dersim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Merhaba, Şimdi ben bir ev tuttum içini döşüyorum fakat eşya konusunda kullananınız veya bileniniz varsa bir öneri getirin.. 1- Plazma televizyonlarda büyük/iyi/uygun hangisi var. Samsung'un bir tane var ben onu düşünüyorum. JVC ler çok pahalı 10 milyar. Biraz uygunda olmak şartıyla bana marka/model önerisi 2- Ev sinema sistemlerinde en iyi marka hangisi. En kaliteli dvd player/en kaliteli ses sistemi hangi marka/modeller. 3-Müzik seti technics çok iyi diyorlardı. Başka iyi bildiğiniz var mı? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Valla bence en iyisi sony. 7'li bir ses sistemine sahip manyak bir modeli var ama tam hatırlayamadım şimdi sanırım 3000$ dı. pek emin değilim ama. Yanında DVD ve bişi daha vardı.[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Televizyon güzel olsun gerisi hikaye. En uyduruk 5.1 destekleyen DVDplayer ile en iyisi arasında bir fark olmuyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 plazma cok tatlı bir sey gercekten, Absolut'un dedigi gibi; tv kaliteli olduktan sonra dvd playerın kalitesi onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Lam benim eniştem, Yatak odasının tavanına televizyon monte ettirdi. Plazma olanlarından. Adam yatarak izliyo maçları, filimleri. Zevk e bak :-P[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 pioneer home theater sistemleri en iyisi bence de.. olmassa philipse bak.. ama home theater kurcaksan baya para ister onu söylüyüm..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 kenwood kullanırım severim beğenirim. ama pek tek-tedaş-teaş şartlarına uygun ürünler değil. en azından eskiden değildi.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Televizyonda; LG, JVC, SONY Sinema Home Theatre da; SONY, PIONEER Müzik Sistemlerinde; SONY, KENWOOD dan şaşmamak lazım. Ne olursa olsun garantisi ve adları yeterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: Bonecrusher, 26 September 2003 13:11 tarihinde demiş ki: pioneer home theater sistemleri en iyisi bence de.. olmassa philipse bak.. ama home theater kurcaksan baya para ister onu söylüyüm..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) kesinlikle pioneer engin die bir arkadasimda war inanilmaz :) ama onunki baya bi ahşamlı bişi :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Plazmanı en komedi yanı ekrana yumuşak bişi atınca dalga oluşması nedenbilmem ama çokk hoşuma gidiyo:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dersim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Çok teşekkürler bugün gidip aldım. Plazma almadım çok pahalıyı 157 ekran sony aldım. Sony home theatre sistem aldım. Müzik seti almadım para kalmadı. Teşekkürler yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar