Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Baykal (Bu Sefer Hakkını Verelim Derim)

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Ülke siyaseti bu kadar basit bir şekilde eleştirilemez bence.
Yok senin baban taraftar yok o ona koz verdi ,yok efendim bilmeme ne.

Siyaset tartışılacaksa elde olan reel olaylar üzerinden yola çıkarak kurgulamak lazım. abimizden bamamızdan dayımızdan duyduklarımızı burda kendi fikrimiz gibi yazmanın bir değeri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamiyorum ben su isi simdi chp muhalefet yapmayipta abdullah gul cumhurbaskani olsaydi daha mi iyi olacakti?

ozaman nerede muhalefet denmeyecekmiydi?

evet akpnin oylari artti su son gunlerdeki olaylarla ama chpninde artti ikiside birbirine calisti bu kaos ortaminda..adam gibi muhalefet yapabilen tek parti chp oldu su 4 sene icerisinde
Sosyal ağlarda paylaş

ya öyle düşünecek olursak deniz baykaldan önce kimler var kimler teşekkür edilmesi gereken. bence bu ülkede siyasetin içinde teşekkürü hakeden bir tek adam bile yok ya neyse.
adı sırf muhalefet diye bütün payı deniz baykala yamamışsınız kutluyorum sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ares

var

bu ulkede tek basina basa gelebilecek bir partiyi bu hale getirdigi icin var

son 5 senedir baykalin soyledigi bir cozumu solermisin bana

bir tane ya

ekonomiyle ilgili ne projesi var, terorle ilgili nediyor, milli egitim , yok benzeri konulardaki fikri nedir

sen hic baykal ona buna laf sokmaya calismaktan baska birsey yaptigini gordun mu

evet bu ulkeyi en geriye goturenlerin basindadir

evet gocunuyorum

senin gibi bakmadigim icin gocunuyorum

adam alternatif aday bile cikarmadi ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
evet ares

var

bu ulkede tek basina basa gelebilecek bir partiyi bu hale getirdigi icin var

son 5 senedir baykalin soyledigi bir cozumu solermisin bana

bir tane ya

ekonomiyle ilgili ne projesi var, terorle ilgili nediyor, milli egitim , yok benzeri konulardaki fikri nedir

sen hic baykal ona buna laf sokmaya calismaktan baska birsey yaptigini gordun mu

evet bu ulkeyi en geriye goturenlerin basindadir

evet gocunuyorum

senin gibi bakmadigim icin gocunuyorum

adam alternatif aday bile cikarmadi ya

Bende belki Baykal'ı veya herhangi bir lideri sevmiyor ya da nefret ediyor olabilirim,ama seni gibi kelimeler kullanmam,yorumun çok ağır olduğu için öle yazdım...
Sosyal ağlarda paylaş

chpnin de söylediği cumhurbaskanı adayı bakın ben aday cıkardım buyrun oylayın olmamalıdır

bütün partiler bir araya gelecek uzlaşarak cumhurbaşkanı adayı belirleyecek, muhtar gibi atayarak değil. 367nin amacı da bu zaten

bu yüzden chpnin bir aday koyması saçma olurdu zira chpnin söyledikeriyle ters düşerdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...