Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 erken haber verseydiniz keşke. dsdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bir kaç gecen gun sonrasi kendime not: ben vodka kokusu bile duymak istemiyorum sanırım artik evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ahauah sağlam kusmuşun demekki, kerim, iyiki gelmemişin 70 lik benim lan! my preşısssss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 alkol sevmiyorum. sadece başka bi çare bulamadığım için içiyorum. özellikle son bir senedir. acziyetimden içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 olsun ic sen iyi gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bugun binboa schweppes yaptık.alkol oranı yuksek oldugu halde cok guzel iciliyo.öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Biradan başka içkiyi rahat içemiyorum nedense .. Birayı da son zamanlarda limon sulu içiyorum. Daha tatlı daha bi hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 birabirabira yarın coşcaz sakin şimdilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 red label lardan dolayı johnie walker sevmezdik. johnie black keşfettik. 60 ytl 75 liği. 10 basar jack e, jim e. tat, kafa yönünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 rakı da bitiyo be ortaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 rakı bitti aldık geldik :) olm yollar buz olmuş kaydık biraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 uzun zamandır da icmiyorum bu aksam orucu bi votkayla bozayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 1 haftadır okula gitmiyorum, yabancı öğrencilerle her gece alem. kafam gündüzleri yarı ayık geceleri pek hatırlamıyorum. bu gece son. pazartesi salı vizelerim beni bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 vodkayı sever ve içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yazgan horozkarası hastası olan varmı bendnebaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sprite-vodka kokteyli iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eauhuaha bu başlık vardı dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 5 tane tekilayı dizicen önüne sonra onların yanında böyle çok ağır olmayan bi gin vişne olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 vodka-cappy ananas-portakal harika bi tat. ben vodka tonic limondan sonra bunu favorim ilan ettim. bi de ben bira icemiyorum, şarap da icemiyorum, tatlari kotu geliyor midem bulanıyor, nasil asarim ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben de bira içmiyorum. sırf hamallık. tadı da kötü. göbek de yapıyor. votka artı meyve suyu vb. türevleri tarzı kokteyller çok daha güzel oluyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 dory said: vodka-cappy ananas-portakal harika bi tat. ben vodka tonic limondan sonra bunu favorim ilan ettim. bi de ben bira icemiyorum, şarap da icemiyorum, tatlari kotu geliyor midem bulanıyor, nasil asarim ki bunu? Niye aşıcaksın ki, bende sevmiyorum içmiyorum. İçerken zevk aldığım zilyon tane şey varken sevmeye kasmaya gerke görmüyorum. Bira içeceğime giderim düz kola içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tamamda xhun sakalın ols tat alırsınki biradan... kasma meseleside biraz şöle, paraşütle atlamk zevkli olabilir ama yapabilmek için bilmem kac saat aksmak yerlerde yuvarlanmak gerekiyo dimi, bunu yapana kadar gider rafting yaparım mesela oda zevkli ve daha az kasıntı dimi. ama işte öle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Yani okurken ne saçmalıyor ya dedim. Sakallar çıkıyor bu arada. Ama dwarf sakalı olmadan bırakmıyorum, onur meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 votka + meyve suyu vesaire güzel olmaz. yani votkadaki saf alkol tadından hoşlanıyorsan bilemem, ondan hoşlanıyorsan zaten bira çok güzel gelir aksine. yanı kısacası votka tadı ıcın degıl, kafa yapıp acı tadı hıssettırmedıgı ( yada daha az hissetirdiği) ıcın içilir ( belvedere vb katmazsak) alkol lazım freeshoptan aldırmam lazım. yakınlarda gelende yok tr ye. napcaz bilmiyom. maltlardan sonra jack filan da içilmiyor. kötü alıştım yaa edit : ha bu arada Efes ice iç, tadı süper. alkol yok gibi birşey ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar