Dev Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Td gibi iğrenç ötesi pasif map istemiyoruz. Lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 td ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 tower defence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 noluo yaw. bi insan td den neden bu kadar nefret edebilirki birden bire :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Td yasaklanmasın, insanlar moderlenleştirilsin, dota denilen kafesten kurtulup rpg, hero defense, td hatta düz w3 oynansın, aşalım kendimizi globalleşelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 td olmasın da poke the angry ogre'a bile razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Copycat'im katılıyorum sana canım. gel biz senle notd oynayalım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Lan bi td istemiyoruz diye muhafazakar yaptınız. Başınıza taşlar yağacak , infernallar summonlanacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Bence güzel td ler de var(bazıları çok dandik ama güzeller de oluyo) Mesela stronghold u bayağı seviyorum ben başka td ler de var güzel olan; team td ler var yani gelen akınları durdurmaya yönelik onların da dengeli olanlarını seviyorum ama onları birkaç defa bitirdikten sonra hep aynı şey diye sıkıyo Ama td ler yasaklanmasın; warcraft dotadan ibaret değil birsürü güzel oyun var Buarada rpg ler cidden güzel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 said: Td gibi iğrenç ötesi pasif map istemiyoruz. Lütfen... arkadaşım tdler rpgleri falan kapsamıyor ki. Dikkat ederseniz ben dota dışında bişey oynanmasın dememişim ki. herkes "olm rpg oynansın ya" tarzı gelmiş. bi yüzünü yıka gel be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 İnsanlar kola içmesin. Kolayı hiç beenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Sanki zorla oynatıyorlar sdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 ya sev ya terket. hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 said: Td yasaklanmasın, insanlar moderlenleştirilsin, dota denilen kafesten kurtulup rpg, hero defense, td hatta düz w3 oynansın, aşalım kendimizi globalleşelim ^^ +1500 dev'e karşılık şunu diyecem: asıl dota yasaklansın td'ler oynansın. td'nin nesi pasif ya, direk ums işte. gelen düşmanlara karşı tower dikip defans yapmaya çalışıyorsun. çok zevkli. starcraft zamanlarında bol bol oynardık ums olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kumdan kale yap arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 kotanı doldururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 burda kotalari ben koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Herkez istedigini oynar isteyen dota isteyen Td kimse sialh zoruyla oynatılmıyor benimde var sevmedigim birkaç oytun oynamıyorum kasmayın bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 olay şu ; 256k modemimiz var. kuramıyoruz oyun. birinin kurması şart tabi. giriyorum servera. ne kadar var diyorum. yeni başladık diyorlar. bekliyorum. çıkıyorlar, dotadan baydık diyip td. ayeeem luuzing maaay kontıroool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 insanın td den nefret etmesi için görebildiğim tek neden, kule girmiş olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 dev işte benim gibi yapıcaksın , 256k olup td kurucaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar