Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 onur gidelim bir ara bir yerlere , mesaj at msn den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 şarap ne kötü bişeymiş ya.. köpeköldüren.. 3 milyonluk.. of anam.. 5 şişe 3 arkadaş.. kafayı yedik fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 akşama rakı şalgam var yine, yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 vee rakı&şalgam mode on. dubleaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 rakı şalgam nası içiyorsun bilgisayar karşısında mı ? heh her alkolün bir içiş usulü vardır rakı akşam yemeğinde gider onun dışında bi halta yaramaz saygısızlık etme bari rakıya ya da et lan sevmem zaten zibidiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 her türlü içilir rakı. rakının öncelikle alkol olduğu unutulmamalı ve alkolünde rahatlamak,unutmak için içildiği göz ardı edilmemelidir. ayrıca acılı antep ezme(evet yarın fireball kakalayacam), şakşuka,beyaz peynir, turşu ve tarator hemen yanı başımdalar. muhabbet dersen msn var ordan konuşuyorum. en güzel rakı mezesi yalnızlıktır diyerekten saçmalıyorum. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 rakı hertürlü içilmez işte hata burda rakı içilirken yanında muhabbet ister, öyle msn falan kesmez. hertürlü içilcek alkol arıyorsan ispirto iç hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 öldürmese içilir. bi de acıdır herhalde. değil mi lan yoksa? rakı şalgamın tadını hiç bir şeye değişmem o yüzden her türlü içilir. alkolleri kişiliklere sokmayınız efenim. ayrıca zorla adam mı getireyim gel muhabbet etmemiz lazım rakı içicem diye. lütfen lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 zorla getir diyen kim abi gel rakı balık yapalım de adam zaten gelir rakı manyağı ise dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hesabı ödeyenle içerim valla nolcek. evimde balık yapmam ayrıca ben : ). kokuyor meret. olm rakı sevmiyormuşsun zaten, nedir bu artislik? : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bende gelirim1 rakının olduğu heryerdeyim DIRI DIRI DIMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sevmiyorsak bilmiyoruz değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 rakı muhabbetsiz içilmezmiş. pehh. napıyo ağlıyo mu gizli gizli? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 tamam aga, gg olmuşun sen fazla içme sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yok lan yeni daha : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sermiyorum ben rakıyı ya... devemedim bir türlü - arada sırada sek içtiğim oluyor ama çok az o da. İç iç diye zorlamasınlar diye. Valla sek daha güzel oluyor, zaten bloody mary dışında sevdiğim bir kokteyl ile karşılaşmadım daha, tariflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 şarabımı aldım birazdan boşsa patiradyo yayınınada baslarım aralıksız klab sabaha karşıda romance : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ohoo rakım var benim. mis. ne club u arkadaşım, koy ordan erkin koray. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 içemeyen, yiyemeyen, dinleyemeyen de var *sniff sniff* ;( (not düşesim geldi: içemeyen derken, sürekli içemiyorum. mide sorunları baş gösteriyor =) ) [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 00:14 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 e uyusana o vakit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 daha gece yeni başlıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 e yiyemeyip içemiyorsan bi anlamı yok diyorum. o manada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 slmss jnmsss:))))))))))99999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 epeydir icen yok herhalde sıcaktan mı nedir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 2 gun once icelim dedik.biralar abartmiorum 15 dakika icinde s*dik suyuna dondu.bi daha alalim dedik bi daha dondu.. böle böle 4-5 defa oldu ta ki aksam olana kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar