Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 akp'li hüsrev kutlu böyle bir vahim laf söylemiş bulunmuş. adamlar fıttırmış yemin ediyorum. halk ile, yargı ile, ordu ile kavga ede ede nereye varacaklar anlamıyorum. ordu biziz, biz orduyuz. diğer ülkelerde belki ordu, para için silah tutan sıradan memurlar gibi bir görevde bulunuyor olabilir. ama burdaki ordu, türk halkının çocuklarıyla oluşturulan bir ordu. sadece başbakanın oyuncağı olsun diye oluşturulmamıştır. bir demokrasi sakızıdır gidiyoruz. halk, ordu, hukuk, cumhurbaşkanı gibi güçleri karşısına alan akp, medyasıyla bunlara ayar vermeye çalışıyor. olan da halka oluyor. yazık. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 18:52 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 evet az önce genelkurmay açıklaması topiğinde yazmıştım bunu saçmalıyolar iyice hiç iyiye gitmiyor bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 auhauhauh yiyosan alın,görevden almayan ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 doğru diyorsun ares. yiyorsa gidip alsınlar bakalım. iç isyan çıkar valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Yeni Safak mi ne oyle bi yesil gazeteden Mustafa Killidot muydu neydi bi yazar da "toplum chp`ye de, ordu`ya da karsi" gibisinden bi laf etti. Bi an dusundum `ulan ben papua yeni gine toplumuna mi aitim" diye. Komik insanlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Di mi onun yerine de bir şekilde amcaoğlunuzu koydunuz mu tam kadro olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Her sekilde zarar vermis oluyorlar iste.Ya kendileri yipratacaklar laik demokratik duzeni yada orduyu darbeye zorlayip yaptiracaklar.Dunyadaki nadir laik musluman ulkelerden biri ya , birilerine fena batiyor.Gormuyorusunuz musluman diger ulkelerin vaziyetini ? Ortacagda yasiyor cogu hala. Turkiye icinde planlari o. Ab arkasina gizlenebildikleri icin bukadar ileri gidebiliyorlar elbette ama bu halk bu mikroplara daha fazla goz yummaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 gaza gelmiş cahil kukla.. ben bu akp yandaşlarını anlamıyorum, abdullah gül'ün "Cumhuriyet döneminin sonu geldi" dediğini kanıtlayan bir resim koyuluyor ortaya, hala nasıl desteklersiniz bu adamın cumhur olmasını, siz de cumhuriyet düşmanı mısınız, bizim düşmanımız mısınız? akp yi destekleyenler, beyniniz mi yıkandı sizin, yoksa gerçekten kara cahil misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 gazeteye ilan verelim bari, "dindar genelkurmay başkanı aranıyor" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Hadi alınsın , kim alcaksa seyredelim bizde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ya ben kıbrısa yerleşeyim. valla yerleşeyim. bu ülkeyi (Türkiye), türkiye yi haketmiyo bu insanlar. yemin ediyorum haketmiyo. cumhuriyet gibi bi sistemi hiç haketmiyo o apayrı. ben bu kadar iki yüzlü bi millet dünya üzerinde bi arapları gördüm. ahanda ikincisi de bizimkiler. bu patideki vb deki politik başlıklara bakınca dünyayı yoketmek isteyen bilimadamları artık gözümde kötü adam olmaktan çıkıyo. bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır mı acep??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ya bu hükümet nasıl bu kadar ileri gidebiliyo? kesin işin içinde bi iş var. yine komplo teorisi olayına girecem ama sanki ordunun bir açığı varmış da hükümet de bunu bilip elinde koz olarak tutuyo gibi. acaba şu hakkarideki kütüphane olayı mı ne vardı bişiler çıkmıştı zamanında, onunla ilgisi olabilirmi? yada şu eski deniz kuvvetleri komutanının mı ne villa mevzusu olmuştu tam hatırlamıyom. sanki bunun gibi şeyler var. yoksa nasıl bu kadar ileri gidebilirler yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 abd ye falan güveniyorlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yok artık.böyle bir açıklama yapacak kadar da alçaldılar ve çirkefle$tiler ya ne diyim.umarım bunlara oy verenlerin gözleri yava$ yava$ açılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 zannetmiyor gene alırlar belli bir oyu en az 8mly falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://www.sonsayfa.com/author_article_detail.php?id=2576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: ya ben kıbrısa yerleşeyim. merak etme kıbrıstaki durum da pek farklı değil. nasıl akpliler türkiyeyi mandacılık altına sokmaya çalışıyorsa, o akplilerin kıbrısa getirdiği memet ali talat mıdır nedir, o da kıbrısı rumlara hediye etmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 artik iyice azittilar yetti be komediye dondu olay neden her skandalinizda adi karisan hukuemt yetkilileri istifa etmedi efm? askere gelince istifa siyasiye gelince koltuk benimdir leeeyn anlayisi maximillian galactica kadar karizmaniz kalmadi gozumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: memet ali talat mıdır nedir, o da kıbrısı rumlara hediye etmeye çalışıyor. gülüyorum bone. iki kıbrıs gazetesi oku da sonra konuş istersen. hadi türkiye den sallayanlar sallasın. burada yaşayan birisi olarak sen nasıl sallarsın diyecem. yazdıklarından dolayı vazcayıyorum, senin doğallığın içinde karşılıyorum...başka bi başlık altında kıbrıs konusunu da tartışırız burası yeri değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 "sir yes sir" deselermiş o adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu adam 'Meclisten Atatürk tabloları kaldırılsın' 'meclisten asker çıksın' diyen pervazsız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6425186.asp?gid=180 Vekile kendi partisinden uyari gelmis. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 19:41 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 tiyatro bunlar "sen çık böyle açıklama yap sonra biz seni kınayalım." sonrasında gani gani paralar girsin cebine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu milletvekili arkadaşa '' hee laa hee'' diyip geçiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bide RTE sabah açıklama yapıyor halk, tarih bunları affetmeyecek diye. ulan rüya alemindemi yaşıyo bu adam ya da cidden kör falan olmuş. daha geçen hafta kaç yüz bin kişi toplandı sırf seni ve saz arkadaşlarını protesto etmek için. gerçi onada 10 bin kişi toplanmış demişti RTE. adam cidden hayal aleminde falan yaşıyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar