nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 surekli surekli kavga etmek ii bisi midir bi iliskide? son zamanlarda surekli tartısır olduk kavga etmedigimiz bi gun yok git gide dha da siddetlenio sanki, ama bu ii bisi dio. kotu bsi oldugunu dusunmekle hata mı ediorm acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ilişki suyunu çekmiş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Benim biten ilişkimde hiç kavga olmamıştı,ulan diyodum bi yerde yanlış avr ama nerde derken kız arkadaşım popya tekmeyi basınca gerçek ortaya çıktı,ara sıra kavga edilmeli,küsülmeli.Çünkü bu küslük zamanında onu ne kadar çok sevdiğini anlarsın,tabii geri dönmeme gibi bir sorun da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bnde ne kıskanan ne kavga eden bi tiptim, bu sefer farklı oldu tamam deger veriorm snrm cidden (vay be nasl anladım) ama hergun hergun bunyeyi yoruo ya, her gun 0dan baslamak cok siinrimi bozuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ne sen başkası için değiş,ne de bir başkasının senin için değişmesini iste!Kafan çok rahat oluyor,bi de böle dene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben derim ki ara sıra kavga etmek iyidir. hiç etmiosanız daha kötü kesinlikle. kavga edebilmek demek, karşındakine değer verdiğini gösterir, bağlar sıkıdır. ama hergün e döndüyse olay, bu da biraz ya sıkıldım ama hala kopamıyorum senden demek oluyo. biraz uzaklaşın derim bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Son 2 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: biraz uzaklaşın derim bi süre. lol. aynı sınıf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 "Kavgayı bir üst seviyeye taşıyıp yumruk yumruğa birbirinize girin... onun ağzını burnunu kırmak size zevk vericek! ve kavga sonrası make up sexle zevklerin doruğunda gezeceksiniz." Cosmopolitan mayıs 2006 sayısı, ilişkimizi nasıl renklendiririz makalesinden alıntıdır dersem feci yalanolur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Biz deliler gibi kavga ederdik başlarda , şimdi çok yararı oldu çünkü iki taraf da neyin ne olduğunu , kimin neye kızdığını sinirlendiğini anladı , kavgalar da kesildi , cillop gibi ilişki oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kavgasız ilişkinin bir eğlencesi olmaz hem kavga ederken birbirinizin hassas noktaları hakkında bilgi edinmiş olursunuz ve birbirinizi çok daha iyi tanırsınız. ama aşırıya kaçmamak lazım aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 snrm artk kavga ederken dha rahat olcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yavas yavas tolare etmeyı ogrenırsın ıste ne guzel , devam boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kavga ettikten sonra senın ıcınden delıler gibi onunla tekrar barışma tekrar beraber olma ona onu sevdıgını soyleme ıstegı gelıyosa ve bu işi sen bi adım atıp gerçekleştirirsen buyuk ıhtımal yıne kavgalara sebebıyet verır ve yıne mutsuz olabılırsın ama bu adımı o gerçekleştirip bir kavga sonrasında senı ne kadar cok sevdıgını içten sıcak bi şekilde soyluyorsa bu senın yuregıne işler ve bazı şeylerin gerçekliğini anlarsın. Mutlu olursun. tek taraflı bi olay oldugu ıcın genelde bi paradoxa dogru suruklenir bu olay. Sorunda orda başlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Az kavgadan çok kavgaya geçtiyseniz her gün ne yaparsanız yapın yeni bir kavga başlıyorsa ve zar zor barışıyorsanız slyın dediği gibi birbirinizi özlemeye ihtiyacınız var. Böyle kavga ede ede devam etmek çok sakıncalı genelde önüne geldikçe sorunlar balıklamasına atlarsam çözerim hepsini bir süre sonra biter diyorsun ama aslında sorun olmayacak saçma şeyler sadece stres ve yorgunluktan kendini gösteriyor, yani çözmeye uğraşmaya değmeyecek şeyler, o yüzden o şeylerin kavgasını yaparak yorulmaya değmez. Dikkate almayın, sallayın gitsin. Çok kendini tekrar eden durumların kavgasını yapın, çözmeniz gerekiyorsa. Bunlar bence tabi d: Bir de böyle durumlar karşındakinin seni sevip sevmediğini, senden bıkıp bıkmadığını anlamak için uygundur. Hafif duygusal bir karakteri var ve seni seviyorsa, kavgalardan sonra sana yakın olmaya ve sana iyi davranmaya çalışacaktır muhtemelen. Bu tür şeyleri de gözlemleyebilirsin. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 01:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ufak ufak kavga ede ede çiftler birbirini tanır Xaenin'in dediği gibi kimin neye kızdıgını, ne oldugunu ufak kavgalarda çözersiniz.Birbirinizi bu şekilde iyi tanıyıp ilişkinizin geleceğini o zaman şekillendirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 çok eski diil bende dün direkten döndüm yani o kadar hırslandım ki hakikaten yumruk yumruga kapısıcaz sanki o derece. biliyorum çok bağırdıgım zaman şekerim düşüyo. O kadar kavga ettik yani hiç böyle kavga etmemiştik uzun zamandır. Arkadaşımın bilgisayarını yapıcam ona gidicem cocuga söz verdim tutturdu gitmiyceksin diye. küserim dedi. dedim artık benım takatim kalmadı yani triplere falanlara filanlara. he peki falan dedi bi düyna laf söyledi hakikaten hiç kendimi böyle görmemiştim ben bi dişiye karşı.. sinirden bütün kapıları yumrukladım oturup aglamadıgı kaldı hakikaten korktu yani. gözlerinden belliydi. ama bişey çok rahatlatır insanı. o kavgalar esnasında erkek oldugun için ve onun sevgilisi oldugun ıcın senden korkuyorsa eğer bu sana bağlılığını sevgisini temsil ediyor. çünkü millet salakmı ya bağırıcam cagırıcam falan hala beni dinliycek hatiktir der çeker gider yani sonra sen ağlarsın arkasından ama böyle karşılıklı kavga edince güzel oluyo yani arada. dün gece barıştık.. senden böyle şeyler beklemezdim diyo. dedim ben aşığım ama hamal diilim dedim. yani bi dirayet bi sabır bi limit noktam var. o noktalar zorlandıgı zaman bende patlarım yani normaldir. bugün birbirimizin dudaklarına yapışırken bulduk kendimizi. güzeldir ya. evet :) lazım arada bir. kavga tadı tuzu biberi domatesidir bi ilişkinin. rakı & meze hesabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 "Azi karar cogu zarar!" seklinde ozetleyebiliriz konuyu. :) Cok fazla kavga edilince de insan hayatindan beziyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ehe ilişkilerde kavga konulu da bi yazım vardı benim, onu da koyiim bi ara :) lan her şeyi yazmışız çizmişiz zamanında, fikrim de değişmiyo pek, tutarlı filanım, iki satır yeni kelam edemiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: kavgalar esnasında erkek oldugun için ve onun sevgilisi oldugun ıcın senden korkuyorsa eğer bu sana bağlılığını sevgisini temsil ediyor. cogunuz boyle yazmıssınız, ii bsi cunku bzde de boyle oluo. fakat ben garip bi adamım, sinirden tutup bilekligimi kopardıktan yarım saat snra bisi olmamıs gbi davranamıorm o gelio yumusatmaya fln calısıo sarılıo fln filan da olmuo mantıksız gelio brz once kavga ederken birden herseyin duzelmesi.. ama alısmaya basladm buna da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: o kavgalar esnasında erkek oldugun için ve onun sevgilisi oldugun ıcın senden korkuyorsa eğer bu sana bağlılığını sevgisini temsil ediyor. Katılmıyorum . İlişkide bir tarafın üstünlüğüne inanmıyorum , erkek olan tarafın sadece erkek olduğu için üstün olduğuna hiç inanmıyorum . Haksızsın demiyorum , sen de tabii ki haklısın ama bence karşı tarafın senden korkmasından ziyade iki tarafın da birbirine aynı toleransla yaklaşması çok daha yararlı . Toleranstan kastım , sen çıkıp avaz avaz bağırdığında karşı taraf sakince durup savunmasını yapmalı , anlaşmalısınız . Ama başka bir zaman kız tarafı gelip de sana bağırdığı zaman "sen bana nasıl bağırırsın , sen benden korkmalısın , ben erkeğim" dersen bence o ilişki yürümez . Dengelemek lazım , senin bağırmaya hakkın varsa onun da var , onun senden korkmasını istiyorsan sen de ondan korkmayı öğrenmelisin . Kişisel fikrim , herkesinkine saygım var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 E tabi teoride her şeyin eşitliği zaten ama bir süre sonra bir tarafın bir tür davranışı ağır basıyor dengeler bir şekilde bozuluyor, biri ilişkinin gidişatını daha çok önemsiyor, biri huzuru korumayı daha çok önemsiyor, biri karşındakinin ne kadar kırılıcağını daha çok önemsiyor, biri ilişkiyi daha eğlenceli ve tutkulu bir hale getirmeye çalışıyor falan derken işte neyse... hehe birbirini yakalamaya çalışmaya dönüyor bir süre sonra bunlar gözüne batarsa [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 @Xaenin hayır hayır yanlıs anladın. bu bi tarafın ustunlugunden kaynaklanan bişey değil. gün geliyo o bana bagırıyo. bende dumur oluyorum susuyorum başımı öne eğiyorum dinliyorum.he bazı denyolar bu duruma kılıbıklık diyo neyse. bunu her iki taraf olarak düşün. birbirinden üstünlük olarak düşünme. Ben ona bagırdıgım zaman ki haklı bagırıyorsam oda bunu bilip susuyorsa kabul ediyorsa o sana verdıgı degerdir. sevgiliyiz en nihayetinde kardeş değiliz. beraber dogmadık. hayatımıza bi anda giren birisi. hem ben onun ıcın hem o benım ıcın. kimse kimsenin bağırtısını pıtırtısını cekmek zorunda degil. he cekiyorsada zaten karşısısındaki insana değer veriyordur bağırması bile onun icin bi önem taşıyordur. ya bu düşünceden düşünceye değişir. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:33 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: Biz deliler gibi kavga ederdik başlarda , şimdi çok yararı oldu çünkü iki taraf da neyin ne olduğunu , kimin neye kızdığını sinirlendiğini anladı , kavgalar da kesildi , cillop gibi ilişki oldu . xaenin e tamamen katılıyorum.Bizde başlarda kavga ediyoduk ama bu kavgalar sayesinde birbirimizi tanımış olduk. Son 1.5 yıldan beri nerdeyse hiç kavga etmedik =)) tektük atışmalar oldu ama onlarda kavga sayılmıcak kadar küçük şeylerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 @Fransuxa Pardon yanlış anlamışım o zaman , sen de benimle aynı şeyi savunmuşun zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar