Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eğer evinizde varsa önerin..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba,
Şimdi ben bir ev tuttum içini döşüyorum fakat eşya konusunda kullananınız veya bileniniz varsa bir öneri getirin..

1- Plazma televizyonlarda büyük/iyi/uygun hangisi var. Samsung'un bir tane var ben onu düşünüyorum. JVC ler çok pahalı 10 milyar. Biraz uygunda olmak şartıyla bana marka/model önerisi
2- Ev sinema sistemlerinde en iyi marka hangisi. En kaliteli dvd player/en kaliteli ses sistemi hangi marka/modeller.
3-Müzik seti technics çok iyi diyorlardı. Başka iyi bildiğiniz var mı?
Teşekkürler..
Mesaj tarihi:
Valla bence en iyisi sony. 7'li bir ses sistemine sahip manyak bir modeli var ama tam hatırlayamadım şimdi sanırım 3000$ dı. pek emin değilim ama. Yanında DVD ve bişi daha vardı.[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık...
Mesaj tarihi:
Lam benim eniştem, Yatak odasının tavanına televizyon monte ettirdi. Plazma olanlarından. Adam yatarak izliyo maçları, filimleri. Zevk e bak :-P[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık...
Mesaj tarihi:
kenwood kullanırım severim beğenirim.
ama pek tek-tedaş-teaş şartlarına uygun ürünler değil. en azından eskiden değildi.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Mesaj tarihi:
Televizyonda; LG, JVC, SONY
Sinema Home Theatre da; SONY, PIONEER
Müzik Sistemlerinde; SONY, KENWOOD dan şaşmamak lazım.
Ne olursa olsun garantisi ve adları yeterli...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 26 September 2003 13:11 tarihinde demiş ki:
pioneer home theater sistemleri en iyisi bence de..

olmassa philipse bak..
ama home theater kurcaksan baya para ister onu söylüyüm..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)

kesinlikle pioneer engin die bir arkadasimda war inanilmaz :) ama onunki baya bi ahşamlı bişi :)[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen
Mesaj tarihi:
Plazmanı en komedi yanı ekrana yumuşak bişi atınca dalga oluşması nedenbilmem ama çokk hoşuma gidiyo:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
Mesaj tarihi:
Çok teşekkürler bugün gidip aldım. Plazma almadım çok pahalıyı 157 ekran sony aldım. Sony home theatre sistem aldım. Müzik seti almadım para kalmadı. Teşekkürler yine..
  • Yeni Oluştur...