Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bi türlü indiremedim, siteden dinlesem, browser da mı desteklemiyor nedir olmadı bi türlü. yine de önceki işlerin melodikti, bazıları hoştu cidden.
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Tebrikler,internet üzerinde bulabileceğin en dandik yere upload etmişsin :) inmiyor,dinlenmiyor burdan Myspace'e falan koyardım ben olsam
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben indirdim hoşuma da gitti tebrikz =)
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 şuradan tıklayıp bekleyince geliyor olması lazım sanırım tıkla ve bekle.. beklemeye devam et..
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 taa sabah indirip dinlemiştim ama iş güç mesaj yazma fırsatım olmadı halyle. Gerçekten güzelmiş ofis ortamında çok güzel gitti saatlerce dinledim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 rapidshare linki
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hoş olmuş gerçekten ama ufak bi noktayı eleştireyim. belkide distortiondandır ama gitarın bazı yerlerdeki aşırı yakarışı kulak tırmalıyor. pianonun büyüsünü bozduğu anlar oluyo =) ama genel itibariyle hoş bi kayıt.
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Gitarın sesi fazla olmuş bence onun dışında beğendim [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 17:49 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 O kulak tırmalama olayı istemli bir şey. 'Sükut-u Hayal' hayal kırıklığı demek. Piyano hayalleri simgeliyor ; gitar girince kısılması da ondan. Gitar gerçeklik. --- Eleştirdiğiniz için teşekürler. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 17:51 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Notalar
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Valla tebrik ediyorum bence çok başarılı olmuş. Piyano harika özellikle. Gitar kısmında biraz daha çalışılabilir gibi.
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 daha dinlemedim fakat piano notalarını verebilirmisin? yoksa guitar pro falan varmı direk?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Piyano.pdf Yukarıdaki XPS'idi. IE7 ile açılan bir format.Microsoft pdf'ye rakip olsun diye çıkarmış.
Öne çıkan mesajlar