Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fortis Türkiye Kupası Finali.Çarşamba 20,00 izmir Beşiktaş K.Erciyes

Passanger

Öne çıkan mesajlar

Kupa Finali Arzuman’ın
07.05.2007 17:48

Futbol Takımımız'ın Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası final maçını İsmet Arzuman yönetecek.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Çarşamba günü saat 20.00'de İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak olan finalde Arzuman'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Serkan Akarca yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise M. Kamil Abitoğlu.

----------------------------------------------------------------------------

Ben bulentın maca asılmayacagını dusunmuyorum.Bu sansasyon fırsatını kacırmamak ıcın elınden gelenı yapacaktır.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:20 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi Bjk dusmanligi fln sanilmasin .. Ama Ciddi sekilde Erciyesin kazanmasini istiyorum oynadigimiz futbol gercekten kaliteli..

Bu takim bu sene kume dusecek .. Seneye 2. ligde mucadele edecek .. Fakat bunca takim arasinda bu durumda olacak takim degildi...

Kayseriliyim o yuzdendir sewgim yanlis anlasilmasin ama .. Hakedilmiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yaw bu maçı neden izmire aldılar seyircisiz oynatmadılar maçı izmire almaları fb ye hediye oldu resmen kadıkoyden daha cok dolcak stat

Yorum yazmadan önce başlığı oku istersen...

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:25 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

pek bir alakam mac yok ile ama erciyes alsin su kupayi. yani bjk alsa diger 7 tanenin yanina gidecek 2 gunluk yemekli felan kutlama bitip gidecek. sonucta turkiye kupasi ama eh iste. erciyes bu sene hakikaten cok calisti ama hala ligden dusmesi cok yuksek olasilik. yani sunlari basaran bir takimin kupa alamamasi ve kume dusmesi sansizliktan cok adaletsizlik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...