Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selçuk Dereli'nin rezil istatistikleri..

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Selçuk Dereli'nini bu zaman kadar yediği naneler bunlar sevgili patiler,bu adam hala ülkemizde hakemlik yapıyor..O_o

2001-02: Y.Yozgat-GS (3-3) Skor 3-1 iken kasti tekme atan Sergen'i oyunda tuttu. Sergen de daha sonra 1 gol attı.

2002-03: GS-TS (2-1) 90+3'te bir frikiği 3 kez tekrarlayıp 5 G.Saraylıya sarı gösterme başarısını gösterdi.

D.Bakır-FB (3-0): 45'te ilgisiz yere Ogün'ü attı, Fener'i bitirdi.

GS-FB (2-0) 30. saniyede Mirkoviç'e sarı verip FB';nin gözünü korkuttu. Adana-FB (3-1) FB aleyhine 2 saçma penaltı verdiği gibi suçsuz Fatih'i attı.

2003-04: Bursa-BJK (0-1) Rakibe dirsek atan Yasin'e aleni kıyak yaptı.

BJK-FB (1-3) Takdir haklarını hep Fener'e kullandı.

2004-05: Sakarya-BJK (1-4) Beşiktaş'a birisi auta giden toptan 2 tane yalandan penaltı verdi. BJK-Denizli (2-0) Beşiktaş'ı doğradı. Ronaldo-Tümer'i attı.

2005-06: GS-Denizli (1-1) G.Saray'ın 2 penaltısını vermedi. FB-BJK (2-2) BJK'nin galibiyetini engelledi.

Denizli-FB (1-1) Ahmet Çakar maç öncesi Dereli bu maça atanır, 1-1 biter dedi ve tutturdu.

2006-07: FB-GS (2-1) GS'nin net penaltısını vermedi.

Vestel-Bursa (4-1) Vestel lehine ve Egemen'i atması yanlıştı.

FB-BJK (1-1) 82'de tekme atan Beşiktaşlı Baki'yi atmayıp maçın kaderiyle oynadı.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:34 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hatalar ortaya karisik yapilmis gibi, parayi veren Dereli`nin dudugunu caliyor mu yani?

Fener ligden cekilse de gorsek bi nasil oluyormus yav.

Bir fenerbahçeli olarak o istatistikleri koydum,evet tüm takımlara yapmış amaç burda zaten onu göstermek,bu adam hakemlikten ve futboldan anlamıyor,lütfen bu başlığı da takım olayına dökmeyelim...
Sosyal ağlarda paylaş

GS-FB (2-0) 30. saniyede Mirkoviç'e sarı verip FB';nin gözünü korkuttu.
diğerlerini geçtim de buna koptum :D

ha tabi bu selçuk derelinin soytarı olduğunu değiştirmiyor :) çok kötü bir hakem

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 16:45 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ligden çekilmek çok afedersiniz döt ister.. o kadar delikanlı bi yönetim yok sanıyorum.

Aziz Bey gecen sene kendisi yapti ayni numarayi, yalvar yakar kendisini geri dondurttu. Simdi aynisini butun takim icin yaptirmayi istiyor herhalde. "Noolur donun, fenersiz lig olmaz" diye yalvarmamizi istiyorlarsa avuclarini yalarlar.
Ceksinler takimi bi taraflari yerse, donun diyen top olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

O karar da değil,doğma büyüme Fenerbahçeliyim,bikaç kişinin kararı ile olmaz o iş,hem diyorsun 25 milyonluk takımız hem de kimseye sormadan ligden çekerim?4 yıldan beri Antu.com'da üyeyim burda yazdıklarımı orada da yazıyorum..Ligden çekerlerse,ben bu takımı gönlümden silerim,bu resmen rezalettir,çıkar çatır çatır top oynarın şampiyon olursun başka bir olayı yoktur futbolun...
Sosyal ağlarda paylaş

nedense adam kariyerinde sırf beşiktaşa ve gs ye çalışmış ama fenerin gözünü korkutmuş hep ezmiş bitirmiş :)

ben selçuk dereli yi hiç sevmezdim.gs nin maçına cıkınca hep kesin bi ayaklar yapıcak derdim.halada sevmiyorum iyi bi hakem degil ama fenere kastı yok.bizide katlettigi zamanlar oldu.o zaman hoydonk falan şampiyonluk kovalarken herşey iiydi güzeldi tabi.adam 1 maçta kötü karar verdi ya size.adamın hayatını koyarsınız artık buraya dogdugundan beri fenere karşıymış diye
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene almanya'nın elemelerde 13-0 kazandıgı maçta da hakemdi bu selçuk. maç 12-0'ken penaltı olup olmadıgı tvde bile tam olarak belli olmayan bir pozisyona penaltı vermişti. o zaman anladım ne mal oldugunu. art niyet aramıyorum kendisinde ama, mesleginde başarısız. cem deda, cüneyt çakır, fırat aydınus gibi hakemler lazım süper lige. genç hakemler çok daha cesur ve başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...