eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Arkadaşlar kız arkadaşımın kuzenine (1.5 yaşında erkek çocuğu) yaklaşık bir hafta önce kan kanseri teşhisi konuldu ve 2 günde bir kan değişimi gerekiyor bu nedenle gönüllü olabilecek kişiler aranıyor 1 hafta içinde falan ihtiyaç duyulabilir. B+ Erkek her ihtimale karşı istenildiği zaman gece bile olsa gelebilmeyi göze alması gerekiyor. göztepe SSK da yatıyor hastamız. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 hmm ben b+'ım ama şu anda kilo'm ve aldığım ilaçlar yüzünden kan veremiyorum... ama başak bi alternatif bulunamazsa haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ne yazık ki ben de Cuce ile aynı durumdayım. Bir de İstanbul'da değilim. Üzüldüm şimdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ben varım da çarşamba civarı istye gelcem,yalnız konumum itibariyle her an gelemeyebilirim,malesef avrupa yakasında ikamet ediyorum gece geliş sorun olabilir.. "yedek" olarak düşünebilirsin beni,şartlar müsaitse gelirim her türlü [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 22:31 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Cep telefonu fln yazarsan iyi olur.. Benim grubum tutmuyor ama illaki tutan birilerine ulaştırırım.. Geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 [email protected] buldum... ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 cebim 5357237020 bekliyorum ulaşmanızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 e nete gir kontörüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu topiği önemli durumuna alsak kaybolmasa çok memnun olurum sayın yetkililer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yatmadan önce hem bir geçmiş olsun diyeyim hem de üst sıralara çıkmasını sağlayayım bari B+ yım ama her çağrıldığında gelemem ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Uplayalım yukarılarda dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 aynı kan grubumu olması gerekiyor 0 grubundan böyle değişim için kan alamıyormusunuz bide istanbuldamısınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 evet göztepe sskda yatıyor hastamız istanbuldayız yani up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 arada uplanması sticky olmasından daha cok dikkat çekiyor çok aşagılara yada diğer sayfaya düşer ise bi msjatıp uplarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ne yazık ki istanbulda da değilim, b+ kanım da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 oyleyse yorum yapma upla ;) hala acildir belki durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 hmmpff ben de kardeşim de ab yiz.. ama bi soralım etrafa.. sayfa başı editi iş bu konu başlığı aşağıdaki ile ilgilidir.. eagle_dnz: kız arkadaşımın kuzenine (1.5 yaşında erkek çocuğu) yaklaşık bir hafta önce kan kanseri teşhisi konuldu ve 2 günde bir kan değişimi gerekiyor bu nedenle gönüllü olabilecek kişiler aranıyor 1 hafta içinde falan ihtiyaç duyulabilir. aranan kan grubu: B+ Erkek yer : Göztepe SSK eagle_dnz cep:05357237020 [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:17 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 yup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bulunamadı hala biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar