by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 http://www.sendeyolla.com/medyadetay.aspx?&tid=3&cid=1&id=33050 ALINTI DİCEKTİM KUSURA BAKMAYIN GÖRDÜM PAYLAŞMAK İSTEDİM.. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 20:28 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hekçi arkadasım videonun konusundan bahseder di mi insan. ayrıca bu çoook eski bir video ve çok daha komiği var bu bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bende video falan açılmıyor, sadece haberi gibi birşey. Üye olmak falan mı gerekiyor nasıl izleriz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ie tabda açman gerek. ya da hiç kasma direk youtube'dan izle, sendeyolla neymiş heh. burda hepsi var cocugun videolarının. http://www.youtube.com/watch?v=mC3qa53CrpI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Bir de şu var ki, dünyada 6 milyar insan yaşıyor. Bunların en fazla yarısı internet kullanıyordur. Bu da 3 milyar eder. Bunların da en fazla 3te biri youtube'e giriyordur. Bu da 1 milyar eder. Ve youtube'a girenlerin de en fazla 500.000.000'u ingilizce biliyordur. Yani 900.000.000 insanın bu videoyu anlayarak izlemiş olması imkansız. Ayrıca toggie senin vediğin linkteki video da 20 küsür bin hit almış.. Yandaki Star Wars Kid Matrix videolarından en fazla 1 milyon küsür hitli olan var. Nerede 900.000.000? Biri bana kanıtlasın, evet huysuzum! [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 20:11 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 matematik hesabında ahmet çakarla kapışman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 E yalan mı şimdi? 900.000.000 kişi İngilizce biliyor mu? Hadi biliyor diyelim hepsi youtube kullanıyor mu? Ha "anaa, çok izlenmiş bu biz de izleyek" diye izleyenler varsa bu kadar hit alabilir tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 iyi de 9 milyon farklı kişinin izlemesi gerekmiyo ki, tekil hit saymıyor sayac. toplamda kac kez izlendiğini söylüyor videonun. yani başlığa aldanmayın 9 milyon kez izlenmiş olacak o. benim verdiğim video zaten orijinal videonun modifiye edilmişi. yüzlerce kez modifiye etmişlerdir zaten cocuk baska videolar da cekmiş bunlara benzer. hangisi en çok izlenmiş kasıp bulamayacam şimdi ama o kadar cok izlenmesinin sebebi bu videodaki sipastik çocuktur başka bişey değil. o yüzden merak edenler boşuna 9 milyon hit almış videoyu aramasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Başlıkta 900.000.000 yazınca.. :) Bir de aynı ipyle izlenince sadece tek hit almaz mı? Yoksa adam popüler olsun diye yüz kez açıp kapar yani videoyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 edit: Çift mesaj [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 20:18 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 100 kez aç kapa bakalım populer olacak mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Ya ne biliim, mouse tekrar programları var ya adam binlerce kez hit aldırabilir. Millet de aaa şu kadar bin hit almış izleyelim der. Tabii bunu yapan adamın manyak olması lazım o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 istediğini yapsın video ziyaretçilerin ilgisini çekmezse kaç milyon hit aldıgının bi önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 durun bir sakin. kim nerde 900 milyon kez izlemiş. işin aslı astarı yok ki. Youtube'da en çok izlenmiş video şudur: http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg o da 900 milyon değil, 47 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hocam ben iddaaa etmiyorum yanlış anlamayın sakın sadece gördüm bir internet sitesinde dikkatimi çektim sizlerin yorumlarınıza sundum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 youtube'un banneridir anca o 900 milyon kisi tarafindan izlenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Star wars kid videosu. Internet fenomenlerinden biridir bu video. 2003'den beri var, 900 milyon kişi bence çok değil. Tahlil yaparken youtube ile kendinizi sınırlamayın. Youtube babasında binary protein iken bile vardı bu video. Malum youtube 2005 model. P2P üzerinden ve pekçok internet sitesinden yayımlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Evet çok ünlü bir video bu hatta serisi var. İlk olarak gördüğümüz sipastik (spastik değil, arada i var) veledin elinde sopayla böyle sağda solda dan dun girişmesi videosu olarak başlıyo, hatta bir basketbol kaydının üstüne yapılmış video son sahnede gözüküyo. Daha sora veledin arkadaşları nete yayıyorlar videoyu ve kısa sürede SW fanı özel efektçilerin eline geçiyor. Onlar da çeşitli efektler ekliyorlar, birinde lazer sektirme, birinde mirror duel, birinde savaş falan derken alıp başını gidiyor. Hatta bu efektlerin bazılarını SW filminde çalışan efektörlerin yaptığına dair dedikodular falan türüyor hoşlarına gittiği için. Daha sonra matrix fenomeni sırasında 1-2 tane de matrix videosu çıkmıştı Çocuğa yazık yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 birazcık dokunmuşlar çok güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: Bir de şu var ki, dünyada 6 milyar insan yaşıyor. Bunların en fazla yarısı internet kullanıyordur. Bu da 3 milyar eder. Bunların da en fazla 3te biri youtube'e giriyordur. Bu da 1 milyar eder. Ve youtube'a girenlerin de en fazla 500.000.000'u ingilizce biliyordur. Yani 900.000.000 insanın bu videoyu anlayarak izlemiş olması imkansız. Ayrıca toggie senin vediğin linkteki video da 20 küsür bin hit almış.. Yandaki Star Wars Kid Matrix videolarından en fazla 1 milyon küsür hitli olan var. Nerede 900.000.000? Biri bana kanıtlasın, evet huysuzum! haxxor lar sayıyı her zaman abartırlar ^^ ps: sözüm meclisden dışarı. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 01:52 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Uzun zamandır izlememiştim, izledim acaip güldüm yine ya. Birde efektli versiyonlar öldürdü beni sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 tam bin beşyüz milyon sıfır sıfır sıfır sıfır çarpı on üzeri altı [rakamla 5!] kişi bu videoyu izledi .. şok şok şok.. bu pek eski bişi [bilmiyorsunuz sanki ya.. söyleyeyim dedim.. neyse] ancak komputer programlarının neler yapabildiği konusunda hoş.. amcamlar olayın suyunu çıkarmışlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Bu arada çocuk bunalıma girmiş videodan sonra, taşınmışlar başka yere ve video'yu net'e sızdıran arkadaşlarını 12 Milyon Dolarlık dava etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar