövme değil cinayet bu.ne ya aq adamı yarmışlar karpuz gibi kırmızı kırmızı suyu akıyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 onun farklı anlamları vardır dilde olmasının falan keyif meselesi deyip gecelim guzel gozuksun diye diil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Piercingin her türlüsüne karşıyım ve sevmiyorum. Çok özenti geliyor ama yapan kişi öyle bulmuyor olabilir, bu benim şahsi düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 en sondaki o haliyle denize girince nolcak çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ya dövme değil, manyaklık direk, insanın akli dengesinin yerinde olmaması lazım böyle bişey yapması için. Beyinsiz mahlukat bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar