Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Biz kendi içimizde en ufak Atatürkçülüğü tartışıp,ordunun ülkeyi savunmasını bile yadsırken ve bunu 'gelişmemişlik' görüpte foruma ayar verip terk edenler olurken bakın başkaları nelere dikkat ediyor. http://www.youtube.com/watch?v=_fGoGBGOaTI bilerek internete açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 cidden güzelmi$.söylemene gerek yok tamam demelerine itiraz etmesi ve söylemesi de ayrıca ho$ geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 konuyla fevkalade alakalı 2 link http://www.youtube.com/watch?v=AZEf6y0j1qE&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=N83Ht7gtxWE&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bu kadar basit değil bu işler arkadaşlar, gözünüzü seveyim basitleştirmeye, ucuzlaştırmaya çalışmayın. Her tartışmaya bir istiklal marşı, bir atatürk lafı yerleştirip tepeye çıkma çalışması olmasın yeter aşın bunları. 1920ler Türkiye'siyle 2007 Türkiye'sini de karşılaştırmayın, unutmayın ki Türkiye'de kuruluşunda birincil amacı demokrasi olan otoriter ve militer bir ülkeydi, bugün artık bu amaca ulaştığımız için hala o militer ve otoriter oluşuma özenmeyin. Ordunun ne işi var ülke kararlarında, otursun oturduğu yerde. Halkın karşı çıkması lazım bu tür şeylere, uğraşması lazım bunlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bölücü müsün antimodes52? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 anti cih disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 said: foruma ayar verip terk edenler lol kim terk etmiş? :p konu dışı'ndaki militarizmle zaman harcamayacağım sadece, tonla bölümü var bu forumun. eskiden yaptığım gibi onlara bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 hadi ordan paladin, cektin bubble+hearthstoneu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ilk önce bunun tekrar yayınlanmasını isteyen adama helal olsun, sonra istiklal marşını ayakta dinleten yabancı şahısa helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 otursun oturduğu yerde? kiminle konuştuğunun farkında mısın? eğer türksen, seni, anneni, babanı, kardeşini, sülaleni kurtarıp yaşatmış, dünyanın en büyük güçlerinden birine, bugün saygı duymamız gereken en kutsal kuruma karşı nasıl böyle konuşabilirsin? kimsin ki sen? sen oturduğun yerde otur, demokrasi sömürücüsü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 "Bunlar" diye tabir ettiğin insanlar senin poponu koruyor şuan. Beğenmiyorsan çeker gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bu tiplerin hepsi aynı.. işine geldi mi demokrasi, gelmedi mi bunlar otursun oturduğu yerde.. hadi güzelim, bugün ordu çıkıp sizin istediğinizi yapçaz dese, ooo ne demokrasisi geçti zaten modası özenmeyin demokrasiye dersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 YA SEV YA TERKET asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ben istiklal marsi ni bir sarki olarak sevmiyorum. Bana hitap etmiyor acikcasi. Bir kere beni disliyor hakkidir hakka tapan milletimin istiklal diyor benim hakkim degilmi? tapmiyorum hicbir seye o zaman beni duduklesinler mi? Turk marsi degil islam marsi bu suudi arabistana yakisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Oha ne diyosun sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Her Turk musluman olmak zorunda degil diyorum, hristiyan, ateist vatandas degil mi? Biz din devleti degilsek, niye ulusal marsimiz dini sozlerle bezeli? Bu istiklal marsini ezberden bilmedigim ve okunurken gerekli saygiyi gostermedigim anlamina gelmez ama bir muzik eseri olarak icerdigi anlam ile birlikte bence yanlis zaten Mehmet Akif Ersoy da gerici dinci bir adam di cumhuriyet dusmani bile denilebilir. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 19:55 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bırak bu "aydın" ayaklarını ya. İstediğin dine mensup ol (ya da olma), seni ülkenin milli marşı niye geriyo ki? Bi akıllı milliyetçi dinsiz sen misin isyan ediyosun buna? Daha cumhuriyet bile kurulmamışken seçilmiş marş bu, Atatürk sesini çıkarmamış, sana mı kaldı yorumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ....] [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 20:05 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Nerden duydum hatirlamiyorum ama soyle bi soz var; ''Demokrasi, vatan hainlerinin son kalesidir.'' Edit: Videoda marsimizi okuyan adama saygilarimi sunuyorum. [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 21:35 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar