Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Donanımhaber forumlarında biri uğraşmış güzel bir wireless anten yapmış sizlerlerinde ilgisini çeker diye düşündüm. Hem yapımıı hem de malzemeleri çok basit görünüyor. http://forum.donanimhaber.com/m_13522068/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Savulun komşular , ben geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 http://fermi.la.asu.edu/w9cf/yagipub/index.html Burdan Yagi modellera girdiğinde ise hem daha önceki hazır örnekleri görmen hemde kendi dizaynın bir anteni test etme imkanın oluyor. Hadi bakalım bakır çubuk, kablo vs nerden bulucaz Ankarada onu arayalım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Benzer şekilde bir DIY anten ama bu sefer çok daha basit parçalar ile daha az işçilik istiyor :) http://forum.donanimhaber.com/m_12976524/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ostimde 10 dk turlasan bulursun rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bakalım bi liste hazırlıyıp çıkıcam iştn birazdan. Önce praktiker sonra konya caddesi en sonda ostim düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konya caddesini tavsiye ederim direk. Hem bu konuda fikirde alabilirsin oradaki insanlardan. işte şu mu olsun bumu nasıl olsa daha iyi olur vs vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konya Cad. FTW o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Dış kutu hariç bütün malzemelerimi almış bulunuyorum. Tabiki de hata paylarını düşünerek 2şer takım aldım, toplam 18YTL tuttu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 kolay gelsin abso :) güzel bi hobi bir tavsiye ; anteni sabitlemek için de bi tripod al :) keşke yagi yerine Waveguide ile başlasaydın indoor için daha iyi olurdu. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 17:41 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Yok zaten cantenna tipi yapmaya karar verdim. Benim Pcmtfakta olduundan eşim öyle koca antene izin vermez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Evet bitti montajı en sonunda ama henüz eve gidip deneme fırsatım olmadı. Birkaç resim koyucam 10 dakika içinde. İstediğimden bira daha kaba birşey oldu ama denicez görücez. En zoru connectorleri takmak oldu yani hala sağlamlar mı güvenemiyorum :) birde tenekeye yuvarlak delik açmak ne zor işmiş ya punch benzeri bişi olmadan :) Dip not: tenekenin içini temizlemek hele de zeytinyağı tenekesi ise çok bela iş. En kolayı herhalde viski şişelerinin falan ambalajı olarak kullanılan metal silindir kutular olur yani kesmeye falanda lüzum kalmaz. [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 15:22 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Resimler berbat kalitede ama olsun . İlk resim kullandığım malzemeleri gösteriyor. Bunlardan başka 1 tanede çekiç kullandım. [spo][/spo] 2 ve 3. resimler ise elbbet arada resim çekmeyi unutunca işin bitmiş halindeki resimler oluyor :) [spo] [/spo] [spo] [/spo] 4. resim ise hoşuma gitmeyen konnektörlerin bir resmi. Açıkcası nasıl sabitlicem bi fikrim yoktu kablo ile konnectörü o yuzden hafif press metodu ile çşıkıştırdım kobloları falan umarım çalışır. [spo] [/spo] Evdeki hali hazırdaki antenimin değerleri ve yeni antenin değerlerini karşılaştırıcam bakalım becerdim mi yoksa herşeye en baştan mı başlıcaz :) [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 15:33 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Abi, bir dönem benim de başımda vardı seninkisine benzer bir sorun. Hazır satılan antenlere 30$ vereceğine kendi başının çaresine bak dediler. Ben hazır anten aldım, pekte derdime çare olmadı; ama bu el yapımı anten işinden anlayan kime sorduysam performans aldıklarını söylediler. Umarım ve inanıyorum ki senin sorunun hallolmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 abso o tarişin çap ı ve uzunluğu nedir ? dalga boyu kaç ghz oldu 2.4 -2.5 arası denk geliyor demi. birde o connectorun(sma+bnc) kendi sıkma pensesi var ama tuzludur. :) [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 20:23 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ya arkadaşlar iyi hoş da bu anten ne işe yaracak? merak ettim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 anteni yaptik iyi hosda bilgisayara baglantisini nasil yapicaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 anten bilgisayara değil ap ye bağlanoyır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 bilgisayara baglananlarda var modifiye olarak.. genelde wardriving kulturunde kullanilir. Hekir kulturunun en eglenceli, yormayan ve zevk veren hadiselerinden biridir. Adam yapar anteni baglar laptopa gider bir parka oraya buraya oturur sessiz bi yere.. Salliyorum 100 metre ilerdeki wireless hattina baglanir, wep sifresini kirar 10-15 dk da, sonra gezer internette.. e nicin zevk icin, yaptim diyebilmek icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar