eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Manchester United'a açtığım yopicten sonra fenerbahçemi es geçemezdim tabi kutlarım arkadaşlar ALİ SAMİ YEN de tur atmak ümidiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 trabzon arkası gs, avantaj var elbette ama sabretmek lazım. sen cok heyecanlısın bugunlerde fazla baslık acana madalya falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 fener trabzonu yenerse samiyende yensek bile tur atar.oda kötü bişi tabi olmasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Kutlarım. Yalnzı Şampiyonlar liginde bişiler yapın artık.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Kalan maclari kolay degil Fener'in. Oynanmadan kazanilmiyor. Bekleyip gorelim ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 3 maçta 1 beraberlik bir yenilgi hakkımız var.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Gibi değil şampiyon, Eğer buradan sonra şampiyonluğu kaptırırsa Fener cidden ligden çekilsin,külübü kapatsınlar. Ne diyeyim sene başında bir Beşiktaş'lı olarak benim de favorim Fenerbahçe'ydi,oldu o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 2 kere yenilmezsek şampiyonuz.1 beraberlik 1 yenilgi sonucunda bile averajdan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Çok iddaa'lı olmuş ama trabzob'u yenesek gibi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 trabzona sakat+cezalı gidiyoruz... 1 puan çıkarırsak iyi... gs maçı garanti.. :D prestije çıkarız son maçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Gün geldi günler birgün bile gülmedi hoşgeldi ama bazen eli boş geldi. Yaz geldi yağmurlar azdı hiç dinmedi Az geldi hepsi üstüste çok geldi.. Dur şimdi İsteyince herşey yapılır Sen inan bak herkes nasılda inanır İmkansız diyenler her zaman YANILIR SONUNDA İYİLER MUTLAKA KAZANIR ! Ve Herzamanda kazanacak ! Tuncay Kezman birbilrerine sarılarak dün bişey yaptı beşiktaş Tribünlerine o sahneyi aklınıza getirin sonra susun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: Eğer buradan sonra şampiyonluğu kaptırırsa Fener cidden ligden çekilsin,külübü kapatsınlar. Bunu geçen sene de söylüyodu millet ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Trabzonu kesin yener FB. GSye yenilse bile son maçı kaybetmeyecektir. Tebrikler tekrar. Trasty, iki saniye ben napıyorum diye düşünsene, her yere aynı postu atmadan önce, roflmao! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 trabzon maçında 1 puan alırsak şampiyonuz.. haftaya bursa bjk önünde,sivasta gs önünde mutlak favori bence ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bursa ezicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ne rezil bir lig di bu boyle yaw :D tsl son 50 yılının en kötü sezonunu geçirdi bence :P ne gsde ne fbde nede bjkde iş yoktu şampiyonlugu bu üç büyük te haketmiyor bu takımlar şampiyonlar liginde ne yapıcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 fenerbahçe şampi... beşiktaş şam.... galatasaray şşşşşşşşşşşş...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 3 takımın da uefa tam dişine göre aslında, şampiyonlar liginde şu halleri ile hiçbiri ikinci turu geçecek futbolu oynamıyor. fb de en azından grubunda 3. olur diye tahmin ediyorum ama şampiyonluk gelecek ve zico da kalacak o yüzden zico'yla zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 zico mico kalamaz bu vakitten sonra gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 turu samiyende atarız...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bana da öle gelio ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 beşiktaş bursa'dan çıkamayacak, o yüzden bu haftadan bile şampiyonluk ilan edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ben beşiktaşın bundan sonra maç kazanacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Gökten kemikte yağar diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 valla trabzon feneri yenebilir de, beşiktaş kayseriyi yenebilir mi orası muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar