geffen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 peki abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 1 haftadır nete girmiyorum adam akıllı konuştuğunu mantığın alıyor mu ? Sapıtmadan yorum yap.Beceremiyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: uzatma gece gündüz fener aşağı fener yukarı diye konuşan bi bjk taraftarısın. biliyoruz ne olduğunu. haftaya maçtan sonra konuşuruz O değilde son 921231 maçtır hep bunu diyorsunuz hiç bir icraat göremiyoruz. Bir kere yenin sizde rahatlayın, biz de rahatlayalım. Ne bu kasıntı be! Gurur meselesi yaptınız resmen. Denizli'yi yenemiyor bize ayar veriyorsunuz. Kupada eleyesiniz diye Pancu'yu Bursa'ya verdik yine yenemediniz. Neyin gocuntusudur bu be? Yaptığınız terbiyesizlikler ortada. Maçtan sonra futbolcularınızla, ayak takımınızla oyuncularımıza saldırıyorsunuz, sonra o ayak takımı başkanınızın yanında objektiflere poz veriyor. 2-2 berabere iken kamera kapatıyorsunuz, kulübünüzden 2-3 tip çıkıp "ligden çekileceğiz, şerefsiz federasyon" ve benzeri cümleler kuruyor, ayıplanan laf edilen biz oluyoruz. :) [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:16 tarihinde, AthleT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ben bu mactan sonra konusma muhabbetınıde anlamıyorum her mactan sonra zaten bız konusyoruz senın soylemene gerek yok.kızma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 o değilde geffene laf soylemeden önce onun yaptıgını yapanlara laf soylemeniz lazım alan yetkilileri olmadıgı için şuan birçok kişi forumu kötü yönde kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 haftaya bakarız abisi. hadi size kolay gelsin. hepiniz toplanıp voltran olun fenere saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bLackcha0s takma, salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 tmm voltranı olusturuyoruz ben kafa olacam black sen kollar ol nocom da ayaklarlar sonra athlet var sende govde ol abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yahu fenerin saldırılıcak halimi var ? 100 yıldaki duruma bakın. Bu saatten sonra Şampiyon olsan neee olmasan ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=7098 Antu bile çileden çıktı.. Fenerbahçe 2 - 2 Denizlispor Turkcell Süper Ligi 30.Hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Denizlispor karşısında 2-0 öne geçtiği karşılaşmayı 2-2 berabere tamamladı. Karşılaşma boyunca sayısız fırsat yakalamasına rağmen sadece iki tane pozisyonu değerlendiren takımımız tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Bu saatten sonra şampiyonluğu kazanmak yada kaybetmek tamamen futbolcularımızın insiyatifinde. Kaybedilen sadece avantaj. Şampiyonluk şansı halen süren takımımıza başarılar diliyoruz.. Fenerbahçe: Serdar Kulbilge, Serkan Balcı, Önder Turacı, Edu Dracena, Uğur Boral, Tuncay Şanlı, Deniz Barış, Mehmet Aurelio, Tümer Metin, Alex de Souza, Mateja Kezman Goller: Alex de Souza dk.19, dk.72(P), Adriano dk.73, Fadik E. dk.81 4/29/2007 6:00:31 PM [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:22 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Maçın ilk yarısını izlerken bu denizli süperligi bırak 2. ligde zor oynar nası hatalar öyle dedim sonra fenerin göstere göstere gelen golü ve fark olcak gibi derken fenerbahce kendi sahasına cok çekildi biraz izleyip sonra dedim 85 de atar denizli mac berabere biter sıkıldım cıktım az kestireyim diye odaya gttim cıktıgım gibi fener atı 2 oldu hemen sonra 2-1 oldu uyudum biraz kalktım arkadas dedi 2-2 olmus mac eh bastan belli fark atacagın takıma top bu al oyna diye alan verir isen rahat takılırsan kaybedersin puanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 geffen cocukmusun nesin ya salak sacma konusuyosun senin takimin bu kadar gereksiz tek tarafli davranirsa bu kadar insan o takima karsi toplanir normal bisi yok kamera almiyolar cok cirkeflik yapiyolar mac kaybedince zico suclu degilde hakem suclu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 revenant sen cocuk musun? fenerbahçeye pislik şerefsiz veya ezik takım diyen adam bu saydığı sıfatları kendisi taşımaktadır. kameraların neden alınmadığını biliyor musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bu maçla beraber takımımın , fenerbahcemin , savunulacak hiçbir yanı kalmadı. çok üzüldüm ,çok utandım. şampiyon da olmasak olur bu saatten sonra. diğerlerini amacına ulaştırdığımız için üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kamera almak değil, kameralarin kablolarini kesmisler. o kablolari kesebilmek icinde kallavi aletler gerekli olduğuınu, icerden yapılan birşey oldugu söyleniyor (kaynak trt1 stadyum programı :p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Şimdi özeti izledimde Sen şampiyonluğa giden takımsın kümede kalma mücadelesi takımla oynuyorsun 2-0 öne geçiyorsun 2 golüde sağ kanattan yiyerek 2-2 yapıyorsun. İster Federasyonu suçla ister Lig Tv yi alma istersen tüm maçı izleyenleri kör et dillerini kes sadece kendini kandırırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Maçı izlememiş biri olarak acaba maçta ne oldu diye bu yazıları okumaya başladım ama 2-3 kişi maçtan bahsetti diğer herkes kavga ediyor arkadaşlar anlamıyorum kaçınız birbirinizi tanıyorsunuz nedir bu takımlar için birbirinize karşı küfürleşmeler o kadar futbol manyağı biri değilim ve açıkcası garip geliyor bunlar fb ile ilgili bi bölümde gs bjk bjk olan bi bölümde gs fb gs olan bölümde fb li ve bjk liler takımlara laf atıyorlar futbol oyun olmaktan çıkmış artık herkes kendi tarafını tutmuş savaşa çıkıyor sanki belki de bana saçmalıyor diyeceksiniz ama biraz maçtan bahsetsek fener kötü oynadı keşke şöyle yapsaydı desek daha güzel olur gibime geliyor çünkü benim gibi maçı izlememiş insanlar olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 @blackchaos maalesef haklısın! [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:47 tarihinde, CwzX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 fener rahat alır diyodum maçı eve geldim 2-2 bitmiş şaşırdım açıkçası. bazı şeylerden hala ders almamıs takım. kupa maçının özetini dahi izlemedim ama fenerbahçe'nin emeğinin yendiği söyleniyor. geçen sene fb nin lehine olan hakem hataları bu sene tam tersine döndü. o yüzden bu hatalar hakkında konuşma hakkına sahip olduklarını düşünmüyorum. hadi kupa macını geçtik, arkadas senin 100. yılın kupadan elenmişsin, geçen sene bütün taraftarının belki de 100 sene boyunca duymadıgı bi acıyı yasattıgın denizli'den rovansı böyle mi alacaksın. fubolcular futbol oynamaktan sıkılmışlar vallahi bu kadar rahatlık olmaz. para batıyo bunlara. fb taraftarı artık ulusoyu gondermeye calıstıgı kadar yonetimini gondermeye calıssaydı kulup bu halde olmazdı. gecen seneden beri soyluyorum yoneticiler futboldan anlamıyolar, baskanından sube sorumlusuna kadar herkes ego tatmininde. bugün stada almamışlar ligtv yi maçtan önce. ya sen kimsin yayıncıyı içeri almıyosun, gelirinizin yarısını ligtv olusturuyo hiç mi beyin yok bu arkadaslarda. geçen sene bedavadan alınan puanlarda gık çıkmıyo bu sene penaltı verilmedi diye ulusoy şerefsiz oluyo. koca kulüp her açıklamada, bulusmalarda, maçlarda digerlerinden mefret ettiriliyo ve buna hiçbir fb taraftarının sesi cıkmıyo. yazık günah artık acın gozlerinizi, takımınızın basarısız olmasındaki tek neden önünüzü kapayan yöneticilerinizdir. bu sene de şampiyonluk giderse aziz zaten bıraksın bu işleri elini ayagını ceksin şu kulupten 18 takım da birbiri ile dost olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ya şaka falan mı ?.lig tv kameralarının kablolarını kesmişler falan.dandik bi kameradan eziyet çekeren izledik.maçtan sora baglantı yaptırtmadılar lig tv ye.kafalarına göre işler yapıolar fener hiç koşmadı.denizlide koşmadı.öle halı sahada top oynar gibi maçtı.2-0 oldu.dedim 5-6 olur.2-2 oldu.allah allah dedim.2-2 olmuş şampiyonluk gidio kimse kıçını yırtmıo koşmuolar kasmadılar.maçı bıraktıklarını düşünüyorum.bırakma sebepleri büyük ihtimalle yöneticiler.3 büyüklere yakışmayan hareketler bunlar.çık 5-6 at şampiyon ol.fener ilk 3 ü bile zorlaştırdı şimdi.bu maçı bırakmasaydı cok buyuk avatajı olcaktı.taraftar nie bagırmadı.ben anlamadım herkes sakindi dakida 90+3.alex korner kullanıcak.orta yapmadı deivid e kötü bi pas attı kısa pas.deivid tutamadı falan sora maç bitti.yani neler dönüo bilemiyoruz tabi ama saçma sapan şeyler oluo yani.beşiktaş zar zor maç aldı sivasta.fener denizliye maçı bıraktı.kaybetmedi bıraktı.aksini söylemesin kimse.fener maçı bıraktı yani.denizli bile şaşırdı ya kmse koşmuo ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 O değilde Tuncay ve Kezman tartıştıktan sonra Kezman'in hareketleri çok güldürdü beni.Sanki mahalle maçı,tartışmadan sonra "değiştir beni hocam,küstüm oynamayacağım... " Kezman gibi bir oyuncudan hiç beklemeyeceğim bir şeydi,yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 şu anda gs'nin şampiyon olma ihtimali fener'den daha yüksek, mucizelere kalmış artık bu saatten sonra fbnin şampiyonlugu. bjk, trabzon arkasından gs maçları. böyle zor donemeclerden hep en az puan kaybıyla kurtulmuslardır gerçi ama bu futbolla hele sezon sonunda cok zor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hmm gsnın sampıyonluk sansı fbden fazla bjk nın gsden fazla ozaman bız sampıyonuz. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 22:45 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 siz rahat olun. bjk yede gs yede çakarız çatır çatır şampiyon oluruz. olmasa da canım feda. bık bık ötüyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar