ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 türkiye cumhuriyeti devleti, hertürlü iç ve dış mihraklara karşı bir bütün olduğunu, bozulmaz sağlam yapısının demokrasi vs. gibi ucu açık kavramlar sayesinde aşınmasına izin vermeyen bir devlet olduğunu, gazinin dediği gibi "şeyhler, müritler devleti" olmayacağını ispatlamış oldu. lakin bir tehlike şudur ki erken seçimle beraber akp daha büyük bir çoğunluk sağlayacak gibi görünüyor :( bundan hiç memnun olmam ama öyle bi his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bence pek mümkün değil bu, ki sağda ciddi, solda da o kadar ciddi olmasa da birleşme sinyalleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Eğer dediğim gibi vekil satın alırsa bakanlıkla cumhurbaşkanını bile seçtirebilir ki bunu yaparsa mahkemenin kararı tam ters teper akp halkın gözünde büyür yine Üstelik tekrar iktidar olma olasılıkları da mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 inşallah birleşirler. çünkü bence sağ sol gibi kavramlar gerilerde kaldı. yani bugün dypnin çizgisiyle dspnin çizgisi çok da net olarak ayrılmıyor zannımca. bizde yıllarca partiden çok lidere oy verildiği için hala o sistemin devamına yönelik eğilimler var. ama bugün ne mehmet ağar, ne deniz baykal, ne erkan mumcu ne zeki sezer vs. vs. asla eskiden demirelin ecevitin yaptığı gibi arkalarına kitleleri toplayabilecek "isimler" değil bu yüzden tekrar diyorum ki inşallah birleşme ve toparlanma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 valla baya bi havalara girmişsiniz akp bitti diye ama o mitingler aldatmasın sizi. benim içim pek rahat değil yani erken de olsa geç de olsa seçimlerde akp ye rakip olabilecek bir parti göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 CHP, Anayasa mahkemesine Cumhurbaşkanlığı oylamasının iptali için başvurmuştu, sonuc acıklandı. Seçim iptal. Buna göre 45 gün içinde erken seçim yapılması gerekiyor. Hükümet diyorki seçim tarihini öne alabiliriz. 25 yaş üstü kişilerin seçilme hakkı tasarısı şartıyla diyor. O olay da şu; CHP den bir milletvekili kasım ayında 25 yaş üstü seçilme hakkı için önerge veriyor ve kabul ediliyor.ancak bunun yürürlüğe girmesi için kabul tarihinden 1 yıl geçmesi gerekiyor. AKP sanki kendi teklif etmiş gibi bu yasayı üstüne yatıp seçimi bu tarihten önce yapmak istemiyor.komedinin kralını yapıyor.CHP verdi o yasa teklifini sanane be adam. erken seçimde gömülecekler, kendileride biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 hayırlısı olsun.. olay bu değil.. bunun çıkacağı garantiydi zaten. ancak bundan sonrası önemli, katılım önemli.. seçim ağustos olur diyorlar.. açıkçası bana uygun (aklıma yatan) gelen tarih de bu. Ancak bu seçimden yine akp çıkması ihtimali göz ardı edilmemeli ve oylar bölünmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 simdi de tayyipciler yesil bayraklarini cikarir, gösteri yaparlar. hic sasirmam. hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 çıkabilirler vanille, hakları yani Ama hiç sanmıyorum, RTE onlarında ,istediklerini yapmadı 5 yıl boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Çıkarlarsa yalan olur zaten herşey, ordu irtica tehlikesi var diye müdahale eder. 1 milyon kişi zor yeşil bayrak sallar bu ülkede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Heyt beaa hemen tükürdüklerini yalamış abilerim=) TRT 1 de var şuan canlı yayın Bıdı bıdı bişeyler konuşuyo Apogül amca. altta şöyle yazıyo: Son dakika: Anayasa mahkemesi kararı onun da altında: Gül: Cumhurbaşkanını halk seçmeli, hemen erken seçime gidilmeli Daha 2 gün önce biz seçicez huleaaynn modunda at koşturan amcalar şimdi fısss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 nerde o heryere abuk subuk msjlar atan Giovanni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kompütür den bir tıklayan birdaha tıklayamıyormuş. haxor gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kendilerini ezilmiş ve hakları yenilmiş olarak göern tabanlarından oy alabileceklerini biliyor olmaları bu "fıss" olarak adlandırılan durumun oluşmasında etken olabilir sanıyorum. Bilakis şimdi milletvekili kaybederken yeniden tek parti olarak başa geçme imkanları mevcut.. dolayısı ile önümüzdeki seçimlerde oy bölünmesinden ısrarla kaçınılmalı.. ayrıca ne yazık ki, -sanılanın aksine- ahanda TSK sopa gösterdi, anayasa mahkemesi (valla bu karar işime geliyor ancak işin esas çok demokratik bir karar değil. ama darbe kadar antidemokratik de değil.. ses etmiyorum hiç) höt dedi.. bitti artık durumu yoktur. 1000 defa giderler 1001 defa gelirler.. alınılmış "zafer" yoktur.. bu ayakta bir başarı elde edilmiş gibi gözüküyor (sonucunu zaman gösterecek) ancak yarışma devam ediyor ve henüz sonuç belli değil.. falan filan hede ve hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Burdayım ! :) Hayır !(ulan yine muhalefetim :) Halk seçsin ama önce bi daha deneyelim diyor CNNTurk de izlediğime göre. Eğer olmazsa seçime gideriz halk direkt seçer işte diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 nerdeyse alicak Apo cumhurbaşkanı olamz ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Milletin düşüncelerine abuk subuk demeye utanmıyor musun ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 siyaset cok cirkin bi hale gelmiş turkiyede. hem sag hem sol hemde din ustunden siyaset yapanlar arasinda dürüst insan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 utanmıyorum. bana nasıl geliyosa öle yazıyorum. sana benim fikirlerim abuk subuk geliyosa sen de öle yazarsın. ben alınmam yani. O değil de Abdullah Gül için apo yazmayın. ne kadar karaktersiz bi adam olsa da, şerefsiz bi politikayı temsil etse de, Apo Türkiye'de en üst seviye küfürdür, hakarettir, sölenmesi yasak olan isimdir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Şaka gibi, arkasında Atatürk 'ün resminin olduğu bir çerçeve var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yupii oleyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 akp gaza geldi siz görürüsnüz halk halk başımızın etini yediniz göreceksiniz bilmem bi taraflarımızı demeye çalışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Süper.İçinde patladı..Daha 3gün önce koltukta oturarak yavsak yavsak güldügü zamanı hatırlıyorum mecliste.. Şimdi yavşak yavşak ben güliyim bakıyım EHÜHEÜHEÜEÜHEÜHÜHEHEÜHEÜEHÜE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 zıhahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 zühehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar