Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin's Creed

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya oyunun konusu falan cok guzelde, gorevler hep birbirini tekrar ediyo. ya pickpocket,ya interrogation, ya eavesdrop yada informer. yani basta guzel gibi geliyoda 9 gorevdede hep ayni yollara basvurmak bayiyo. ha konuyu guzel dusunmusler animus konsepti falan cok guzel o ayri bisi, herseye ragmen alip oynanmasi gereken bi oyun.
Mesaj tarihi:
katılmyom... hatta tam aksini düşünyorum, görevlerin biribirine benzemesi mantıklı, hedeflerin farklı zorluklarda olmaması son derece başarılı... ama ANIMUS denen olayın konuyu farklı bir zamana taşıması ve fantastikleştirmesi .. SUX.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyun iyi guzel ama belki ikinci kz yazcam.
1. Mini gameler cok tek duze. Ayni aptal mini gameleri 30 defa yapmak cok sikici.
2. Cinayetler cok tek duze. Hic bir aksiyon yok eyvalla sniper felan olmasinda yane bi zehir olsun lan ne biliyim bi adami catidan itelim kilik diestirelim.
3. Combat sistemi tek duze. Orendikten sonra isterse 150 kisi gelsin hepsini kesersiniz. Counter strike olayi resmen marioya cevirmis. adam areket etti mi kolu o yone cekip sag tusa bas adam olsun.
4. Silahlar ve kiyafetler cok tek duze Abi anadim cok silah secenegi yokta bare 2 3 cesit kilic olsa ne biliyim crossbow olsa ne biliyim deisik dagger olsa. Arica onu gectim herkes adam beyaz giyiniyor kukuletali diye bas bas bagiriyor biz gidip bi elbise deistirmiyoruz. Ulan giyin pece giyin siyah kukuleta giyin deisik bisi giyin.

Ha benim isime gelmedi mi geldi tabe ya combo yapmaktan tiksinen ben;
stealthten tiksinen ben;
hoopidi hoppidi damdan catidan gezmeye hasta olan ben;
dunyanin en inanilmaz oyun ici manzarasini 10 dakka izleyen ben gibi bi suru etkisi oldu ama

oyun icin volfied cok guzel bisi demisti " Adamlar oyun deil sandbx yaratmis". Yane olurda ikinciside senaryosudur silahlaridir cok iyi oturursa tarihin en iyi oyunnarindan biri olabilir,
Mesaj tarihi:
ben hiç beğenmedim hep aynı şeyi yapmaktan bıktım sırf türkler nasıl diye merak ettiğimden aldım ama pişman oldum cok dengesiz bir oyun ama 2. oyunda umut var ilerde efsane oyun olabilir
Mesaj tarihi:
Abi bu arada oyun basarisiz diyen arkadaslara sunu diyim Assasins Creedden sonra her oyunda ne boktanmis lan bu oyun duvara bile tirmanilmiyo diyosunuz. Yane bu gezme tozma motoru efsane sadece oyunu tam btirmeden salmislar yoksa yane inanilmaz oyun keisn oynayin
Mesaj tarihi:
oyunu 3 kere bitirdikten sonra dün takasladım.
benim gibi orta çağ rogue assasin falan temalı şeylere
aşık olanlar 2-3 kere bitirir en az bu arada

en az 1 kere oynanmalı ama kesinlikle
Mesaj tarihi:
eregorn said:
PSP ye gelirmi?

ne yazık ki gerizekalı yapımcıları pspye yapmak yerine ds gibi hantal, görüntüleri ngage'den bile kötü, saçma sapan bir konsola yapmışlar. kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. ayrıca psp için de herhangi bir tarih veya en azından bir açıklama bile yok. beyinsizliğin de bu kadarı.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ds versiyonunu bi kaç gün önce bitirdim. eh fena değil ama çokta özenilmeden yapılmış izlenimi verdi. oyun gayet uzun pilimi full şarjdan 2-3 kere bitirdi belki daha fazla. aradaki ufak oyunlarda idare ederimsi.

dev ds ye yapmaları onlar açısından mantıklı çünkü hem daha az emek istiyo dsye oyun yapmak hemde pspnin 2 katından daha fazla satıldığı için oyunun satış potansiyelide daha fazla oluyor.
Mesaj tarihi:
Oyun gayet iyi ya, diyordum daha once arkadasta oynayinca, aman yok bayar diye vs. ama yok ya, baysa da, dovusler hep ayni gibi olsa da sirf her yere tirmanmanin verdigi keyif bambaska cidden.

Bir kere bitirmeli herkes.
Mesaj tarihi:
ilk bi kaç saat cok eğlendiriyor. o sıralar soran olsaydi muhtemelen oynadığım en iyi oyunlardan biri oldugunu söylerdim. grafikler, free running olayi, canli dünya ve leap of faith(:p) falan hakikaten kendine aşık ediyor oyun. ama bi noktadan sonra sürekli aynı şeyleri yapmak o kadar bayıyor ki artik ne ortamlarda cambazlık yapmak, ne suikast ne de combat keyif veriyor. zaten ne eavesdrop, ne interrogate nede pickpocket zevkli olaylar değil. informerlar keza sürekli mario, sonic görevi veriyor. citizen kurtarma olayida bir süre sonra bayıyor. dolayisiyla oyun 3-4 saat sonra tiksindiriyor, sıkıntıdan baş ağrıtıyor. ben sırf senaryoyu, oyunun sonunu merak ettiğim için sıktım dişimi bitirdim.
insanlar oyuna ya aşık oluyorlar ya tiksiniyorlar öyle ilginc bi yapım olmuş. ben aşık oldugumu söyleyemicem :p.
Mesaj tarihi:
sevgilinden sikilma ihtimalin ya wardir ya yoktur... oyunlarda benim sevgilim derim ben... sikilsam bile sonunu beklerim... ama bu oyunu henuz benim sevgilim olamadi :S
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
5 sayfa konuşulacak bişey olsa oyunda içim yanmayacak. level bebeleri kestirip atmış çok güzel, "ilk 2 saati süper, sonrası yalan"
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ühü.. shader bıdı bıdı dedi, olmadı.

edük: arattım, pc pyunudur diye yazdım.. ama konsol bölümünde "shader yetmedi, açılmadı!" demek de komik oluyormuş.
Mesaj tarihi:
şimdi bitirdim oyunuda

eh be çok boktan bi şekilde bitti pek bişey anlamadım biri anlatsın plz :p
tam bekliyodum böyle animustan çıkıcaz alcaz kılncı doğricaz doktoru diye bi ekşın bişey bekledim pat diye bitti eheh

Mesaj tarihi:
kendimi alamayıp spoilera bastım. allahtan bi şey yazmıo. :D

daha bitirmedim ama son memory block'a geldim. bi kaç güne biter herhalde (yavaş oyunculardanım).

şu ana kadar duvarlara tırmanma, adamlarla kapışma açısından çok efsane bi oyun. tek kötü yanı çok tekrar olması. biraz daha orjinal içerik olabilirmiş sanki. ama tahminim ubisoft oyunu yaparken altair'in yaptığı hareketlere (duvar + kapışma) çok kasmış o yüzden dier taraflara çok zaman kalmamış heralde.
  • Yeni Oluştur...