Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Merak ediyorum herkesin favorileri ne acaba -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? -1v1 de oynamayı en sevdiğiniz Hero? -En çok ezdiğiniz Hero? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? Dragon Knight -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? Avernus -1v1 de oynamayı en sevdiğiniz Hero? Demon Witch -En çok ezdiğiniz Hero? Skeleton King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bende sayayım -Oynamayı en sevdiğim hero? Phantom Lancer -Takım oyununda en sevdiğim hero? Furion -1v1 de oynamayı en sevdiginiz hero? Venomancer -En çok ezdiğiniz hero? Troll Warlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 -Oynamayı en sevdiğim hero? geomancer -Takım oyununda en sevdiğim hero? balanar ve goblin -1v1 de oynamayı en sevdiginiz hero? Troll warlord -En çok ezdiğiniz hero? zeus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? earthshaker, akasha -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? jakiro, akasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 MAYINCIYI SEVİYORUM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 - Azwraith - Azwraith - Azwraith - Dela aldığı sürece herhangi bir hero =D Edit : Aslında "Sırf geyiğine oyunlardaki favori hero'nuz?" diye bir soru gelirse, bittabii ki goblin techies derim, patlatırım önüme geleni =P [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 15:42 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? Bone Clinkz, Nerubian Weaver -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? Chen -1v1 de oynamayı en sevdiğiniz Hero? Phantom Lancer -En çok ezdiğiniz Hero? Nubum ben ezemem :( [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 16:07 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 said: Copycat üye [şikayet et] § 03 Mayıs 2007, Perşembe - 16:04 [ özel msj ] -En çok ezdiğiniz Hero? Nubum ben ezemem :( Böyle böyle kanser ettiniz beni... N00b kisvesi altındaki çakallar sizi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Birde pro kisvesi altında noob lar var. Mesela: Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela Dela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? Pudge, Mirana -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? Enigma -1v1 de oynamayı en sevdiğiniz Hero? Enigma -En çok ezdiğiniz Hero? Spectre, Magnus, Tiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Pudge ya , diğerlerini cevaplamaya kasamadım . Pudge ya . Böyle tam karşıdan birini kovalarken takım arkadaşımı yanlışlıkla çekmenin verdiği tat başka hiç bir heroda yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 BOMBACI! BOMBACI! BOMBACI! BOMBACI! EHEHEHE. AGA MAYIN KOYİM MI? AGA MAYIN? AGA MAYIN KODUM. (90~ dakika boyunca goblin techies oynayan bünyenin sonu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ben noobum ulan. Bir de gerçek prolar var bakınız; [spo] O nasıl duruşdur, o nasıl bir oyunu analiz edip boşlukları kapatma sanatıdır aman tanrım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ki o yarım kalmış bi işti, hatırlatırım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bombacinizi intaara suruklerim, akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 intaar benim göbek adım dela bebeqim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Elde avuçta tutulamayan herolar favorim, misal anti-mage (magina),nerubian weaver ve phantom lancer.4 kisi üzerine kapandiginde ve 3-4 stundan sonra kaçabilmenin verdigi haz bir baska... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 AOE büyüyü yersen phantom la falan haz başka bir yerinden olabilir kartcım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Baçır tabiki [spo][/spo] [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 00:28 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Oyunun ilerisinde lvl 16+ tinmiyor pek,çünkü illüzyonlar ölmüyor tek hamlede,ölse de attack speed arttigi için kopya kolay çikiyor drecim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? Mirana, Troll Warlord, Slayer -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? Nerubian Weaver -1v1 de oynamayı en sevdiğiniz Hero? Bloodseeker -En çok ezdiğiniz Hero? Crystal, Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Sey todesengel,hani belirtmek gibi olmasin ama,mini mapte gölgeler olmasi gerekmiyor muydu?Pwnd gibi oldu bak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: Copycat üye § 03 Mayıs 2007, Perşembe - 19:18 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ben noobum ulan. Bir de gerçek prolar var bakınız; [ Spoiler ! açmak için tıklayın ] O nasıl duruşdur, o nasıl bir oyunu analiz edip boşlukları kapatma sanatıdır aman tanrım [ Kapat ] -------------------------------------------------------------------------------- "To be forgotten is worse than death... " Maphack'in güzelmiş Copycat . Versiyon kaç ? [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 19:14 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Hakkaten, ayıp denen bişey var ama, iki sste de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar