Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Botlar nasıl yükleniyor

Absolut

Öne çıkan mesajlar

ping of death(podbot diye geçer) aptal ötesidir, spastiktir, gerizekalıdır ben sana realbot'u öneririm. http://bot.counter-strike.net/realbot[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
Dedicated to
All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny.
May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills...
Legends of Might & Magic
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Realbotun zeki, podbotun aptal olduğunu nasıl biliyorsun?
IQ testi felan mı uyguladın.

Swatbottan iyiyd, Podbot sevmiştim.
Hele çok güzel waypointler koyarsan oynaması da çok zevkli oluyor. Ama nerden geleceklerini anlıyorsun tabii.

Realbot, şu waypointlerini kendisi bulan bot muydu?

Tüm botlarda uyuz olduğum birşey var. Zorluğu ne kadar düşürürsen düşür, adam headshot koyuyor. Multiplayerda adamı korkutursun birşey yaparsın, adam kaçar, ya da en fazla bacağına sıkar. Ama botlar 1 canı kalsa bile direk headshot indirir.
Duvarların arkasını görür. Normalde aptal aptal hareketler yapar etrafta dolanır. Ama koridorun sonunda dışarı çıkar çıkmaz ölürsün botlar yüzünden.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
infected, 12 June 2003 15:58 tarihinde demiş ki:
ping of death(podbot diye geçer) aptal ötesidir, spastiktir, gerizekalıdır ben sana realbot'u öneririm. http://bot.counter-strike.net/realbot[hline]Eldarión the Infected a.k.a. Lord [Epic] Kenobi
Dedicated to
All poor adventurers who travel forth and brave the dangers that must be confronted on the road to destiny.
May the gods walk with you granting you knowledge and wisdom of those most ancient skills...
Legends of Might & Magic

pod botun neresi aptal be
adam kafadan vurma ustası be
wall hack aim hack ne ararsan var ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
botlarla oynadıkça insan kötüleşiyo yaww
Belki atış talimi yapıp AK47 ile 150 metreden basılı tutarak 10 kişiyi hs ile almayı öğrenebilirsin Botlarla.
Ama server'da "nerden dalsam da çökertsem karşı takımı" diye düşünüp frag'den çok takım kazansın diye oyn... neyse boşverin.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki:
skini göremedim..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
said:
infected, 12 June 2003 15:58 tarihinde demiş ki:
Dedicated to
Legends of Might & Magic

real çok mu akıllı o da aptal podboT 2.5 rulz kendi waypointinide yaparsın ohh babalar gibi...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...