Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Varmı izleyen tavsiye eden/etmeyen. Şarkıları falan baya iyi kadroda baya iyi. Download etmeye başlıyorum bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ultra güzel mükemmel bir film. jack blacki zaten severim kyle gass ile beraber coşmuş bitirmiş yıkmış ortalığı... dio'nunda ufaktan rol aldığı bir filmdir tüm rock ve metal severlere şiddetle öneririm ps: filmdeki bir espriyi anlamak için a clockwork orange filmini izlemiş olmanız gerekebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 School of Rock'ta fena değilmiş. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bence tenacious d school of rock'a koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 O zaman kesin izlemek lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bencede koyar :D jack black in muzikal filmleri izlenesi ztn ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 [spo]Pena'yı alma sahnesi iğrenç , ama Bach yorumları beni benden alıyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 linç etmeyinde, bu filmi izlerken çok sıkılmıştık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Fİlm çok iyi değil. Ama parçalar kesinlikle ağlanceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Dragonfire'a katılıyorum. Eğlenceli film. Ama beklediğim kadar iyi değildi açıkcası. Ben Stiller süper olmuş. :) Bi de Bach sahnesi kraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar