Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş-Fenerbahçe Maçı Kural Hatası Vol.1

nocom

Öne çıkan mesajlar

said:
ya bunun ağlamakla ne alakası töbe töbe. kural hatası varsa tekrarlanır, yoksa tekrarlanmaz

Tabi ya hersey Turk futbolunun adaletinin saglanmasi icin, arkadas sirf Besiktas'li diye bu kadar yuklenmenin ne alemi var, ayni sey tam tersi sekilde olsa yine ayni seyleri soylerdi ben 500% eminim.

TAC yerine SERBEST VURUS kullanmisiz, ceza sahasina 76.3cm daha yakin bir yerden baslamamiza ve ayakla baslamamiza sebep olmus, oradan ceza sahasina direk kesilen bir top ile gol olabilir ve mac farka gidebilirdi, hic dusunmuyosunuz bunlari!
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio

said:
nocom

tartışmanın ne anlamı var anlamıyorum .

fener, bizden iyi oynadı.
hakem rezaletti.
turu biz atladık.

2 takımıda tebrik ediyorum. ama bir beşiktaşlı olarak keşke hakem düzgün yönetseydide turumuza leke gelmeseydi.
civciv çıkacak kuş çıkacak, ördek sokacak kaz çıkacak !!!

yeterlimidir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yüzden maç tekrarlanırsa bu lig bitmiş demektir,bir daha ne bu ligde maç izlerim ne de bir takımına destek olurum.Olsam da gider Anadolu takımlarından birini desteklerim.

Oynayamamışsın,salak gibi sahaya çıkmışsın,sezonun en önemli maçında yenilmişsin.Geçen sene Aziz Yıldırım'ın yaptığından ne farkı var bu itirazın.

Kesinlikle oynatılmamalı,
Sosyal ağlarda paylaş

biz yapınca emzik oluyodu noldu?

hayatınızda ilk defa düzgüne yakın ( Fenerbahçenin hakkını yemeyen ) bir hakem geldi onada alışamadınız tabi =)

Noldu lan emzik atıyordunuz buna hakemlere konusmasın Fenerbahçe diyordunuz.. Noldu en ufak şey de kural hatası höt döt demeye başladınız sdsfsd

şampiyonluk yarınlara kaldıııııı
gördün mü kartal .....
...
ooooooooooooo
laylaylayyyylaylaylaylallalaalaylaylayyyy
Sosyal ağlarda paylaş

Of komedi .. eet duyuorum bunu bikac gundur.. bu arada kural hatasindan dolayi mac tekrari Yapilan kural hatasinin Skora yansimasi halinde uygulanir ..

2 sari kart verirsin atmassin karsi takim oyuncusu 10 kisi yerine 11 kisi oynar dk larca tekrarlanir .. ornek : Fenerbace - Rize maci

Frikik dudugu calinmadan veya oyun duraklatilmisken frikik kullanilir hakem golu werir skora etki etmistir tekrarlanir ornek besiktas - genclerbirligi ..

Tekrarliyorum skora etki eden hatalarda mac tekrari olur .. ama hatirliyorum besiktas daha once bunu bikere daha yapmisti .. berabere biten maci tekrarlatip tekrar berabere kalmisti ..

Gercekten su macin tekrarlanmasini isterim .. Tekrarlasinlar Tekrar cikalim Bagdat Caddesine tekrar cosalim tekrar eglenelim .. Bu cumartesi Caddeye doyamadim sesim kisildi tekrar kisilsin ..
Sosyal ağlarda paylaş

evet Kural hatası vardı
hatta insanlık suçu

Ligin en kritik maçına bu kadroyla çıkmak.Kural hatasıdır.Bu kadar taraftarı kahretmek üstüne üstlük 2 gün öncesinden çıkıp takımı bırakıyorum demek
insanlık suçudur.
Ne taraftar hakediyor ne de futbolcular...
Korkak futbolun için teşekkürler tigana.

seninle biz candaş
seninle yoldaş
kalbimiz seninle oldu bir sırdaş
bu aşkı kimseler bilmez arkadaş
bilmesin isteriz şanlı beşiktaş....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...