AMO Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sarma isi cok daha ucuza geliyor ozellikle yurtdısındaysan. gunde bi paket icen bi insan mesela bi paket tutunu tahminim 4 gunde fln bitirir. bi paket tutun 4.5 euro . bi paket sigara 4 euro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yerli sarmalarımızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Revell said: yerli sarmalarımızdan ahuahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 abi youtube da fln bi dolu örnek var ordan bak burda anca resimli anlatım olur oda pek bişey katmaz sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Malzemeler: 1) Carsaf 2) Tutun(resme gerek yok)Yapilisi: ilk once carsafi tutunle doldur sekildeki gibi sonra istege gore filtreyi koy sekildeki gibi (filtreyide dikdortgen bi kagittan biraz sert olsun ama sigara kutusu sertligi idealdir yada cok hafif yumusagi daha iyi olur ucundan basliyarak bi one bi arkaya dogru katla sonra yuvarla) filtreyide koydukdan sonra carsafi ortadan katlicak sekilde iki elinle tut sonra sol bas parmagin ve sag bas parmaginla asagi yukari dogru hareketlerle tutun sikistirmaya calis(baslarda zorlanabilirsin practice yapman lazim) su sekle getirene kdr sikistirmaya devam et http://i12.photobucket.com/albums/a211/lothrodel/c4.jpg ondan sonra asagidaki sekli aldiktan sonra yala ve yapistir sigaranin ucunuda disarda kalan carsafi iceri dogru sokusturarak kapa sekildeki gibi ondan sonra yak bak keyfine... edit: tarihe hic dikkat etmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 tütün de kataydın içine biraz acı acı çekilmez hejsdfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 tütün sarıcaksan o kadar kalın sarmasaydın... o direk weed evet =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Tütünü çok fazla koymuşsun, oraya koyduğun tütünden 3 tane çıkar =) Bir de aslında alışkanlık meselesi ama, sigarayı sardıktan sonra yapıştırmadan hemen önceki kısımda filtreyi tıkalayıp sağlamlaştırdıktan sonra yapıştırdığımda daha iyi sonuç aldım ben. Öbür türlü çok sağlam duramayabiliyor filtre. Sahi filtre demişken, İstanbul anadolu yakasında bu sünger filtrelerden nerede bulunur yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 zavallı asyalı eminönünde 4 milyon tanesi 2 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 adam küçük jo yapmış :P tütün olarka en güzeli golden virginia bence. uzun süre içince bayıyo diğerleri başta güzel gelsede. golden virginia içiliyo uzun süre. diyarbakır tütünü bende denemiştim ama bi süre sonra kuruyo bok gibi oluyo onun içinde elma kabuğu atıyolarmış galiba içine öle bekleyince nemleniyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 DoGMeaT said: zavallı asyalı eminönünde 4 milyon tanesi 2 ytl Tarif et. Veya bana gel, gelirken getir 3-4 tane parası neyse veririz. Bira ısmarlarım Elma kabuğu bekletmek işe yarıyor ama çok bekletmemek lazım. Tabi bu bana sorulduğunda elma kabuğunu elma DİLİMİ anlayıp bilmem kaç gün içerde unutmamak ta lazım, sonra saf saf sormamak lazım alayım mı dilimleri diye. Kurt yapar dikkat. İsim vermeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Elma kabuklarını bi kaç gün içinde unutunca onlarda küfleniyo böle ağ gibi oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 tütün sararken bir uç ince sarılır, yani çaprazlama. weed sararsan gayet silindir biçiminde sar ki daha rahat körükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ters dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ferrero said: tütün sararken bir uç ince sarılır, yani çaprazlama. weed sararsan gayet silindir biçiminde sar ki daha rahat körükle. bene onu dicektim huni seklind eot silindi seklidne sigara sarilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bunun rules booku falan yok. nasıl keyif alıyorsan öyle. bazısı arapa sarar, bazısı defter kagıdına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 gazetey sarcan gazeteye tutusturcan alev alcan kendinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ya vietnamda bi adama carşaf verdik. yok saol dedi, kenardan defter cıkardı onun yapragına sardı içti.ne iş ya alsana dedik zorla almadı ben böle seviyorum dedi euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 harito metod? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 çizgili çengelli ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 nasıl sararsan sar sen sar daha tatlı olur bozuk düzgün =) zevk alırsın belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 nye sarıonuz k her yerde yassssssssah xaten =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Nasıl keyif alacaksan öyle sar da, ziyan olmasın otlar. Davul gibi saran tipler gördüm ambalajlanmış sandviç gibi. Yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 DoGMeaT said: zavallı asyalı eminönünde 4 milyon tanesi 2 ytl O adres ve mekan tarifini bende alabilir miyim ? Birde golden virginia ( sahte olmasın ) + tabaka ( sade düz ucuz ve paslanmaz çelik ) alabilceğim neresi var ? Golden virginia tobacco shoplardan alınır da , tabaka olayınıda çözmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 golden virginia+kağıt+filtreyi toplamda 15 milyona aldım çiçek pasajının önündeki büfeden, filtre herhalde bi 100-150 tane vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar