Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"genelkurmay başkanı görevinden alınsın" açıklaması

Bone

Öne çıkan mesajlar

akp'li hüsrev kutlu böyle bir vahim laf söylemiş bulunmuş.

adamlar fıttırmış yemin ediyorum.
halk ile, yargı ile, ordu ile kavga ede ede nereye varacaklar anlamıyorum.

ordu biziz, biz orduyuz.
diğer ülkelerde belki ordu, para için silah tutan sıradan memurlar gibi bir görevde bulunuyor olabilir.
ama burdaki ordu, türk halkının çocuklarıyla oluşturulan bir ordu. sadece başbakanın oyuncağı olsun diye oluşturulmamıştır.

bir demokrasi sakızıdır gidiyoruz. halk, ordu, hukuk, cumhurbaşkanı gibi güçleri karşısına alan akp, medyasıyla bunlara ayar vermeye çalışıyor.
olan da halka oluyor.

yazık.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 18:52 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Her sekilde zarar vermis oluyorlar iste.Ya kendileri yipratacaklar laik demokratik duzeni yada orduyu darbeye zorlayip yaptiracaklar.Dunyadaki nadir laik musluman ulkelerden biri ya , birilerine fena batiyor.Gormuyorusunuz musluman diger ulkelerin vaziyetini ? Ortacagda yasiyor cogu hala. Turkiye icinde planlari o. Ab arkasina gizlenebildikleri icin bukadar ileri gidebiliyorlar elbette ama bu halk bu mikroplara daha fazla goz yummaz.
Sosyal ağlarda paylaş

gaza gelmiş cahil kukla..

ben bu akp yandaşlarını anlamıyorum, abdullah gül'ün "Cumhuriyet döneminin sonu geldi" dediğini kanıtlayan bir resim koyuluyor ortaya, hala nasıl desteklersiniz bu adamın cumhur olmasını, siz de cumhuriyet düşmanı mısınız, bizim düşmanımız mısınız? akp yi destekleyenler, beyniniz mi yıkandı sizin, yoksa gerçekten kara cahil misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kıbrısa yerleşeyim. valla yerleşeyim. bu ülkeyi (Türkiye), türkiye yi haketmiyo bu insanlar. yemin ediyorum haketmiyo. cumhuriyet gibi bi sistemi hiç haketmiyo o apayrı. ben bu kadar iki yüzlü bi millet dünya üzerinde bi arapları gördüm. ahanda ikincisi de bizimkiler. bu patideki vb deki politik başlıklara bakınca dünyayı yoketmek isteyen bilimadamları artık gözümde kötü adam olmaktan çıkıyo.

bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır mı acep???
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu hükümet nasıl bu kadar ileri gidebiliyo?
kesin işin içinde bi iş var.
yine komplo teorisi olayına girecem ama sanki ordunun bir açığı varmış da hükümet de bunu bilip elinde koz olarak tutuyo gibi.
acaba şu hakkarideki kütüphane olayı mı ne vardı bişiler çıkmıştı zamanında, onunla ilgisi olabilirmi? yada şu eski deniz kuvvetleri komutanının mı ne villa mevzusu olmuştu tam hatırlamıyom.
sanki bunun gibi şeyler var.
yoksa nasıl bu kadar ileri gidebilirler yaw...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya ben kıbrısa yerleşeyim.

merak etme kıbrıstaki durum da pek farklı değil.
nasıl akpliler türkiyeyi mandacılık altına sokmaya çalışıyorsa,
o akplilerin kıbrısa getirdiği memet ali talat mıdır nedir, o da kıbrısı rumlara hediye etmeye çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
memet ali talat mıdır nedir, o da kıbrısı rumlara hediye etmeye çalışıyor.

gülüyorum bone. iki kıbrıs gazetesi oku da sonra konuş istersen. hadi türkiye den sallayanlar sallasın. burada yaşayan birisi olarak sen nasıl sallarsın diyecem. yazdıklarından dolayı vazcayıyorum, senin doğallığın içinde karşılıyorum...başka bi başlık altında kıbrıs konusunu da tartışırız burası yeri değil...
Sosyal ağlarda paylaş

bide RTE sabah açıklama yapıyor halk, tarih bunları affetmeyecek diye.

ulan rüya alemindemi yaşıyo bu adam ya da cidden kör falan olmuş. daha geçen hafta kaç yüz bin kişi toplandı sırf seni ve saz arkadaşlarını protesto etmek için. gerçi onada 10 bin kişi toplanmış demişti RTE. adam cidden hayal aleminde falan yaşıyo heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...