forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 filmi beğenmeyenlere göre 1. filmden güzel mi? spider3ten sonra sinemaya gitmem kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 1. filmden kesinlikle guzel degil 2 den bile guzel degıl dedigim gibi ben gayet sıkıldım izlerken. oysa 2. yi izlerken cok daha eglenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bu sabah düzgün çalışan torrenti düştü. izliyorum şu an. ara verdim bunu yazmak için. ''Pirates.of.the.Caribbean.At.Worlds.End.TS.XViD'' diye aratın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 TS ler sux oluyo genelde cekmiyorum ben cikar 10 gune guzel rip i:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 kolum acıdı filmin ortasında sorra elektromanyetic pulse düşledim. anlamadım filmde ne olduunu. baya uzun savaşlar vardı ya evleniyolardı. saçmalamışlardı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 1. filmden güzel olması beklenemez sonuçta üçleme bu üçlemede her zaman 1. film daha güzeldir ( istisnaları saymıyorum :p) 2. filmden kesinlikle güzel. [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:31 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 2dende kötüydü ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 şu filmi izlememiş olsam sırf senin yorumların üzerine giderdim black, dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 tabiki 1.filmin yerini tutamıyor ama 2.den güzeldi,"bence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 benim bildiğim normalde 2 ve 3 çekilmeyecekti ama 1. film beklenmedik bir şekilde rekorlar kırınca çektiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bana birinci film çok sıkıcı gelmişti ikincisi daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 daha gidemedim ama çok merak ediyorum. inşallah 5 haziran'dan sonra gidicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Ben daha 2. filmi izlemedim. *Topukları götüne vura vura kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bugün gittim ikinci günden bütün seanslar hemen hemen doluydu zor yer bulduk.[spo]çok gereksiz ve sıkıcı bölümler vardı(jackin çölde kısılı kaldığı bölüm vb.) ve ucu bağlanamayan bazı şeyler(kalipsoya noldu,kız neden will le gidemiyodu falan)ama genede seriye yakışır güzel bir filmdi 4.sünü ağzımızın sularıyla bekliyoruz[/spo] [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 02:11 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 4.'de cekilmeye başlandı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 yok öle bişi imdbde yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Geçtiğimiz hafta içinde sabahta ve bir kaç gazetede hakkında haberler yayınlanmıştı ve 4. filmin çekileceğini yazmışlardı ama çekimlerin başlayıp başlamadığı hakkında bir duyum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Karayip Korsanlari Uyaniyor Karayip Korsanlari Merhaba Karayip Korsanlari Askerde hepsini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bazi bolumleri izletmedi resmen ya.. Birde spiderman 3 ten sonra bu filmdede dovus arasinda.. -Bizi evlendir kaptan *2 kilic darbesi sonrasinda rakibini bertaraf eden kaptan - Suan biraz mesgulum.. Ben: SINEMADA KLISE ISTEMIYORUZ... zaten pek keyif almadigim filmde bu diyalogtan sonra iyice bunaldim.. P.S: burda begenenler cogunlukta msn dede arkadasa sordum oda cok begenmis en iyi filmdi diyor ben gidip birdaha izlicem yarin acaba ben uyudumda bazi bolumlerimi kacirdim.. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 12:15 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Birinci film masalsı ve eğlenceliydi. Sonrasında daha gerçekçi ve daha oturaklı bir hikayeye dönüştürdüler olayı, serinin akışı değişti adeta. İlk filmde herkes klasik film karakteriydi, iyi adam, platonik aşkı güzel kız, neşeli korsan, kötü adamlar, hain güç sahibi zengin (ya da soylu) genç, kızının üzerinde titreyen baba. İkinci filmde ve sonrasında her karakter değişti çok alakasız şeylere dönüştü, hani siyah ve beyaz olmaktan çıktı karakterler. Üçüncü film de gayet güzeldi bence. Sevdim yani. 1.filmin masalsı Disney filmi havası yoktu tabii. Ama yine de gayet eğlendim filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bence gayet güzel bir filmdi, çok beğendim açıkçası. Evet bazı yerleri klişeydi ama birçok gönderme de vardı. Örnek: [spo]-This is madness! -This is politics![/spo] Kısacası zaten klişelere ve birçok filme atıfta bulunan eğlenceli bir fantastik-komedi-macera filmi. Kesinlikle tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ikinici film monkey island kokuyodu yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Sıkıcıydı o kadar sıkıldık ki arkadaşla 1. yarı da çıktık abi çok şeyler kaçırmışsınız diyen arkadaşlar oldu ama açıkcası o savaş sahneleri ne beni nede arkadaşımda ooo şuna bak ortamı oluşturmadığı için sıkıldık 2-3 yerde güldük ama o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 valla hata etmişsiniz gerçekten, kesinlikle ilk yarıda çıkılmayı hak edicek bir film değildi baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Saat 11 de bitiyordu arkadaş zar zor izin almıştı bide film sıkıcı olunca çıktık onun yerine bağdat caddesinde waffle yedik(tiki olduğumdan değil oradaki waffle satan herifi bilen insan var mı merak ettiğimden belli ettim yeri)ki o da gayet bizi mutlu etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar