DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 böyle bir thrad açıcağımı hiç bilmezdim ama açıyorum,çok mutluyum çünkü ekimde trt'de: driver(stallone'nin filmi) godfather1,2,3 saving private ryan truman show ve daha bisürü film var,ne diyim hayırlı olsun :tebrikz[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 evt ekim de diyor birde 1 ay çinde hepsini vericeke çok güzel (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 kusra bakmayın ama ohaaaaaaa programı yazacak varmı :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 waoww napmışlar öle driven hariç hepsi izlenir, dandik film godfather umarım kesmezler yaaa truman show falan mm *!ellerini ovuşturur*[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 21 September 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Godfather serisini vermesi super olmus.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ohhh er ryan mı helal wallala plzz er ryan ın tam tarih varsa verin hastasıyım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bence er ryan'ı keserler dandik bişiy haline getirirler çoğu filme yapıldığı gibi yani o filmin başındaki 15 dakikalık savaş sahnesini 5-10 dakika arası bilin siz ;D[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 en bonbasıda piyanist i veriyor şimdi hatırladım[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 şimdi sevinin , "altın makas" çalışınca oturup ağlarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Ya godfather 3 inanılmaz uzun ya. Ben oturdum 1 buçuk saat felan dayanabildim. Diğer 1 buçuk saati izleyemedim. Belkide digiturk'teki director's uncut versionuydu bilmiorum. Driven acemice çekilmiş bir filmdi. Gerçi burnie formulanın hakları için daha az bir miktar isteseydi formula arabalarını izlicektik filmde ve daha güzel olcaktı kesin :D Saving Private Ryan bazı bölümleri insanı sıkan bir film ama genel olarak savaş havasını çok iyi yakalamış. Piyanist'i bilmiorum. Trueman show'u izledim ama beğenmemiştim.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 trueman biraz dune'daki freemen hesabı olmuş.. :-p hepsi izlenir, bir de kanal d'nin vereceği filmler var, ohh gel keyfim gel. normandiya çıkarması 21 dk, saat tutalım bakalım 11 dk oynayacak mı.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 driven i vericek ilk başta. izxlerim heralde. himse olumlu şeyler söylemiyo ama merak ediyorum. piyanist zaten beni çok etiklemişti. tek kelimeyle muhteşem. saving private ryan'ı izlemeyen kaldığını sanmıyorum.eğer varsa izlemeyen, mutlaka izlesin derim ben turman show (nası yazılıyodu bu) u da izleyemedim. iyi ki veriyolar.yorum yapamicam ..ve tabi ki Godfather I-II ve III.... ben bişi demiyorum artık. sustum. konuşma sırası marlon brando ve al pacino'da.....[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 truman show u izlemeyenler sakın kaçırmasın. izleyenler de tekrar izlemeli ben 3.defa izliycem 10.defa da izlerim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 abi truman izlerken bayıyodum ya belki vcd olduğundan dolayıdır[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bi de tv de dene o zaman .. vcd de o tip yan etkiler olabiliyo ehehe truman izlerken nası bayılır ya euha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hepsi türkçe dublaj hiç cekilmez.. hele trt nin dublaji irenç.. herfilm de aynı insanlar seslendirio.. hele hele godfather'da kusarım herhalde.. izlemediyseniz sakın trt de izlemeyin.. gidin orjinalini alın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 yok mu yaw filmlerin saatini bilen bi bab the kenk[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 günü belli değil ki saati belli olsun[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: DonCorleone, 22 September 2003 22:30 tarihinde demiş ki: hepsi türkçe dublaj hiç cekilmez.. hele trt nin dublaji irenç.. herfilm de aynı insanlar seslendirio.. hele hele godfather'da kusarım herhalde.. izlemediyseniz sakın trt de izlemeyin.. gidin orjinalini alın.. Kesinlikle.. Hem çok başarısız bir dublaj ekibi var hem de utanmadan oyuncuların isimlerini göstermeyip direk dublaj yapanların isimlerini gösteriyolar. Tabi bir de makaslama olayı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Catscratch, godfather 3' ün sana uzun gelmesinin bir nedeni de ilk iki bölümde aldığın zevki 3. bölümde almamış olman da olabilir. Ne de olsa 2. film 3. bölümden daha uzun olmasına rağmen 3. bölüm uzun geldiyse bunun tek nedeni o olabilir. İlk iki film seyirciler ve eleştirmenler tarafından göklere çıkartılırken 3. filmyerden yere vuruldu ki nerdeyse Francis F. Coppolla ününü kaybedebilecek bir duruma gelecekti(neyse ki kurtardı). Aday olduğu ve aldığı Razzie ödülleri de cabası. Godfather trilogy' den bahsederken M.Brando ve A.Pacino dan bahsederken Robert de Niro' da unutulmamalı bence. Aslında 3. film daha iyi olsaydı Andy Garcia' nın da o role çok yakıştığını düşünüyordum ama olmadı işte. Filmlerin kesilmesi olayına gelince de Godfather' in kesileceğini hiç sanmıyorum. Yaşları tutanlar bilirler, 90 da ilk körfez savaşı zamanı geceleri en büyük eğlencemiz Godfather seyretmekti ki TRT ilk iki filmin dizi versiyonunu (normal film versiyonundan bayağı bir uzundur) vermişti. Onu bile kesmedikten sonra şu zmanda hiç keseceğini zannetmiyorum. Son aylarda özellikle geceleri çok fazla TRT seyrettiğimden de biliyorum. Şu anda TRT en az makas atan kanal. Çok bariz sex sahneleri dışında nerdeyse hiç film kesmiyor. Kestikleri de diğer özel kanallardan çok daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 trt de bi gün filmi seyrediyorum.ertesi gün başka bi film seyredince sanki dünki filmin devamını izliyorum gibi oluyo :D. dublaj ekibini genişletse iyi olcak[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 piyanist ayın 1'indeymiş çarşamba oluyo galiba hesaplıyamadım[hline]tık! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 istediği kadar kessin trt. vermesi bile büyük şey. ayrıca er ryan'ı kurtarmadaki bölümleri falan büyük ihtimal kesmiycekler.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 er ryan ne zaman acaba bi izleyelim 37 ekranda farkı görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 piyanist 1 ekim çarşamba[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar