attackhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 şöle coldplayimsi, porcupine tree imsi hmm azcık da starsailor umsu müzikler arıyorum. biliyorum yazdıklarım türsel bağlamda birbirinden kopuk ama gelin hepsini bi gece müziği, ruh okşayan tarz adı altında birleştirelim =) önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 gece müziğini görür görnez chopin nocturne diye atlayim Explosions In The Sky - All Of A Sudden I Miss Everyone (son albümleri bu) rapidshare tapıtası grup [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 00:02 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 gece demek korku demek, ürperti demek. pink floyd - careful with that axe eugene
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 gece muzigi deyince bana opeth in yavas sarkilari tarzi geliyo. beyle dividiyi takiyorum ondaki ses dahada guzel sonrada bi uyuyorum cok super olyo
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 pj harvey olabilir, ben de yeni dinlemeye başladım gerçi
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 chill out, trip hop öneririm. portishead kathryn williams Kim Wilde veeee inner şu son gurubun MyPhilosophy parçası süper.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Aha GERGE söyleyeceklerimi söylemiş direk : ) Chopin Nocturnleri gecenin can dostudur zaten.Madem Prog rock seviyorsun o zaman sana King Crimson,Emerson, Lake & Palmer ve Camel'ı öneririm.
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 The Lighthouse Family'nin bütün albümleri ( 3 tane zaten ).. teşekkür edersin sonra Poscards From Heaven albümü özellikle..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kings of convenience, güzeldir. esbjörn svensson trio diyeceğim ayrıca, söylediğinle alakası olmasa da.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Noir Desir iyidir.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Dead Can Dance'i dene derim, sevebilirsin belki. Hatta soyle soyleyeyim Porcupine Tree'nin Dead can dance isimli sarkisiyla cok benzesiyor sarkilari Dead Can Dance'in. [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 13:33 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konusu açılmışken Esbjörn svensson trio yu herhangi bir blogda veya başka bir yerde bulabilen varsa beri gelsin.
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 explosions in the sky kalbimi alıp götürdü arkadaşlar =) tüm yazdıklarınızı sırayla indirip deniyeceğim saolun.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 explosions in the sky cidden iyimiş, +rep gerge
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Dave Brubeck Quartet-Take five Sabaha kadar,dinlerim hic affetmem Damar olacaksa Orhan gencebay-Hatasiz kul olmaz ki progresive seven bir insanin bu sarkiyi sevmemesi imkansiz.
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kim wilde ve king crimson isimlerine saygım sonsuz sevenlerine de fekat böle çok 80lerin amerikası'msı geldi =P . belki de kayıtların eskliğindendir köklü bir grup crimson sanırsam. kulaklarım hala explosions in the sky a benzeyen türküler arıyo =))
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 O zaman benzer olarak Mogwai yi de önereyim sana.
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Morphine,Leonard Cohen,Randy Burns,Jack Johnson,Black Heart Procession,Locanda Della Fate.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 buddha bar serilerini önerebiliriz o zaman.
Öne çıkan mesajlar