mawiman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 sizce en iyi buluş hangisi olucak gibi bence en tvki yarışmada cocugun biri kendi kendini şarj eden bil yapması idi sallayınca pil doluyordu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 duracell öldürtür onu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Öyle salladıkça çalışan fenerler falan var zaten, yeni bir icat değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 sallayınca enerjisi dolan el feneri görmüştüm ben tahtakalede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 seiko kinetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 bizim arkadas uni de donem odevi diye veriyo bu yıl o feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Şu an bir mucidin yaptığı kayısı çekirdeği ayıklama makinası tanıtılıyor. Durumu olan mutlaka izlesin. Adam fotokopi makinasının parçalarını kullanarak yapmış. Taktir edilecek biri. Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Abi süper ya izlemeyen çok şey kaçırıyor vallak. Parçaları anlatıyor, pantalon, diş fırçası, televizyon kumandası, fotokopi makinası, su borusu. 5 senede yapmış. Ve mucidimiz ilkokul mezunu. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 01:03 tarihinde, GE-TA tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bence perde takma cihazı süperdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Kayısı makinesi cidden çok güzel. Adam gayet seri ve düzgün çalışan bişi yapmış. Helal olsun diyorum. Salladıkça şarj olan pil de normal sallamayla değil de mikro titreşimlerle kendini şarj edebiliyor. Normal Sallamayla dolan pillerden değil. 2 si de güzeldi. Sonunu izleyemedim kim birinci oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Adamın biri yepyenibi içtenyamalı motor yapmış, çok daha verimli diyo, henüz programda gösterildi mi bimiyorum ama çok taktir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Bence en güzel buluş, Çerezmatik olacak. Her eve lazım bir buluş. Yarışmada da birinci seçileceğine inanıyorum. Hatta asrın buluşu bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 sallayıncalı olay sanıldığı kadar menem birşey değil yahu daha geçen sallamayla çalışan feneri denedim evde oldu, pillisine gelince..pil 1dakika sallayınca bize ne kadarlık bir dolum sağlıyabilicek ki?pratikte yatar gibi geliyor o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Pili ısırınca da şarj oluyor yeniden çalışıyor ne yani ? Perde olayı çok güzeldi.Ondan başkada bişey görmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hangi kanal bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bilmiyoorum kanalı ama zaplarken gördüm adamın biri patentli inek masaj aleti getirmiş 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 NTV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 2 tane yarışma var mucitlerle ilgili lethenin bahsettiği kanald de gece 1 2 gibi başlayan bi program abbas güçlü denen denyo herif sunuyo hatta finali 6 haziranda bide ntvde var o ne zaman bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 abbasınki kesinlikle daha iyi.. diğer dallama popstar jürilerinin kendi kendine eğlendiği ciddiyetsiz yarışma onun yanından bile geçemez.. abbası sevmem ama yaptığı program takdir edilesi bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bende de bir saat vardı, dedemden kalma (eski baya), koluna takıyodun, kullanıyodun, pili mili yok, senin kolunun hareketleriyle şarj oluyo o yüzden hiç durmuyo. Yani öyle sallamana da gerek yok, 1 gün boyunca falan çıkarmadığın sürece çalışmaya devam ediyodu... Saat tabii pek öyle pil yemiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Süper Proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 gece 00:30da kanal d de bizim mucitler finali var smsler demirhana :D abim olur kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 onun proje neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ben kayısıcıya attım. Başarısız diye ortaokuldan atılmış adam, çok da karmaşık bi makina yapmış, helal olsun. 12 kontor gitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 merdiven de süper be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar