Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 çok çişimi getiriyor ondan içmiyorum !!! desemde inanmayın. Çok yalnızım çok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Hepiniz alkoliksiniz. Hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bizim arkadaş 3-4 ytl lik beyaz şarap alıp yanına da gazoz alıyodu. karıştırıp içiyodu ^^ deneyin isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 şargoz denio ona sarap a hakaret bence oyle bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ucuz şarap içilmez - bira al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 geçen gün yaşlı bi amca gördüm, beyaz şaraba az biraz kola karıştırıp içiyodu (: o damı sargoz oluyo ne oluyo [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 09:09 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 o olsa olsa şarkol olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 össnin bitmesi ile tatile girmemize içiyorum hatta içtim bitti 1 tane bira da bahçede zulada duruyor :) eve sokamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 lol ben sabah akam içiorum bak daa yeni kalktım elimde biram bütün yıl içemedim sonuçta artık içerim deli gbi he bide yds gitse tamm olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sınava son 4 ay kaladan son bir ay kalaya kadar her hafta 3 şişe şarap 4 5 kutu bira içtim. son bi ay içmedim bişey. rizeye gidiyorum haftasonu ne bok yiceğimi bilmeden. deli gibi içicem ahayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bu aksam nedjimaya gidecegim icmek isteyen varsa gelsn baska yerlerede geceriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 gittin di mi çoktan? ahanda geliyorum. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 19:53 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Öss'yi atlattım. Bütün sene az içtim Öss yüzünden. Ocak ayında kız arkadaşım benden ayrıldı , 3-5 gün önceye kadar hala seviyordum ama geçen gün son bi konuşmayla bütün umutlarım yıkıldı. Ben içmeyeyim de kim içsin? (Bencillik yaptım biraz hep birlikte içelim en iyisi =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 içelim babacım ya.. ah nerde benim içkilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 sosyal içici değilim kesinlikle. bi bira alıp içmem yani. içersem kesin 5-6 yı bulur. üstüne de nane likörü hoppa temiz bi kafa. su içmeyi unutmayın ama bol bol yoksa baş ağrısından geberirsiniz sabahına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bütün paticik ayyaş çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 en eski en güzel buz gibi bide,ohj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 dopsun olm.. koyulur mu bu saatte ya :(((((((((((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 darkı daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 dün geceyi sabah yaptım yaa alkolu bırakma zamanım gelmiş bu sıcaklarda hem ağır yemek hem aşırı alkol çıh çok zor bi gece idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Sirozdan kaçamayanlar fun kulubu kurucusu Nomak. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 12:53 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 aksam bahcelıye gelecek varsa beerstoptayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 kötülüklerin anası [spo][/spo] mojito [spo] [/spo] kötülüklerin babası [spo][/spo] sunrise [spo] [/spo] bu da tila :) [spo][/spo] evet [spo]tekila seviyorum :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 son resmin için kantarına tıkladım. güzel bi bayan ve katana aynı resimde beni okyanusun serin sularından çıkartır. asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 valla en sonunda dayanamadım gittim aldım biramı suan içiyorum gündüz gündüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar