Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Denizlispor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenerbahçe triplere girmese samiyende bizi illa yenerdi bence.en kotu beraberlik.tutmuo yani şansımız.ama beşiktaş maçıda belli olmazdı fenerin.yani bu denizli maçıyla bitirdiler bence herşeiy
Mesaj tarihi:
said:
çekilse işinize gelir aslında de mi ::D ahah.
ali samiyene gelicez çünkü sdfsd

bence samiyendeki maça hiç çıkmayın.. bütün gs taraftarı ve ultrAslan o maçı dört gözle bekliyor... hiç şampiyonluk iddamız bile olmasa ilk yarının intikamı alıncakk...
Mesaj tarihi:
Uzun vadeli düşünücek olursak.
Hem vallahi hem billahi 3.bitirmemizi istiyorum bu sene.
Yönetim degişir,Zico gider,futbolculardan gidenler olucak..
Bu sene sampiyon olursak aynı tas aynı hamam yine kanser edicekler milleti..
2.bile olmayalım direk 3. olalım
Mesaj tarihi:
Hayır işin anlamadığım kısmı gerek kupa maçı, gerek Denizli maçında tonla pozisyona giriyorlar, Alex'in topu direkten dönüyor, cılız şutlar atıyorlar, Beşiktaş maçında 4 tane net gol pozisyonuna girip atamıyorlar suç yine Federasyon'da, Beşiktaş'ta.
Pankart açmışlar 14 kişiye karşı oynadık diye.
9 kişiye karşı -kalecisiz- yenemediğiniz takımı 14 kişiyle(!) nasıl yeneceksiniz? Bir de utanmadan pankart açmışsınız.

Beşiktaş 0
Galatasaray 0
Trabzonspor 0
Ankaragücü 1

Hayırlı olsun Fenerbahçe.
Mesaj tarihi:
samiyende ne ceza verilecekse verilsin taa erzurumdan maça gidicem sır ilk yarıda kadıköyde yaşadıklarımın intikamını almak için...

hadi gel 33. haftaaaaaaaaaaaaa
Mesaj tarihi:
Fenerin işi sakata bindi. Hem gs hem bjk maçları deplasman. Gerçi ne kadar FBli ile konustuysam hepsi GSyi rahat rahat alırız ali sami yende diyorda bana o kadar garanti maç gelmedi hele işler bu riske geldikten sonra.
  • Yeni Oluştur...