Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 iki şekilde de topu Fenerbahçe oyuna sokacagı için zaten tekrarlanmayacak kararı cıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 o zaman şöyle ibşi diyim.tamam hata hatadır eyvallah.peki o hatanın maçın kaderini etkiledigine inanıomusun.eğer o hata olmasaydı biz maçı alırdık diyebiliomusun? eğer bunu diyebiliosan maç tekrarlansın desteklerim.sokaklara cıkarım pankartlar açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bu şekilde kendi görüşünü belirtmen ne güzelmiş ya. harbiden şu yazılanları bi okuyun çocuk parkı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 tamam tekrarlanmasın 3 puan silsinler o zma ağlamayın yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: bu şekilde kendi görüşünü belirtmen ne güzelmiş ya. harbiden şu yazılanları bi okuyun çocuk parkı gibi Biraz yaratıcı ol sende artık,her lafa çocuk gibi,yai 0-6,böyleyiz demek ki,senin yüksek yaşına hitap edemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 relax daii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: ya bunun ağlamakla ne alakası töbe töbe. kural hatası varsa tekrarlanır, yoksa tekrarlanmaz Tabi ya hersey Turk futbolunun adaletinin saglanmasi icin, arkadas sirf Besiktas'li diye bu kadar yuklenmenin ne alemi var, ayni sey tam tersi sekilde olsa yine ayni seyleri soylerdi ben 500% eminim. TAC yerine SERBEST VURUS kullanmisiz, ceza sahasina 76.3cm daha yakin bir yerden baslamamiza ve ayakla baslamamiza sebep olmus, oradan ceza sahasina direk kesilen bir top ile gol olabilir ve mac farka gidebilirdi, hic dusunmuyosunuz bunlari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Sırf FBli taraftar ve yöneticilerin halerini görmek için tekrar kararı verirdim yetkili bir olsam, çok komik olurdu, BJKlılarda gülmekten ölürdü heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Baggio said: nocom tartışmanın ne anlamı var anlamıyorum . fener, bizden iyi oynadı. hakem rezaletti. turu biz atladık. 2 takımıda tebrik ediyorum. ama bir beşiktaşlı olarak keşke hakem düzgün yönetseydide turumuza leke gelmeseydi. civciv çıkacak kuş çıkacak, ördek sokacak kaz çıkacak !!! yeterlimidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 oynayalım beşiktaş yenene kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hakem duzgun yonetseydi bir turunuz olmazdi zaten, nereye varmaya calisiyosun bana bu paradoxlu mesajini gostererek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 eeee eyyyyytere be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 esas ağlayanları gördük artık emzik bile yetmez size.. puaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Olmaz böyle sey , bundan sonra maclarimizi kale arkasi kamerasindan yayınlayalım asddfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bu yüzden maç tekrarlanırsa bu lig bitmiş demektir,bir daha ne bu ligde maç izlerim ne de bir takımına destek olurum.Olsam da gider Anadolu takımlarından birini desteklerim. Oynayamamışsın,salak gibi sahaya çıkmışsın,sezonun en önemli maçında yenilmişsin.Geçen sene Aziz Yıldırım'ın yaptığından ne farkı var bu itirazın. Kesinlikle oynatılmamalı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 biz yapınca emzik oluyodu noldu? hayatınızda ilk defa düzgüne yakın ( Fenerbahçenin hakkını yemeyen ) bir hakem geldi onada alışamadınız tabi =) Noldu lan emzik atıyordunuz buna hakemlere konusmasın Fenerbahçe diyordunuz.. Noldu en ufak şey de kural hatası höt döt demeye başladınız sdsfsd şampiyonluk yarınlara kaldıııııı gördün mü kartal ..... ... ooooooooooooo laylaylayyyylaylaylaylallalaalaylaylayyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ne kadar bos konusmussunuz ya.Macın tekrar edılecegıne kımse ınanıyor mu? Bu hakemler bızı ezdı dıyen arkadaşlar neden 2 sezon oncesını konusmuyorlar.Ne maclar var akıllarda.Gecen sezon federasyon değişince birden fb ezılen takım oldu cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ha bırde toggie lafını bıl konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Of komedi .. eet duyuorum bunu bikac gundur.. bu arada kural hatasindan dolayi mac tekrari Yapilan kural hatasinin Skora yansimasi halinde uygulanir .. 2 sari kart verirsin atmassin karsi takim oyuncusu 10 kisi yerine 11 kisi oynar dk larca tekrarlanir .. ornek : Fenerbace - Rize maci Frikik dudugu calinmadan veya oyun duraklatilmisken frikik kullanilir hakem golu werir skora etki etmistir tekrarlanir ornek besiktas - genclerbirligi .. Tekrarliyorum skora etki eden hatalarda mac tekrari olur .. ama hatirliyorum besiktas daha once bunu bikere daha yapmisti .. berabere biten maci tekrarlatip tekrar berabere kalmisti .. Gercekten su macin tekrarlanmasini isterim .. Tekrarlasinlar Tekrar cikalim Bagdat Caddesine tekrar cosalim tekrar eglenelim .. Bu cumartesi Caddeye doyamadim sesim kisildi tekrar kisilsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 evet Kural hatası vardı hatta insanlık suçu Ligin en kritik maçına bu kadroyla çıkmak.Kural hatasıdır.Bu kadar taraftarı kahretmek üstüne üstlük 2 gün öncesinden çıkıp takımı bırakıyorum demek insanlık suçudur. Ne taraftar hakediyor ne de futbolcular... Korkak futbolun için teşekkürler tigana. seninle biz candaş seninle yoldaş kalbimiz seninle oldu bir sırdaş bu aşkı kimseler bilmez arkadaş bilmesin isteriz şanlı beşiktaş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 said: ha bırde toggie lafını bıl konuş bilmessem nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 mewzu cikar .. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ama bilmiyo ki ben racon kesmem kafa keserim sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 sen hangı takımlıydın toggie diğer topıctete sordumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 kocaelisporluyum dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar