Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Eh filmden yeni geldim,çok klişe,çok uzun ve boş diyalog doluydu.Ama özellikle 2. yarısı ve film boyunca gerçekleşen espriler cidden izlettiriyor.Üçlemesini iyi bitiren nadir filmlerden benim gözümde. Keith Richards'in olduğu sahnelerde acaip bir havaya girdim ya,adam harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Filim benim çok hoşuma gitti.Komedi ile aksiyonu iyi karıştırıp sunmuşlar bence.Ama filimden de çok hoşuma giden tabiki Transformers'ın yeni fragmanıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 haha ben o ilk başlayınca aha cars gibi çocuk filmi geliyo dedim oda çok güzel olcak gibi ayrıca şener şenin de yeni bi filmi geliyo aralıkta onunda haberini almış olduk hoş hiç görüntü yoktu filmden ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sonunda adamakıllı bi deniz savaşı görebildik, çok memnun kaldım filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bana biri korsan dvd-rip için ingilizce ya da türkçe altyazı bulsun plsss : ( opensubtitles'a bitane buldum adam yarısını çevirmiş 2. cd boş : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 aşmış üçlemeler listeme bu filmide ekledim. savaş sahneleri, diyalogları, oyuncuları, müzikleri, konusu kısaca herşeyiyle muhteşemdi. Drink up me 'earties, Yo Ho! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 eh diyim. 2. filmdeki etkiyi bırakmadı bende 2. film favorim benim hala. ilk yarısı baya sıkıcı gibimsi. [spo]ilk başta direk toplu idamlarla falan girdiler. bu bölmde masalsı anlatımdan iyicene çıkılıp aksiyona dönüldü gibi. bide 4. filmde cubaya falan gidicekler sanırım.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: Bana biri korsan dvd-rip için dvd-rip düştü mü be? sinema çekimi olmayan=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben gittim ve beğendim 2.sinden daha da çok zaten hikaye kafamda daha da netleşti karakterşer daha bir kendilerni ortaya koymuşlar jonny deep ayrı tutuyorum zaten başarılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 depp olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ukala ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: dvd-rip düştü mü be? sinema çekimi olmayan=? TeleSync çekimlerin divxplanet divxforever'daki isimleri korsan dvd-rip olarak geçiyor =) normal korsan dvdripler oralarda normal dvdrip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ukela rep 2:( yanlış yazılabilir alalalal hemen vurun yüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben çok begendim gayet iyidi. tek uyuz olduğum o kadar casti bekledikten sonra çıkan şey bişiye benzemiodu boş yere bekledim.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: ukela rep 2:( yanlış yazılabilir alalalal hemen vurun yüzüne ukela degil ukala :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Harikaydı film. Serinin en iyi filmi benim için. Hiç sıkılmadım, acaip eğlendim. Harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hatta bir çok kişinin klişeeeeyy diye değerlendirdiği evlenme teklifine çok güldüm ben bayağı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bu arada 1. filmin soundtrackleri var bende ama ota boka kullanılmasından soğudum (haber bültenleri vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 evlenme teklifi sahnesi komikti baya güzeldi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 gayet güzeldi .. beklediğim tempoda.. ve 4. filmin haberciside geldi.. bence uzasın uzasın uzasın 4-5-6-7-8 ben ölene kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Çok anlaşılmayan olay vardı yahu, neden orada evlendiler, william neden dutchman oldu, dutchman olması için yapılması gerekenler falan filan nası ayarladılar? Evlenme sahnesi dutchman ile alakalıydı heralde. Beckett neden Elizabeth'in babasını öldürdü? Bizim deniz canavarı hala hayatta mıydı? Hayatta ise neden hiç kullanmadılar? Şimdi o deniz canavarı William'ın emrinde mi olacak? William elizabeth'e nasıl bir daha geri dönebilecek? Calypso'yu serbest bıraktılar da ne oldu? Calypso nası oldu da o büyücü şeysinin içine hapsoldu? Bildiğim kadarıyla o hatun eskiden jack'e yazıyodu fakat bi baktık eski dutchman (john heralde) sevgilisi çıktı, o kalp sevgilisinin değil miydi? Sevgilisinin kalbini söktüğü yazmıştı? o hoo daha birsürü soru var bikaç kere daha izlemek lazım filmi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: Çok anlaşılmayan olay vardı yahu, neden orada evlendiler, her an ölebilirlerdi o yüzden said: william neden dutchman oldu, dutchman olması için yapılması gerekenler falan filan nası ayarladılar? Evlenme sahnesi dutchman ile alakalıydı heralde. ölümsüz olmak ve her 10 senede bir calypso'ya birlitke olmak için ölümsüz oldu karşılığındada ölüleri taşıycaktı taşımadı baydı o iş onu o yuzden yamuldu said: Beckett neden Elizabeth'in babasını öldürdü? Cunki kutu hakkıdan bişiler öğrenmişti said: Bizim deniz canavarı hala hayatta mıydı? Hayatta ise neden hiç kullanmadılar? Şimdi o deniz canavarı William'ın emrinde mi olacak? hayır filmde beckett jones'a hayvanı öldürtmüş hatta filmde cesedini görüyoruz said: William elizabeth'e nasıl bir daha geri dönebilecek? dönememesi lazım normalde said: Calypso'yu serbest bıraktılar da ne oldu? Calypso nası oldu da o büyücü şeysinin içine hapsoldu? cıktı coşturdu denızı işte eskiden zaten cılgın bişimiş deniz korsanlar o yzuden hapsemtişler hatunu öle sakinleşmiş sular cıkıcna yine coşturdu işte dalgaları said: Bildiğim kadarıyla o hatun eskiden jack'e yazıyodu fakat bi baktık eski dutchman (john heralde) sevgilisi çıktı muhtemelen kendini serbest bıraktırmak için yazıyodu Jack'e öle olmasa bile johny depp yakışıklı adamdır. said: o kalp sevgilisinin değil miydi? Sevgilisinin kalbini söktüğü yazmıştı? o hoo daha birsürü soru var bikaç kere daha izlemek lazım filmi :/ evet sevgilisinin kalbi söküp sandığa koyiyoki sonsuza dek yaşıyabilsin. başka sorun varsa alıyım bence cevapları bunlardır bu soruların [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 14:00 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 William ile Elizabeth'in tekrar nasıl bir araya geleceklerini soranlar belli ki filmi tam izlememişler (film sonundaki yazılardan sonra çıkan sahne) [spo]Yazılar biter ve bir sahne belirir, bir çocuk ve elizabeth var burada, will de onlarla, 10 yıl sonra. asıl olay kadının erkeğe 10 yıl bağlı kalmasının ardından kaptanın görevinden azad edileceğidir, evet will ile elizabeth kavuşuyor 10 yıl sonra, sonsuza dek.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ya o filmin başındaki korsan çocuğun söylediği şarkıyı bi yerden bulabilirmiyiz baya hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 @doruk iyi oldu bunu yazdığın abi,bizim sinema dahil bir çok sinema da jenerik başladığı gibi ışıklar yanıyor vs. bitiriyorlar. X-Men'de de aynısını yapmışlardı.Kötü oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar