nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Benim boy 1.87 kilo 58 siz göbeğim var diye üzülüyorsunuz. Ben kendimi bildim bileli çok zayıfım. 3 yaşımdayken bir kere yürüken şiddetli bi rüzgar esmiş düşmüşüm :D o derece yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bangladesh'liler falan da oyle, bir deri bir kemikler ama gobekleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kilo almak da ayrı bir dert ya. Çok görüyorum etrafımda,yıllardır kilo almaya çalışıp başaramayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ben göbeğimi seviyorum, ilginç ve daha önemli olan noktaysa hatunlar da seviyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Kilo alamamak bir dert,kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 zuhahah bu ne ya 1.85 den assagi insan yok nerdeyse nerde yaşıyoruz puhaha bi arkadaş yazmış 1.76 o kadar,herkez basketbolcumu burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hiç basket oynamam, 5 yaşımdan beri süt içmem tamamen genetik benim boyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Boy 1.80 , kilo 105 bende. Ama hiç takmıyorum, sağlıksal ve nefes açısından sorunlar olsa da, hiç olmazsa daha beter durumdakileri düşünüp mutlu olmayı becerebiliyorum abi. Göbek desen alası var, 2 kişilik yatağın 1 buçuğunu kaplıyorum, ama sonuçta beni rahatsız etmiyor bu :) Acil spor salonuna yazılmam lazım orası doğru , yazı bekliyorum şu an, çünkü dediğim gibi sağlık açısından gayet sorunlu olabiliyor ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 boyum 1.80 kilom 97 bende de göbek olması çok acayip geliyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 boyum 1.78 kilom 65 göbeğim var manyak mıyım neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 benim de var, azicik bıngıl bıngıl oynuyoruz biz onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 benim de var hem de kıllı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: boy 1.94 kilo 115 saygılar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 arasinda yarasa, bit pire besliyo musun? pet shop kurdun mu oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 said: vanille: benim de var hem de kıllı Nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 bende g.t de yok göbekde bi türlü kilo alamıyorum :S 1.78 55 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 190, 83 gobek var biraz. Mutluyuz ama biz gobegimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 180 boy ile 90'ı zorluyorum, acil zayıflamam lazım. (şu aralra yemek yiyicek para bulamıyorum, ioniye bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar