Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision 2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne piyasada şansı olan ne kulağa hitap eden ne de güzel olan pop şarkıları çalacağına en dandiğinden senfoni metal olsun tercih ederim :) En azından daha eğlenceli.

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:23 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Norvec nerede su katildiklari sarkidaki rimler nerede,katisaniza soyle en blackinden bir metal grubuyla:p

+1
Adamların ülkesinden müzik fışkırıyo, onlar tutup bununla katılıyo...

said:
Ne piyasada şansı olan ne kulağa hitap eden ne de güzel olan pop şarkıları çalacağına en dandiğinden senfoni metal olsun tercih ederim :) En azından daha eğlenceli.

buna da +1

Pop pop bıkkınlık geldi. Fason rock-fason metal e de razıyım ben, yeterki aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp sunmasınlar tekrar önümüze:D
Mesaj tarihi:
Belcikanin sarkisinda muzik icin Wakas Achique yazdi bu bildigin Vakkas Asik olmasin sakin=)
Bu arada macaristani takdir ediyorum Bulgaristanla birlikte su ana kadarki en guzel parcalardan birini bize dinlettirdiler.

Edit;Haha slovenia amy lee ile katilmis,tek farklari bu muzik daha kaliteli.

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bi an Tarja turunen sandım Slovenyada çıkan karıyı :D

Şarkı da fena değilmiş. Hep aynı melodinin tekrarı ya neyse..

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:48 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
moldova açık ara favorim
o olmazsa slovenya da güzeldi bence(tarzını sevmesemde güzel söyledi)

şimdi kenan çıktı.
sevmiyorum, ısınamadım, kazanmasını da istemiyorum
ama fena sayılmaz yine de
Mesaj tarihi:
an itibariyle sıçmış bulunmakta

mendil çıkartıp "hop hop hey hey hey" modunda halaya benzer bi hareketler yaptı...

iğğreeaaançççç

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:51 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bence tam tersi yarismaya katilan bir suru isimden daha kaliteliydi sarki,ama halaya baslamasi beni de sasirtti=)

EDit;hehe bu arada Kenan in spanking fantazisi de gozden kacmadi=)

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 23:55 tarihinde, Khirsah tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Dansçılar güzeldi beğendim. Oh yerim.

Cİdden en güzel dansçılar bizdeydi :P

De şarkı falso tabi. Sadece nakarattan oluşan şarkıyla nereye kadar. Patlamıyo etmiyio. Olmaz öle
  • Yeni Oluştur...