Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 tylol hot + vodka. deneyin. memnun kalıcaksınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Ahah yumuşatarak yazmışlar "alkol sevenler" :) Çekinmeyin yazın açık açık "alkolikler" [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 15:08 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 alkoliğiz,gururluğuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 öyleyiz ama ben bu göbekten ilk zamanlar şikayetçi değildim, eski fotograflarımı gordum acaip özendim göbeksiz halime. kilom fazla değil boyum da kısa değil geniş omuzlu falan güzel bir yapıya sahibim soylemesi ayıp ama bu vucuda gobek gelince cok boktan oluyo be abi. günde 50 mekik ceksem acaba agustosa kadar falan erir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 illegal maddeler topigi bekliyoruz : P şaka maka takılın güzel bişey bu alkol..dozu kacırmamak gerek afiyet bal şeker olsun ahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Vücudun belli bi bölgesini inceltmek diye bi olay yokmuş aslında pek. Var olan ve bunu vaat eden yöntemler hep geçici çözümlermiş. Vücut enerjiyi tüm vücudu için kullandığından, herhangi bi bölgeyle sarfedilen efor bütün vücut tarafından harcanan enerjiyle sağlanıyomuş. Ben böle duydum ama ne kadar doğrudur bilemem. Evdeki viski güzel diil ya, güzel olsa içecem dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Gerçek alkolik milleti alkole teşvik etmeyen alkoliktir. Görüntü itibariyle çoğunuz dandik alkolik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 benim kitaplık daha zengin hehe. ama nargileye hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: tylol hot + vodka. deneyin. memnun kalıcaksınız.. lol. illegal kafa yapıcı madde paylaşım topici olmuş adeta xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 şarap rakı tek gecerım şarap olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Alkol güzeldir, tüketilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 alkol iyi bir şeymiş gibi bahsedildikçe üzülüyorum. yazık gençler yapmayın etmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 @Dev illegal ? daha neler. Tylol hot vitamin dalgası gibi bişi sıcak suya atıyosun eriyo böle fokur fokur FOKUS UOĞ ŞART hesabı. sora biraz vodka gömüyosun oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 @mehteran: Bence gayet iyi birşey, biraz denesen fena olmaz hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: @mehteran: Bence gayet iyi birşey, biraz denesen fena olmaz hani.. kanserin sebebidir kendileri. ayrıca benim dinime göre de yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Ya mehteran bi git ya Masteis'in konusuna da böyle şeyler yazmıştın sanane nedir bilir misin? bak böyle heceleniyor: sa-na-ne Bu adam banlanmıştı başka account açmış,silin o gorili diyerek alay konusu olan kişi değilmiydi bu bugrea mıdır nedir [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 21:12 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 sen niye heyecanlandın ki ben üzüntümü belirttim orda kimseye karıştığım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Ya o değil de Hristiyanlığı da yollayan aynı Tanrı. Onlar ayinlerinde şarap içiyor. Neden fikir değiştirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 said: Ya o değil de Hristiyanlığı da yollayan aynı Tanrı. Onlar ayinlerinde şarap içiyor. Neden fikir değiştirsin ki? 4 incilin nasıl belirlendiğinden haberin yok galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Yahudilikte de var şarap ayin sırasında. Hepsi yalan mı yani? [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 21:23 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 evt yalan; onlar doğru da İslam mı yalan? işte sizi bu duruma amerikan kültürü getirdi. işte gençliğin düşünce tarzı. onlarn ki doğru bizimkiler yanlış. hiç merak etme cahillikten kurtulacaksın eninde sonunda [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 21:18 tarihinde, Mehteran tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Bana göre doğru yada yanlış yok ben inanmam. Ama şunu merak ediyorum. Hani Kur'an değiştirilemiyor ya, ama diğerleri değiştirildi. Bu Tanrı hata yaptı demek olmaz mı? Hadi ilkinde gerekli görmedin değiştirildi, ikincisine neden "değiştirilemez" demiyor ama sonuncuya diyor? Baştan Müslümanlığı yollasaydı herkes düzen içinde yaşasaydı. Bana garip geliyor. Bir tane yolla, "yok olmadı azıttılar yine" i tane daha yolla "yine azıttılar adam olmuyorlar" bir tae daha yolla "tamam artık adam olurlar" yani madem Müslümanlık hak din, madem kitabı değiştirilemiyor neden ilk olarak onu yollamadı?? Hiç mi bunları düşünmüyorsunuz, hiç mi sorgulamıyorsunuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehteran Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 sorgulamaya gerek yok cevabı zaten kitabımızda yazıyor. işte okumadan yorum yapmak.... neyse dostum bilmediğin konular hakkında yorum yapma sen devam et içmeye ben seni içme diye uyarıyorum. haa ister içmezsin ister içersin kimseyi bağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 biliyodum bu konunun elbet "din" e geleceğini. hayır ille karıştıracaksınız din i. yok efenim "benim dinime göre yasak" mış. e banane? sen cennete ben cehenneme gidecem. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Açıkla o zaman cevabı çok uzun olmamalı. Neden ilk önce hak dini yollamadı da iki başka büyük din yolladı? İstersen özel mesaj at ama oku öğren deme çünkü okumayacağım. Açıkla belki ilgimi çeker o zaman okurum.. Bi de evet içmeye devam :D [ Mesaj 08 Mayıs 2007, Salı - 21:27 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar