Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitti lan

Chemical

Öne çıkan mesajlar

oh be bitti şu lise hayatı da rahatladım, son sınav bugün yani dündü, gitmiyorum artık, ne halleri varsa görsünler:p
hüzünlü müyüm? alakası yok, inanılmaz rahatladım.
Sevindim mi? hayır, hiç bir işe yaramıyacak bir sürü şey öğrendim ve şuan iş hayatına girsem aç kalırım, 13 senemi buna harcadım, buna üzülüyorum, o yüzden sevinemiyorum.
Anlamsızdı.
Sosyal ağlarda paylaş

üniversite okuyacaksan değil aslında o kadar da gereksiz. İnan bana canlı örneklerini gördüm, lisede bir şeyleri kendi çalışıp, anlayabilen çözebilen insanlar üniversitede fark atıyor geri kalanlar ise üniversitede kendi çalışıp anlama kabiliyetini edinmeye çalışıyor. Tabi bu dediklerim akademisyen olacak kişiler için önemli o yüzden feci şekilde boş konuştuğumu hisettim.

geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

lisemde son 2 gün...

son 2 defa sabah uyandıgımda 3dk aralıksız küfür edicem
son 2 defa gerzek TYD cinin faşit emellerinin aleti olucam
son 2 defa dallamaların puha puha satanist geçiyor çığlıklarını duyucam
son 2 defa erkan hoca üzerimde egosunu tatmin edicek
son 2 defa 5km gidiş geliş yol yürüyeceğim
son 2 defa kızların " sana bi yavşarım,sen bir laf söyleyince de arkadaşçaydı derim " tribini çekicem
son 2 defa 11 senenin yorgunlugunu taşıyan üniformamı giyeceğim
son 2 defa sabah 6.30 uyanıcam
en önemlisi son 2 defa hayata "liseli genç" olarak uyanıcam..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç özlemiyorum.
Sanırım ing hazırlık rahatıma geldi günde 3 saat git, orda da rahat rahat yayıl, sonra ders bitti eve dön modunda tembelliğin dibine vurdum doğru düzgün ödev bile yapmadım şu 1 sene boyunca=)

Ama tamamen boş kalsaydım da özlemezdim heralde. Nesini özliycem kompleksli kompleksli tiplerin viyaklamasını çekiyosun bütün gün. Hele lise 3 ü asla özlemiycem hatta lise3 hayatından nefret ettim ben. Hem okul hem dersane zaten çekilmiyo, bi de hocalar kompleks yapmışlar yok onun dersinde başka konunun testi çözülmiycekmiş ders dinlenicekmiş bik bik bik, ÖSS stresi ayrı dert, aile baskısı ayrı dert, okulda da inadına sınavları zor soran manyak tipler ayrı dert bi yandan not ortalamasını dibe düşürmemeye çalışıyosun bu sefer ÖSS konuları karışıyo, ÖSS ye abansan okul konuları karışıyo çelişkinin dikalası yani.
İyi ki kurtulmuşum.

Asıl derslere geçince biraz zorlanıcam gibi ve tabii ki şu son 1 senenin tembelliğinin acısı fena çıkıcak ama "liseyi özlemek?" ASLA!

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:02 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...