Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FM 2007'de bir gariplik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehehe ben de blackburn roversla oynarken 2 sezon ortası teklif geldi milli takımın başına geçtim. rooney hala "sus" şeklinde duruyo ama genç yetenekler kazandırdım milli takıma, gol yollarında hiç sıkıntı çekmiyorum. ilk başlarda oyun acaip zor geliyordu; ilk sezon 7., ikinci sezon 6., üçüncü sezon 4. oldum, şimdi 10 maç sonunda 3 puan farkla liderim. tüm cm-fm oyunlarından daha çok sardı :)
Mesaj tarihi:
@blackchaos, Nobre-Bobo-Kleberson üçlüsünü oyunu açar açmaz sat. Kayseri'den Mehmet Topuz'u, alabilirsen Gökhan Ünal'ı, Manisa'dan Selçuk İnan'ı, bir de Cesar Delgado diye bi adam var onu al, para kalırsa da Adu'yu. Defansa da birini uydur kafana göre.
Takım nispeten düzeliyor.
Mesaj tarihi:
DMC Edgar Barreto
DC Öztürk Güngör
DR Muslu Nalbantoğlu
FC Cesar Delgado

4'ü en fazla 15 milyon euroya alırsınız. Deli oynarlar. Muslu ve Barreto aynı takımda zaten kampanya yaparsınız :P ADU yalan boşver o adamı, çok kötü oynuyor çok daha iyileri var.

Bir de direk gidin FM Genie Scout indirin. En solda %rating yazar. Current ve potential olarak. Rating ne kadar yüksekse o kadar iyi oynar. Özellikleri ne olursa olsun rating düşükse kötü oynar adamlar. Hadi canlarım dağıtacaksınız avrupayı..

Bu arada Cesar delgado Şeva kadar iyi adam haberiniz olsun. 7 M euroya gelir maks. Kolay kolay da almıyor başka kulüpler.

Ayrıca bir forvet daha isteriz derseniz Falcao adında bir başka yıldız forvet mevcuttur. Ama ona 20 m verdiklerinde başkan direk satabiliyor üzülüyorsunuz haberiniz olsun. Delgado daha iyi ama onu almıyorlar :)

[ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 19:15 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
FM Genie Scout olduktan sonra sadece ucuz adam bulmak kalıyor sana. 4-4-2 taktiğiyle oynayacaksın. Sağ ve sol defansların, oyuncu taktiklerinden run forward'ı rare yapıcaksın. Sağ ve sol kanata, dribbling, acceleration, crossing gibi yetenekleri normal üstü olan adamları alıcaksın. Bunların kişisel taktiklerinden, crossing balls, run forward, gibi özellikleri often yapıcaksın. Ve çizgiden target mana orta yapmalarını söyleyeceksin. Takım ayarlarındaki target man'e atılacak ortaları, to head (kafaya) ayarlayacaksın. Forvete de iki tane heading, jumping, finishing skilleri yüksek, boyu 1.85 üstünde iki tane adam alıcaksın. Orta sahanın ortasındaki elemanların da fiziksel açıdan üstün olmaları performans olarak bayağı bir etkiliyor, gelen topları alma açısından. Bir de sağ ve sol defansın pas atarken, çizgiden atsınlar, yoksa çok top kayıbı yapabiliyorlar. Taktik açısından bir sorunun olursa, yardımcı olabilirim.
Mesaj tarihi:
Vala çok ihtiyacın olmuyor ama en iyi scoutlar bile gerçekten yetenekli wonderkidleri bulamıyor, scoutlar odun olunca senin adam bulman mümkün değil. Gayet yararlı bir program bence o açıdan.

Scoutun odunsa, bulamıyorsa asla en iyi adamları bulamazsın ilerleyen yıllarda
  • Yeni Oluştur...