Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Arkadaşlar, bir süredir IM programlarında felan sürekli uyarıyorum. Ama Bonec veya BoneC denmeye devam ediliyor. O yüzden bir de burda topic açmaya karar verdim. Paticik'te BonePart ve Bonecrusher'ın karıştığını düşünen bazı kişiler, Bonepart'a Bone, bir gün bu Bonec işini başlatmaya karar vermişti. Yanlış olduğunu söylememe rağmen dikkate alınmadı. "Karıştırıyoruz" gibi bahanelerden bahsedildi. İlginçtir, BonePart'ı UltimaTR'den çok önce, IRC zamanlarından tanırdım. Ancak o kanallarda hiç kimse böyle tuhaf işlerle uğraşmıyordu. Hatta Babybone vardı, üç Bone mevcutken kimse "yav dur sana BoneC diyecem, ehu ehu ehu" gibi triplere girmiyordu. Bu yüzden sizden rica ediyorum. Bana Bone diyebilirsiniz, Crusher diyebilirsiniz, Bonecrusher diyebilirsiniz, Murat diyebilirsiniz, Murat2001 diyebilirsiniz, QAOS diyebilirsiniz, bringer diyebilirsiniz, QAOSbringer diyebilirsiniz, Thalakos diyebilirsiniz, Zenthar diyebilirsiniz, hatta Komili bile diyebilirsiniz. Ancak şu BoneC işini kesmenizi istiyorum. Rahatsızım evet. Bonec lafını bundan sonra küfür olarak algılayacağımı da söylemek istiyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 peki komili :D [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 17:21 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 sen böyle yaptıkça millet daha çok BoneC~1 der zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Burada senelerce bonepart'a bone dedik sana bonecrusher dedik sen arada nickini bone yapmışsın gel de bonec deme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 aha bonec yine topic açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: sen böyle yaptıkça millet daha çok BoneC~1 der zaten :) yapmayınca ne oluyor? birşey değişmiyor. en azından uyarayım da, rahatsız olduğumu farkedenler bonec demeyi keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bonec bir fenomendir abi ya, bence sen kaderinle kucaklaş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 kaosbirngır çok karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ahah kaosbiringır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 komili de fena değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 boniş diyebilir miyiz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 hanimiş bonimiş minimişş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ama biz seni seviyorus o yüzden bonec dioruz hem güzel bi nick bence neyse rahatsız oluosan sana artık komili demek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bana da SoulC demeyin küfür diye algılar bana soul diyebilirsiniz sdfsdf muhabbete bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 birak bu isleri boneC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bonekkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ağır sıçtım. silin bu mesajı. heh. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 22:17 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 destekliyorum, bana da nefir denmesin kardeşim, zaten bonep başlatmıştı birgün radyoda "nefirin isteğini çalıyorum" diyerek, ona bonep diyelim bana nefr. budur bi de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ben Haydar diyeceğim uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Senin de adın Bone, onun da adı Bone... Bundan sonra senin adın Mustafa Bone olsun! (biliyorum iğrençti ama içimde kaldı söylemeden yapamadım) (ama pişman değilim, yine olsa yine yaparım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bonec ve nefir d: nefiri ben mi çıkarmıştım ya :D (olympostan hatırlar gibiyim sanki kitlediğin bir konudaydı d:) [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 22:56 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bilemem olabilir, ama meşhur eden eşşek boneparttır radyoda dile getirip eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 BC diyelim en iyisi , hem daha kısa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bc rich diyorlar doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=qQJzvr4Ts9c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar