Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATI Radeon HD 2900 XTX

Bone

Öne çıkan mesajlar

bir ay bekleyemiyecek kadar acil ne durum var ki?

bence biraz sabret. aceleye getirme işi.
şu an için 8800'lerin vista ve bazı oyunlarla ilgili çok problemi olduğunu duyuyorum.
belki radeon hd çıkınca, radeonların bu açıdan problemi olmaz.

ayrıca 320 pek önermem yani, defolu ürün gibi geliyor bana onlar.

hem bir ay para da biriktirmiş olursun :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi ay daha oyun oynama diosunuz yani.
peki bi ay sonra kesin ne olacagını söyleseniz beklerim de, bi bekle gör olmaz yani hehe

hayır bi ark 3-4 gün önce aldı dedigim kartı da, alırken de cok az kalmıs. bitmek üzereymiş. bitserse patlamasın bi yerimize. üst serileri baya bi pahalı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
2900XTX iptal mı oldu?

2900XT çıkmış gözüküyor, 8800GTX'den daha hızlı ve daha ucuz.

8800GTX 783 dolar +kdv:
http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=3952
2900XT 459 dolar +kdv:
http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4280

Özellikleri de fena değil.
8800GTX:
768MB GDDR3 RAM, 384 bit Bus Width, 575 Mhz Core, 1350 Mhz Shader, 1800 Mhz Memory, 36800 MT/s Fillrate, 86.4 GB/s Bandwidth
2900XT:
512MB GDDR3 RAM, 512 bit Bus Width, 742 Mhz Core, 742 Mhz Shader, 1650 Mhz Memory, 24000 MT/s Fillrate, 105.6 GB/s Bandwith

Ama ben 2900XTX'imi istiyorum. onun özellikleri daha iyiydi :(
800Mhz Core, 2100Mhz RAM, 512bit Memory Interface, 134.4 GB/s Memory Bandwith, 1GB GDDR4 RAM, $599

Nerde abi, naptılar XTX modelini?

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 15:35 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

iptal oldu.

amd ve ati cidden batık durumda şu anda, ben 7 yıldır amd ve 3 yıldır ati kullanıyordum ama intel ve nvidia'ya dönüş yapacağım herhalde bu hafta içinde.

hd2900xt cidden tokadı yemiş durumda fiyat bakımından 8800gts'lerden ve performans olarak da 8800gtx tokatlıyor. deli gibi elektrik çekiyor bir taraftan ama öyle bir hız yok. sırf gereksiz tf2 kuponu için filan alınmaz.

ekleme: bone neye bakarak daha hızlı dedin 2900xt'ye? mhz hızı kıyaslamıyorsun umarım? :p testlerde çok kötü sonuçlar veriyor çünkü fiyat seviyesine göre.

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 01:23 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

3D Mark'ta gücünü göstermesine rağmen oyun testlerinde çuvallamış ATI, sürücüden kaynaklıysa umarım giderirler.

Bir de iyi ekran kartı hayat kaydırıyor be kardeşim. Ben 6 mb AGP + Voodoo 1'den ATI X1900 XT ye terfi ettim, zamanında milletin bilgisayarında seyrettiğim oyunları oynayasım geliyor. GTA San Andreas gibi oyunları full detayda oynayabileceğimi varsayarak kafayı yiyorum, sonra oyunda vakit öldürünce madalya vermedikleri aklıma geliyor. Aman diyim.

Sega Genesis emulatörüyle bile saatlerini harcayan biri olarak, cd/dvd oyun kurmak korkutuyor beni. Hele net oyunları uzak dursun. Daha geçen gün UO geyiği döndü, hayır dedim direk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...