Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şafak 48

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İleride göreceksiniz ki össnin de üniversitenin de yarattığı stres, depresyon, bunalım vs. tamamen aynı. Tek farkı üniversitede artık bir parça olgunlaştığınız ve "yarı fahişe" durumuna girdiğiniz için çevreden gelecek tepkilere karşı (ana baba dede vs.) daha bir vurdumduymaz oluyorsunuz; rahatlık da buradan geliyor.
Mesaj tarihi:
say 2 186 say1 202 aldım son sınavdan.
hedef say 2 220.
3. girişim olucak.

allah belasını versin sistemi değiştirenlerin.

[ Mesaj 30 Nisan 2007, Pazartesi - 23:21 tarihinde, Black-ice tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Finallere de az kaldı,bu topici görünce aklıma geldi,bahar şenliklerinden sonra bşalrız artık 1 hafta kala,öss'ye giren kardeşlere kolay gelsin...başarıcaksınız..
Mesaj tarihi:
bence son 50 gün programlama açısından en kolay günler... çöz bi deneme yüklen eksiklere... sonra bi deneme daha yine yüklen eksiklere... bi de robotlaşma süreci olduğundan yusuflarla beraber "derse başlayabilme sorunu"da kalkıyor ortadan :)
Mesaj tarihi:
230 265 aralıgında deıstı sene boyunca son sınavda 20 puan dusurdum 240 aldım heh banada 270 lazım ama pek umudum yok =/ ayrıca ders calısamama gibi bi durumum var sankı oss geldikce kacıyorum dersten heha ..
Mesaj tarihi:
levie,eğer ki her cumartesi bok varmı$ gibi bizle kordona içmeye gelmezsen pekala yapabilirsin.
[spo]nah demek istedim çok pis.kusura bakma haha.[/spo]
Mesaj tarihi:
sabahtan etüt salonuna oturuyoruz ben onun sözelden yapamadıklarına asılıyorum o benim sayısallara
süper çalışıyoruz ama o benden 20 puan yüksek alıyor yuvarlanıp gidiyoruz
250 alıyorum 255e ihtiyacım var marmara olsun diye kasıcam diyorum hergün ama kasamıyorum bitürlü
Mesaj tarihi:
Ulan benim de içimi bi korku kaplamıyor değil..

Ea1: 230 (idare eder)
Ea2: 200 civarı gidip geliyo :( (230 lazım)

1 sene daha hazırlanmak istemiyorum hakkaten sıkıldım artık.. Bi girsekte şu üniversiteye artık off az kaldı zaten nerde benim votkaaaaaaaaaaaammmm
  • Yeni Oluştur...