PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=42klb5HjvBk acaip bir şey gerçekten :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 allahu akbar. :p bi taneside adamın ismini söylememişki, ölmedi diyenler var yorumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 nolmuş öle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 o kas spazmı imiş yaw.. önceden öyle demişlerdi.. ama öldü diye bişe duymadım adam hakkında.. yine de çok kötü bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu adam bu maçtan 1 hafta önce maçta kafasına darbe almış, hastaney kaldırılmış, iyileşip bu maçta da oynamış. sonra böyle bişiler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 tüyler ürpetici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bu ne yav icim bi garip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bu kadar feci kas spazmı mı olur bir ara video geri sarıyor zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 abi bu ne ya gülmekten gözlerimden yaş geldi. ne biçim hareketler öyle ya, uğraşsan beceremessin. hehehe. yazık adama ya. eğer ölmemişse sadece kas spazmı geçirmişse, onun yerinde olmak istemezdim. kötü bir duygu öyle sahadan ordan oraya savrulmak. yorumlar da ayrı kopardı beni: said: This video seems to be posted a lot and no one knows this guys name, and if he really died or not. I'm guessing he didn't die because it would have been much much more publisised. I'm guessing he just threw some sort of temper tantrum in response to the tackle made, or he is maybe just a bit wierd like that. said: The reason why the player did things like this before he died, was a form of muscle spams which is started when he gets hit and he loses his controll of his nerves and his body, very similiar to the spasm that people get when they get hit seriously and starts shaking, it is also proven that newly dead people also may move just after their death as the body sets off its last electric impulses... So what you see i just his body going into spasm mode, a rarely strong one, but he is not possessed yazık adama ha. merak ettim neymiş kimmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bi süre önce "Azrail futbolcunun canını alıyo" tarzı bi isimle izlemiştim. Bi garip hareketler. Bi yoruma göre adam dilini yutmuş, o yüzden böyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=K0vpxG-L8yU al bu da ayrı tuhaflıkmış. pat diye yığılıp ölmüş. ne kadar tuhaf şu insanoğlu. iki dakka sonra ne olacağını kestiremiyorsun. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:58 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 peki butun videolardaki arapca yazılar muzikler ve ilahiler nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 futbol oynarken ölmek ne kadar trajedik [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 22:51 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sintisyzer: ekleyenlerin mallığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 said: http://www.youtube.com/watch?v=K0vpxG-L8yU al bu da ayrı tuhaflıkmış. pat diye yığılıp ölmüş. ne kadar tuhaf şu insanoğlu. iki dakka sonra ne olacağını kestiremiyorsun bu adamın haberi bi kaç sene önce tvde çıkınca baya üzülmüştüm. gülerek ölmek gayet unutulmaz bişey bence. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 15:26 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 İlk video bayağı komik, üzücü gerçekten ama adamın hareketler dehşet... Gerçi yazık. Ama ikinciye bayağı üzüldüm be abi, tam gülüyor, belki mutlu bir anında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ilk videodaki adamın videosu baya eski. beynindeki tümör yüzünden nöbet geçiriyo. kaslardaki laktik asit bla bla bisürü teferruat kısacası vücudun iflas ettiği an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 adam yarım vole falan atıyo ya. sanki idmanda gibi koşuyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: peki butun videolardaki arapca yazılar muzikler ve ilahiler nedir? Azrail alıyo ya canını o bakımdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Geç olmadan iman edin.Herhan ölebilirsiniz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kısaca bi olay üzerinden kötü reklam yapıyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar