kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 önünde efektör olmayan gitar, bass a ben canlı demem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Yalnız şarkıcı kızların hepsi çok güzeller, aman tanrım noldu bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Norvec nerede su katildiklari sarkidaki rimler nerede,katisaniza soyle en blackinden bir metal grubuyla:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Ne piyasada şansı olan ne kulağa hitap eden ne de güzel olan pop şarkıları çalacağına en dandiğinden senfoni metal olsun tercih ederim :) En azından daha eğlenceli. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:23 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 said: Norvec nerede su katildiklari sarkidaki rimler nerede,katisaniza soyle en blackinden bir metal grubuyla:p +1 Adamların ülkesinden müzik fışkırıyo, onlar tutup bununla katılıyo... said: Ne piyasada şansı olan ne kulağa hitap eden ne de güzel olan pop şarkıları çalacağına en dandiğinden senfoni metal olsun tercih ederim :) En azından daha eğlenceli. buna da +1 Pop pop bıkkınlık geldi. Fason rock-fason metal e de razıyım ben, yeterki aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp sunmasınlar tekrar önümüze:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 MAlta'da fena değil. Gerçi ilk dinledimiz de güzel falan desek te , bir kaçdinlemeden sonra bayacakkalitede şarkılar bunların çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ahanda greenday cikti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ne greenday'i yahu bariz blink 182 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Al birockçı daha, 3 gitar yine, ucuza mı buluyolar ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 blues kokuları mı alıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Unsubstantial Blues imiş zaten şarkının adı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 mohinder suresh çıktı sauhsduahdasf öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 öf şu eurovision da ne zaman hit yaratacak şarkılar çıkacak? böyle günlerce dinleyip bıkmayacağımız falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Belcikanin sarkisinda muzik icin Wakas Achique yazdi bu bildigin Vakkas Asik olmasin sakin=) Bu arada macaristani takdir ediyorum Bulgaristanla birlikte su ana kadarki en guzel parcalardan birini bize dinlettirdiler. Edit;Haha slovenia amy lee ile katilmis,tek farklari bu muzik daha kaliteli. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 açılın kenan geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bi an Tarja turunen sandım Slovenyada çıkan karıyı :D Şarkı da fena değilmiş. Hep aynı melodinin tekrarı ya neyse.. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:48 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 aynen bende onu sorcaktım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 tarja benzeri ama şarkılar kötü ya slovenlerin genelde böyle dilleri pek iyi gitmiyo şarkılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 moldova açık ara favorim o olmazsa slovenya da güzeldi bence(tarzını sevmesemde güzel söyledi) şimdi kenan çıktı. sevmiyorum, ısınamadım, kazanmasını da istemiyorum ama fena sayılmaz yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Abi bizimki hepsinden kötü yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 an itibariyle sıçmış bulunmakta mendil çıkartıp "hop hop hey hey hey" modunda halaya benzer bi hareketler yaptı... iğğreeaaançççç [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:51 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 tek güzel yeri oydu aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bence tam tersi yarismaya katilan bir suru isimden daha kaliteliydi sarki,ama halaya baslamasi beni de sasirtti=) EDit;hehe bu arada Kenan in spanking fantazisi de gozden kacmadi=) [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:55 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 kenan fanboi değilim ama , en güzel söyleyenlerden biriydi bence. ayrıca halay olayı hoş oldu, yöresel bişeyler göstermiş olduk diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Dansçılar güzeldi beğendim. Oh yerim. Cİdden en güzel dansçılar bizdeydi :P De şarkı falso tabi. Sadece nakarattan oluşan şarkıyla nereye kadar. Patlamıyo etmiyio. Olmaz öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar