PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 @cenx: ben de aynen öyle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 başlığı açtığımda da sabah sabah ne başlık atmışım ben "Fast Food Gerçeği İfşa Ediliyor" oldu olacak bu akşam arena'da deseymişim.. töbe töbe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 verdikleri ürünler resimlerdekileren birazcık farklı olabilir. olsun, genede yerim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 e fotoraf sanatı deniLen bi$ey var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Fast Food işinde çalıştığım için söylüyorum. 1.amaç müşteri memnuniyetidir.Eğer beğenmezseniz geri götürün yenisini mutlaka verirler. 2.Arkadaşın dediği gibi hızlı davranırken böyle kötü görütüler çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 valla reklamcılık hakkında bi kitabında kızarmış tavuk parlak görünsün diye üzerine bulaşık deterjanı sürüp kızartıkklarını, bezelyeleri dondurlmuş koyduklarını falan okumuştum... satış işi önemli tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ya bu devirde çekimlerde her türlü numaralar yapılabiliyorken parlak görünsün diye deterjan kullanılır mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 AHA! Bikaç ay önce KFC'den bi şeyler yiyelim dedik, tavuk hem soğuk, hem tam pişmemiş (baya soğuk yani) hem de deterjan kokuluydu. Bi daha da yemedik ordan da. Kıllanmıştım da, doğru olabilirmiş demek ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bazı fotoğraf kursları vardır bu konuda, hatta Fotoğraf okuyan arkadaşlardan da okulda gösteriliyor diye duymuştum; Gıda Fotoğraflama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 beef 'n cheddar böyle oluyo gerçektende ama tadı inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Şimdiye kadar x tane yemişimdir hiç o resimdeki kadar şekilsiz bir whopper görmedim. Sanki biri üstüne oturmuş. Tabii reklam fotoğraflarındaki kadar iyisini de görmedik ama o normal sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: Şimdiye kadar x tane yemişimdir hiç o resimdeki kadar şekilsiz bir whopper görmedim. Sanki biri üstüne oturmuş. Tabii reklam fotoğraflarındaki kadar iyisini de görmedik ama o normal sanırım. Eve ya da işe paketle gönderilenler bu şekilde üstüne oturulmuş gibi oluyor. Heralde getirirken üstüne oturup getiriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bugün sipariş verdiğimde gerçekten güzel bi big king xxl getirdiler =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Test mi etmek istedin nasıl geliyor diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 :D şu paris hilton resimlerini koyduğumda acıktığım aklıma geldi hemde test etmiş olurum diye veriyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 sadece hamburgeri gördü gözüm hiltonu falan değil rejimdeyim :( [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:17 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bu topic zararlı senin için o zaman =)) [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:40 tarihinde, Liquid_SnaKe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben bunu çok daha önceden fark etmiştim. yıllar önce yane. taksimdeki burger kinge kaç kere girdim hatırlamıyorum sayısını ama sadece 1-2 tanesinde cola filan almıştım. diğerleri tuvalet için :P bunları nasıl yiyorsunuz anlamıyorum yaf. Dün arkadaşımla okul dönüşünde carrefoura gittik mesela gitti hemen burger dan whooper aldı. benim tercih 2 tane dürüm döner ve ayrandan yana oldu. ha pizza derseniz işler değişir tabi :) [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 00:15 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar