Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Eskiden tek başına oynayabilmek için CSde BOT olayı gibi birşey vardı. Hla var mı? ve varsa nerden indiriliyor ve nasıl yükleniyor? Bilen var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Buradan ayrintili bilgi alabilirsin, ayrica indirebilirsinde...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Saol[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ping of death(podbot diye geçer) aptal ötesidir, spastiktir, gerizekalıdır ben sana realbot'u öneririm. http://bot.counter-strike.net/realbot[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Peki öldüğümde diğerlerinin gözünden izleme seçeneğini nasıl aktifleştiriyorum sadece kendi takımımdan görebiliyorum şu an.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 serverı kurarken optionslarda (advanced dı sanırım) spectate olayı only team membersdır sanıorım..onu deiştircen.. console'dan da oluodur sanırım da komutunu bilmiyorum suan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Server kurmak, options??? ben direk LAN game seçip. create yapıyorum o kadar[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 tamam orada create derkene advanced diye bi yer var oraya gir orada bu ayarlar[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Saolasınız[hline]Kalplerdeki Kaymak ... Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Realbotun zeki, podbotun aptal olduğunu nasıl biliyorsun? IQ testi felan mı uyguladın. Swatbottan iyiyd, Podbot sevmiştim. Hele çok güzel waypointler koyarsan oynaması da çok zevkli oluyor. Ama nerden geleceklerini anlıyorsun tabii. Realbot, şu waypointlerini kendisi bulan bot muydu? Tüm botlarda uyuz olduğum birşey var. Zorluğu ne kadar düşürürsen düşür, adam headshot koyuyor. Multiplayerda adamı korkutursun birşey yaparsın, adam kaçar, ya da en fazla bacağına sıkar. Ama botlar 1 canı kalsa bile direk headshot indirir. Duvarların arkasını görür. Normalde aptal aptal hareketler yapar etrafta dolanır. Ama koridorun sonunda dışarı çıkar çıkmaz ölürsün botlar yüzünden.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: infected, 12 June 2003 15:58 tarihinde demiş ki: ping of death(podbot diye geçer) aptal ötesidir, spastiktir, gerizekalıdır ben sana realbot'u öneririm. http://bot.counter-strike.net/realbot[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic pod botun neresi aptal be adam kafadan vurma ustası be wall hack aim hack ne ararsan var ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 http://www.cscentral.com/features/articles/bot/[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 botlarla oynadıkça insan kötüleşiyo yaww Belki atış talimi yapıp AK47 ile 150 metreden basılı tutarak 10 kişiyi hs ile almayı öğrenebilirsin Botlarla. Ama server'da "nerden dalsam da çökertsem karşı takımı" diye düşünüp frag'den çok takım kazansın diye oyn... neyse boşverin.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 muhahah[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bota laf yok.Bazen bomba kuracam diye biyerde takılıyor bazen kafana zıplayıp bıçakla head koyuyor.sağı solu belli olmuyor bunların.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 şu ana kadar podbot kadar asil bir bot görmedim "en gusel wall onda", "en güsel aim onda" hiç acımıyor abicim direct head hoplaya zıplaya koyuyor dunkkkk. :rock:[hline]Gerçek çıplaktır, ama insanları heyecanlandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 http://www.cscentral.com/features/articles/bot/ şu linki okursanız, pod bot ile official botun kıyaslaması yapıldığını görürsünüz. nedenlerini söylüyor orda. ayrıca officiial bot çok iyiymiş ama ne yazik ki 1.6 versiyonunda..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: infected, 12 June 2003 15:58 tarihinde demiş ki: ping of death(podbot diye geçer) aptal ötesidir, spastiktir, gerizekalıdır ben sana realbot'u öneririm. http://bot.counter-strike.net/realbot[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi Dedicated to All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny. May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills... Legends of Might & Magic real çok mu akıllı o da aptal podboT 2.5 rulz kendi waypointinide yaparsın ohh babalar gibi...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar