Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bi türlü indiremedim, siteden dinlesem, browser da mı desteklemiyor nedir olmadı bi türlü. yine de önceki işlerin melodikti, bazıları hoştu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Tebrikler,internet üzerinde bulabileceğin en dandik yere upload etmişsin :) inmiyor,dinlenmiyor burdan Myspace'e falan koyardım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben indirdim hoşuma da gitti tebrikz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 şuradan tıklayıp bekleyince geliyor olması lazım sanırım tıkla ve bekle.. beklemeye devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 taa sabah indirip dinlemiştim ama iş güç mesaj yazma fırsatım olmadı halyle. Gerçekten güzelmiş ofis ortamında çok güzel gitti saatlerce dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 rapidshare linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hoş olmuş gerçekten ama ufak bi noktayı eleştireyim. belkide distortiondandır ama gitarın bazı yerlerdeki aşırı yakarışı kulak tırmalıyor. pianonun büyüsünü bozduğu anlar oluyo =) ama genel itibariyle hoş bi kayıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Gitarın sesi fazla olmuş bence onun dışında beğendim [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 17:49 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 O kulak tırmalama olayı istemli bir şey. 'Sükut-u Hayal' hayal kırıklığı demek. Piyano hayalleri simgeliyor ; gitar girince kısılması da ondan. Gitar gerçeklik. --- Eleştirdiğiniz için teşekürler. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 17:51 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Notalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Valla tebrik ediyorum bence çok başarılı olmuş. Piyano harika özellikle. Gitar kısmında biraz daha çalışılabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 daha dinlemedim fakat piano notalarını verebilirmisin? yoksa guitar pro falan varmı direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Piyano.pdf Yukarıdaki XPS'idi. IE7 ile açılan bir format.Microsoft pdf'ye rakip olsun diye çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar