Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"genelkurmay başkanı görevinden alınsın" açıklaması

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ben çıldırıcam ya cidden bu adamlar ya kör yada salaklar. Sezer konuştu, genelkurmay konuştu, halk toplandı üst üste bi sürü mesaj verildi adamlar 1 tanesini bile üstlerine almadılar ya. Bugünde üstlerine alıp saçmaladılar. Ben darbeden çok erken seçim olurda bunlar kazanır diye korkuyorum.

Edit: yazım hatası

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:07 tarihinde, Sixoms tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kanal d habere başbakan yardımcısı çıktı. birand soruyo ilk duyduğunuzda tepkiniz ne oldu ? eleman diyo büyükanıt yanlış anlaşıldı hükümetimize değil başka olaylara dayanarak böyle açıklama yaptılar diye.

adamlar zaten hiçbişeyi üzerine alınmıyo ki. yüzlerine tükürsen yarrabi şükür diye duaya çıkıcaklar. ancak yaşar büyükanıt yüzlerine sövücek öyle mi üzerine alınıcaklar anlayamadımki.
Sosyal ağlarda paylaş

"Ulan adamlar o kadar konuştu, bizim başkan da başbakana karşı sorumludur dedi, e neden görevden almıyor bu adamı allah allah." diye düşünüp, devamında neden gerçekten böyle bir açıklama yapılmamış olduğunu düşünmeden/kafası güzel olduğundan/yukarıda birileri gündem değişsin istediğinden yapmış olduğu bir açıklama, sinirlerimi bile bozmam.

Alırlarsa falan çok eğleniriz ama haha
Sosyal ağlarda paylaş

yaparim gerekirse giderim gonullu olarak yazdiririm adimi

yarin caglayandayiz probleminiz varsa gelin ordaki kalabaliga anlatin derdinizi

10 milyon adam istedi diye bu ulkeyi seriat in kucagina birakmayiz
ordumuzu kimselerin yipratmasina izin vermeyiz

ordu gucunu turk halkindan aliyor

soros dan ve fetullah amcadan degil
Sosyal ağlarda paylaş

""milletvekilinin istediği görüşü bildirmeye hakkı vardır. benim gözümde halkın seçtiği atanmıştan da hiyerarşik düzen içerisinde bir yerlere gelenden de daha kıymetlidir! ülkeyi o % 34 lük oy verenlerin evlatları da koruyor kolluyor! kaldıki onumuzdeki genel seçimde %50 oy alacaktır yani her iki asker ailesinden biri! herkesin görevi ve haddi bellidir haddini aşan milletvekili değil ve bence demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacaktır adı.elbette bu günler gececek ve düzelecek hersey.. ""

Bu adamda Turkiye Cumhuriyeti vatandasi..

Su adami karsima dikseniz Demokrasi tarihini altin harfler ile gogsune kazirm bir saniyede vicdan azabi cekmem coluguna cocuguna acimam..
Sosyal ağlarda paylaş

bende sole soliyim

genelkurmay baskani basbakanin altinda olan biridir. Eger benim calisanlarimdan biri bana oyle aciklama yaparsa

aninda isten atarim

simdi tayyip bu kadar delikanli ayagi cekiyor, adamsa gider o genelkurmay baskanini gorevden alir

ha alamiyorsa bir daha konusmasin
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bu vekil uyarı aldı görevinden alınamadı oyu için çırpınıyorlar bişey demeseler darbenin ayak seslerini duyuyorlar nasıl tutuştular

ayrıca aydın doğanın tekelindeki olan medya tamamen yalama pozisyonundayken genelkurmaydan gelen muhtıra ile 180 derece döndü mitingi bile 7. sayfasının ufacık bi köşesinde duyururken şimdi görsel basında dakikalarca verdi yapılan baskıları gösterdi bence ilk o adamın ipi çekilmeli en büyük ihanetlerden biride insanları yanlış yönlendirmektir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...