Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyondaki Mucitler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an bir mucidin yaptığı kayısı çekirdeği ayıklama makinası tanıtılıyor. Durumu olan mutlaka izlesin.

Adam fotokopi makinasının parçalarını kullanarak yapmış. Taktir edilecek biri. Bravo.
Mesaj tarihi:
Abi süper ya izlemeyen çok şey kaçırıyor vallak.

Parçaları anlatıyor, pantalon, diş fırçası, televizyon kumandası, fotokopi makinası, su borusu.

5 senede yapmış.

Ve mucidimiz ilkokul mezunu.

[ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 01:03 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Kayısı makinesi cidden çok güzel. Adam gayet seri ve düzgün çalışan bişi yapmış. Helal olsun diyorum.

Salladıkça şarj olan pil de normal sallamayla değil de mikro titreşimlerle kendini şarj edebiliyor. Normal Sallamayla dolan pillerden değil. 2 si de güzeldi. Sonunu izleyemedim kim birinci oldu ?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sallayıncalı olay sanıldığı kadar menem birşey değil yahu

daha geçen sallamayla çalışan feneri denedim evde oldu,
pillisine gelince..pil 1dakika sallayınca bize ne kadarlık bir dolum sağlıyabilicek ki?pratikte yatar gibi geliyor o iş
Mesaj tarihi:
2 tane yarışma var mucitlerle ilgili lethenin bahsettiği kanald de gece 1 2 gibi başlayan bi program abbas güçlü denen denyo herif sunuyo hatta finali 6 haziranda bide ntvde var o ne zaman bilmiyorum ama.
Mesaj tarihi:
abbasınki kesinlikle daha iyi.. diğer dallama popstar jürilerinin kendi kendine eğlendiği ciddiyetsiz yarışma onun yanından bile geçemez.. abbası sevmem ama yaptığı program takdir edilesi bişi..
Mesaj tarihi:
Bende de bir saat vardı, dedemden kalma (eski baya), koluna takıyodun, kullanıyodun, pili mili yok, senin kolunun hareketleriyle şarj oluyo o yüzden hiç durmuyo. Yani öyle sallamana da gerek yok, 1 gün boyunca falan çıkarmadığın sürece çalışmaya devam ediyodu... Saat tabii pek öyle pil yemiyo :)
  • Yeni Oluştur...